reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

reklama
dziunka nakrec krótki, wtedy szybko sie wgrywa ;-)
kamcia - wrzuć filmik z chodzenia :-) albo chociaz z raczkowania :-)

Gajka ciagle powtarza to Obama :/ nie chce mama mówic ;-) moze ta obama to ja...;/

Ostatnia edycja:
Iza przzecież pisałam że z raczkowaniem słabo u nas bo mała jest leniwa:sorry2:znaczy rusza się ale powoli i krótko
chyba muszę zacząć wyraźnie pisać...
a z chodzeniem wrzucę i również z tym jak mała mówi mama i z kilkoma innymi tylko muszę wszystkie wgrać na kompa i później na yt...
oki??
poczekasz???

kamcia - nie musisz, przeciez i tak ci wierze ze chodzi, spokojnie :-)

dziunka - na dopracowanie barracka potrzebujemy jeszcze rok :-D

no ja nie wiem... tak napisałaś jakbyś coś sugerowała....
dla mnie to żaden problem tylko naazie nie mogę bo jestem sama z małą a ona turla mi sie po łóżku więc na dół nie zejdę tylko siedzę i obserwuję żeby mi nie spadła...
ale jak D wróci z pracy i się nią zajme to wtedy mogę spokojnie brać się za kopiowanie i szukanie filmików i wstawianie :

A tu slynny piesek - tyle ze dziec mi wspolpracowac nie chcial :-D:-D:-D i nosie piesia miala:-D ale to po spaniu zaraz wiec wybaczam ;-)
[video=youtube;WqHOqnXSIU0]http://www.youtube.com/watch?v=WqHOqnXSIU0[/video]

reklama
Do góry