reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
jak chodzę to jeszcze dodatkowo się wypinam :) dziewczyny mam do Was niedyskretne pytanie, ile już przytyłyście? bo ja 3,5 kg i się boję, że za dużo

DSC01327.jpgz 12 tygodnia :) postraszyli mnie, że dziecko będzie miało ciężką wade i chcieli wysłać na amniopunkcje :/ jednak wystarczyło zmienić lekarza i okazało się że wszystko w porządku :)

No ja niecały kg...Startowałam z wagą 51,4 a teraz mam 52,3...BYł taki moment ze miałam 2,5 kg na plusie alee zgubiłam jak zaczęły się problemy i branie leków, teraz próbuję nadrobić i w sumie ten 1 kg jest już na plusie :)
Myślę że 3,5kg to nie jest dużo :)
Właśnie dzidzia sprzedała mi delikatnego kopniaczka ;)

spoonhead a ile mierzy dzidzia?
modlisia zazdroszczę kopniaczka, ja jeszcze nic nie czuję ;/

Ja może poczułam ze 3 razy i bardzo bardzo delikatnie...Pierwszą dzidzie poczułam dopiero w 18 tyg...;) chociaż jestem bardzo szczupła, lekarz twierdzi że 15 tydzien to najwczesniejszy termin na poczucie jakichkolwiek ruchów i u mnie się to potwierdza...Ok 13-14 tyg myslałam że sie ruszała, ale jednak to były inne ruchy ;). teraz juz wiem czego sie spodziewać :)

Edytka widac ze brzusio rosnie :)
PS mam podobnej majtusie jak na zdjeciu z 15tc :)

Spoonhead czemu chcieli cie wyslac na amnio?

Ja przytylam 1 kg. Jak bylam w szpitalu to mysleli ze pomylilam oddzialy.

reklama
tak wlasnie myslalam ze h&m :) Niestety potrzebuje zakupic nowe staniki bo w swoje sie juz prawie nie mieszcze, a tak zadko znalesc D w h&m :(

Do góry