reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

emih

Fanka BB :)
Dziewczynki,
Zakładam nowy wątek abyśmy mogły na bierząco opisywać wizyty u naszych ginów i co ważniejsze dzielić się zdjęciami naszych fasolek:-) Zapraszam :-)

reklama
No, w koncu jest chwila aby opisac wizyte.:-)
Poszlam dzis pierwszy raz do doktora Jaworowskiego i okazal sie naprawde bardzo sympatycznym i profesjonalnym lekarzem.Lacznie spedzilam u niego prawie pol godziny, jak z reszta kazda jego pacjentka.W badaniu gienkologicznym wszystko ok.USG rowniez jak na ten okres ciazy w porzadku, tylko, ze serduszka jeszcze nie bylo widac.Zmartwilam sie tym troche i rozczarowalam, ale lekarz mowil, ze na tym etapie moze nie byc jeszcze go widac.Wyliczyl, ze to 5 tydz,4 dzien.Termin porodu na 11 lipca :tak:
Kazal na siebie bardzo uwazac bo jestem juz po jednym poronieniu.Nie wolno mi dzwigac, denerwowac sie i generalnie mam odpoczywac.Tylko jak to zrobic przy dwojce dzieci i prowadzeniu sklepu;-)
Zapisal Duphaston , ale glownie ze wzgledu na poprzednie poronienie, bo niepokojacych objawow na razie nie zauwazyl.Ogolnie super lekarz, tylko cena troche odstrasza- 150 za pierwsza wizyte.Zdjecie zamieszcze troche pozniej- jak znajde chwile na zeskanowanie.
Kurcze, ale sie rozpisalam

Efekt mojej dzisiejszej wizyty :-) - 6t4d i bijące serduszko :)

dsc00690a.jpg

Ostatnia edycja:
Ale wam zazdoszczę dziewczynki! :-)
Sara- piękna "kropeczka" po pięknej siostrzyczce :-)

Dziewczynki dziękuję. :-)
nutella , no jest tylko jeden:sorry:, ale ja już mam jedno dzieciątko, a Ty się odrobisz za jednym zamachem i bilans wyrównany :laugh2:

emih nie masz czego zazdrościć, bo u Ciebie taka sama fasoleczka, po ślicznej siostrzyczce, a zdjęcie zaraz będziesz tu wklejać
Pozdrawiam

sliczna fotka:tak:

i ja wczoraj bylam na pierwszym usg, ale troszke za wczenie i widzielismy tylko prawidlowo rozwijajaca sie ciaze:tak:
wiek ciazy tak jak na suwaczku-wszystko prawidlowe, bardzo wczesna ciaza-jeszcze niewiele bylo widac;-) wyniki krwi i moczy bdb, ponowna wizyte mam na 26 listopada- wowczas i ja dostane foto:-)

Moja pierwsza wizyta jk pisałam w wątku głównym potwierdziła przypuszczenia że będę mamą oczywiście za wcześnie na USG :-p. ale i tak mi lepiej :-D. teraz kolejna czeka mnie 28 nie mogę sie jej doczekać po prostu chce aby był już 28 :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry