reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
wrrr.. ja bym takiego opierniczyła z góry na dół:wściekła/y: a ten fenoterol odstawiasz w takim razie?

Lekarka mówiła żeby ze swoim ginem pogadać i wtedy razem z nim uzgodnić odstawienie. Ale mówię Wam po prostu kamień z serca mi spadł po dzisiejszej wizycie.
Mam nadzieję, że u Perli i Tweenie też się wszystko dobrze ułoży

Gregorka super że mała tak rośnie no i że ogólnie wszystko dobrze
Mój lekarz tez zawsze powtarza że przy tych pomiarach na USG jest bardzo duże prawdopodobieństwo pomyłki.
magdzia super że wszystko dobrze i że szyjka sie nie skraca, a ze swoim ginem to powaznie pogadaj. No i graluluje córeczki

magdzia gratuluje coreczki:-) nareszcie sie dowiedzialas co nosisz pod serduszkiem. Z ginem porozmawiaj i to powaznie:wściekła/y:

Gregorka super że ze malutka pieknie rosnie:-)

Tak wiec dzis o 7.30 bylam na usg. Z malutka wszystko dobrze-pieknie rosnie. Wazy 1913 g, serduszko bilo 144u/min. Termin porodu wg dzisiejszych pomiarow to 11 lipiec. Malutka lezy glowka w dol.

Gregorka gratki udanego usg, pod kątem porodu sn drobniutka dzidzia to fajna perspektywa, u mnie rośnie wg gina pączuszek, a wypchać trzeba:-D
magdzia bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko ok, ładnie rośnie no i ujawniła się mamusi:-) najważniejsze, że możesz w końcu odetchnąć i przestać się stresować:-) co do gina to żenujaca sytuacja-podawanie niepotrzebnych leków, straszenie, brak umiejętności okreslenia płci przez taki długi czas:-( co do szyjki, to ja konkretów dowiedziałam się na usg, że też mam 37mm wewn., a zewn. skrócona, ale dlatego zę wewn. zamknięta, gin nie robił z tego dramatu:-) a Ty swojego gina powinnaś przejechać przez gęsty las na wizycie i uśiwadomić mu, jak wiele nerwów kosztowała Cię ta sytuacja, niestety lekarzy często gubi rutyna, za co płaci pacjent:-(
patipaula gratki pomyślnego usg, super że córcia ładnie rośnie:-D

U mnie po wizycie również ok.
Chłopak akurat- waży 1942 wiec chyba oki.
Zadnego rozwarcia dzieki bogu poki co nie mam , maly sie jeszcze nie ulozyl, ale mi to nie przeszkadza bo chetnie bylabym za cc
Nastepna wizyta 10 czerwca.

reklama
Do góry