reklama
R
rouż
Gość
Helena, gratulacje dla Mateuszka! kazdy postep cieszy
A on widze ze podobnie jak Alan
w postepach 
Lagajka, Mariczka jest niesamowita
Iza-Gaja...brak slow! Super!
Lagajka, Mariczka jest niesamowita
Iza-Gaja...brak slow! Super!
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Super !!Hej, Mariczka gada po swojemu i najbardziej odpowiada jej neeeeeeeeee w pełnej złości, do tego da, am, ale to na razie tylko gaworzenie![]()
Za to raczkuje całkiem poważnie
[video=youtube;KV1IyKOpiYw]http://www.youtube.com/watch?v=KV1IyKOpiYw[/video]
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Mariczka to kolejna dama, która przoduje w postępach!!! Niesamowite, jak dzieci się różnie rozwijają! My od dziś zauważyliśmy, ze mały wysoko podnosi się na rączkach leżąc na brzuszku, po nocy tak mu się nauczyło
Do raczkowania daaaalekkooooo, ale to nic ;D
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
lagajka super to raczkowanie...
widzę że coraz więcej dzieci już raczkuje sobie powoli
moja mała... no jakoś jej to idzie ale jest chyba toszkę leniwa ;-)
ale patrząc na to że jest jedną z ostatnich listopasdowych dzieciątekto ma jszcze czas
a tak ogólnie to ona woli chodzić niż raczkować..:-)
widzę że coraz więcej dzieci już raczkuje sobie powoli
moja mała... no jakoś jej to idzie ale jest chyba toszkę leniwa ;-)
ale patrząc na to że jest jedną z ostatnich listopasdowych dzieciątekto ma jszcze czas

a tak ogólnie to ona woli chodzić niż raczkować..:-)
D
dziunka24.
Gość
Kamcia na chodzenie moim zdaniem jeszcze czas. Moja też stoi na nogach trzymając mnie za ręce i stawia jakby kroczki stojąc na palcach, ale w życiu bym jej na to nie pozwoliła. Spokojnie, mamy na to czas, nie przyspieszajmy nic. Lepiej poczekać az same się przy meblach podciagna i zaczna chodzic.Wiadomo, kazda mama chce aby jej dziecko bylo najlepsze i najbystrzejsze, ale bez przesady 
W szoku jestem! Kupiliśmy dziś pieska na odpuscie chodzącego i szczekającego, świeca mu sie oczka i merda ogonkiem. Joasia jest nim zachwycona, choc to tandetna zabawka. No i puscilam go na ziemi, ta probowala go zlapac i nagle podniosla sie na raczkach i kolankach i smignela raz do przodu , po czym padla na brzuszek z pieskiem w raczkach
Zatkalo mnie, mojego A tez
moze w koncu pojdzie do przodu ten moj malpiszonek, a nie tylko kulanie jej w glowie 
Acha nie wiem czy juz pisalam - MARIKA wymiata
ale sie nasmialismy z moim A, taka slodka kruszynka i te wloski
sliczna 
W szoku jestem! Kupiliśmy dziś pieska na odpuscie chodzącego i szczekającego, świeca mu sie oczka i merda ogonkiem. Joasia jest nim zachwycona, choc to tandetna zabawka. No i puscilam go na ziemi, ta probowala go zlapac i nagle podniosla sie na raczkach i kolankach i smignela raz do przodu , po czym padla na brzuszek z pieskiem w raczkach
Acha nie wiem czy juz pisalam - MARIKA wymiata
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kochana a nie piszę że ją daję do chodzenia tylko że ona wolałaby chodzić..
wiem że na to za wcześnie chociaż już od dawna stawia całe stópki na i jak właśńie rbi takie kroczki to nie na paluszkach a na całyc nóżkach ale jak na 5 miesięcy to jeszcz za wcześnie....
aha i powiem że mojej małej się spodobały ryblki w akwarium u mojego brata...
oj nie mogła oderwać oczu... cały czas łapała szybę i chciała je dotknąć..
więc...
kupujemy akwarium i kolorowe rybki..
któraś z was pamiętam miała ładne akwarium czy mogłabym zobaczyć fotkę??
wiem że na to za wcześnie chociaż już od dawna stawia całe stópki na i jak właśńie rbi takie kroczki to nie na paluszkach a na całyc nóżkach ale jak na 5 miesięcy to jeszcz za wcześnie....
aha i powiem że mojej małej się spodobały ryblki w akwarium u mojego brata...
oj nie mogła oderwać oczu... cały czas łapała szybę i chciała je dotknąć..
więc...
kupujemy akwarium i kolorowe rybki..
któraś z was pamiętam miała ładne akwarium czy mogłabym zobaczyć fotkę??
Ostatnia edycja:
D
dziunka24.
Gość
Hihi, Joasia wczoraj u mamy A to samo! łapała szybę aby rybkę złapać
My mieliśmy 450l , niestety sprzedane 
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
W szoku jestem! Kupiliśmy dziś pieska na odpuscie chodzącego i szczekającego, świeca mu sie oczka i merda ogonkiem. Joasia jest nim zachwycona, choc to tandetna zabawka. No i puscilam go na ziemi, ta probowala go zlapac i nagle podniosla sie na raczkach i kolankach i smignela raz do przodu , po czym padla na brzuszek z pieskiem w raczkachZatkalo mnie, mojego A tez
moze w koncu pojdzie do przodu ten moj malpiszonek, a nie tylko kulanie jej w glowie
![]()
haha a ten piesek zasuwa jak szalony i hał hal chyba mowi