reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

na kiszonki chyba jeszcze za wcześnie...
ale nie wiem od kiedy można.. to tak jak np z jogurtami..

moja też wsuwa ryże makarony (najbardziej lubio z pomidorówki)
no ale z piciem nie ma problemu..
może za dużą ma dziurkę w butli?? i za dużo zaraz wlatuje jej prosto do buzi??
nie wiem....
moja pije cherbatki i soczki ze smoczka 3
no a kaszkę z butelki niekapki.. aha miałam wstawić foto tej butelki ale to późńiej zrobię :p

reklama
Ja nie chce uczyc z butelki lub z niekapka. Ma kapek i doidy cup. Niektore dzieci tez tu pija i idzie im swietnie, a u nas krztuszenie...

Może...trudno , pić nie bedzie! :-D a na powaznie, bedziemy cwiczyc, cwiczyc i cwiczyc, moze w koncu sie uda :-D

Kiszonki od 10-tego miesiaca, znalazlam. Troche przesadzilysmy :-D

A my w koncu dzis jadlysmy tego kroliczka ze sloiczka, malej smakowalo, zjadla prawie pol:) jak tak dalej pojdzie to przerzuce sie na sloiki....choc wolalabym sama gotowac.

No i na deserek kisielek z bobo fruta, zajadala sie jak cholera:) bedziemy wiec robic czesciej.

reklama
Do góry