AniaSm
Fanka BB :)
jeszcze nie próbowałam butelki bo nie miałam okazji
ale jak tylko ją sprawdzę to na pewno napiszę co i jak ;-)
u nas dzisiaj trochę słońca trochę chmur ale nie pada a to już sukces ;-) , byliśmy rano w kościele a po obiedzie na spacerku , a jak przebierałam go w piżamkę to przewrócił się na brzuszek i zaczął się śmiać więc położyłam się na przeciwko i się wygłupialiśmy :-) w ostatniej chwili zawołałam D i kręcił małego jak przebiera nogami :-) , jeszcze trochę i będzie raczkował
, teraz Kuba już ułożony do snu więc trochę odsapnę
a jutro u nas święto narodowe więc mój ma wolne i za tydzień znowu długi weekend :-)
wózek sąsiad wziął do spawania i mam nadzieje że uda się go naprawić
no mama mi mówiła że się zimno zrobiło
ale jak tylko ją sprawdzę to na pewno napiszę co i jak ;-)u nas dzisiaj trochę słońca trochę chmur ale nie pada a to już sukces ;-) , byliśmy rano w kościele a po obiedzie na spacerku , a jak przebierałam go w piżamkę to przewrócił się na brzuszek i zaczął się śmiać więc położyłam się na przeciwko i się wygłupialiśmy :-) w ostatniej chwili zawołałam D i kręcił małego jak przebiera nogami :-) , jeszcze trochę i będzie raczkował
, teraz Kuba już ułożony do snu więc trochę odsapnę
a jutro u nas święto narodowe więc mój ma wolne i za tydzień znowu długi weekend :-)wózek sąsiad wziął do spawania i mam nadzieje że uda się go naprawić
no mama mi mówiła że się zimno zrobiło

albo pod kołdrą siedzieć.
Z wyjątkiem tego że pewnie nas zaleje jak tak dalej będzie padać.Pogoda parszywa, nie da się wyjść na spacer Kamil marudzi bo lubi spacerki
. 
.I chyba nie ma to nic do rzeczy że są tam wirusy nieżywe ;-).Nie miał żadnych skutków ubocznych dobrze je tolerował ,ostatnia na 18 miesięcy była chyba najgorsza bo po szczepieniu nie mógł chodzić przez ok 3 godziny ,i miał obrzęk ale na drugi dzień przeszło.:-)A co do kilogramów to trzeba sie uzbroić w cierpliwość rzadko która dziewczyna wraca po miesiącu do poprzedniej figury;-)mój mąż na szczęście nigdy mi nie mówił że jestem gruba po ciąży czy jakoś tak :-).Wręcz mnie pocieszał i mówił że jemu to wogóle nie przeszkadza ,i chyba mówił prawdę