reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

agagsm daj słonka daj!!!! Mój jest tak totalnie marudny że powoli *******ca dostaję - ale sama chciałam - wczoraj było szczepienie...

reklama
Aga, bo jak Ci lutne, jak mawial moj tata. Rwany sen?:eek: Mlody ma katar, przez co mloda sie budzi. To jestrwany sen, jak trzeba wstawac co 45 minut do ktoregos dziecka.:dry:

Asiax, gratulacje dla Mikiego. :) Jaki duzy chlopak juz z niego. :p No i zdrowka, co by ten katarek szybko minal.

agagsm pisze:
Nadarienne: konsultacje jeśli masz wątpliwości to lepiej skonsultowac, ale jakiś lekarz z dużym doświadczeniem i polecany, bo inaczej to szkoda zachodu!
Ja raczej myslalam o powtorzeniu usg, bo doktor, gdzie bylismy, to byl wlasnie polecany doswiadczony specjalista. Ale te szyne juz kupilismy i nie wyglada to tak stasznie, wiec moze nie bedzie zle. ;)

Sorry za brak ogonkow, alem jednoreka chwilowo.

Dzisiaj mloda wyjatkowo marudna, malo je i placze. Ale chwilowo zasnela. Mam nadzieje, ze juz bedzie spokojna, bo dzisiaj wreszcie wyczekany wolny wieczor... :) oby mojej mamie nie dala popalic, hehe. :p

Agagsm- Pasty mi więcej schodzi:)
Ps tak na serio takie białe się zrobilo i cosik tam wyłazi:)

Ja tylko na uno momento.
Na pilates/jodze było super, ale kłania mi się ortopeda, nie umiałam zrobić świecy, bo jak położyłam się na tym bolącym kręgu to aż podskoczyłam z bólu.... I tak mnie boli od porodu tylko w jednym punkcie. I to nie tam, gdzie dawali znieczulenie, tylko wyżej.

Mała śpi, miałam plan ogarnąć szybko mieszkanie, zrobić sobie fryteczki i obejrzeć film i dupa blada :wściekła/y: bo dziadek mi właśnie zadzwonił, że jutro przyjeżdżają. Wszystko fajnie, tylko, że od siebie wyjeżdżają o 7.30, u nas będę o 9.00 i jeszcze obiad planują! :wściekła/y: I nie da się przetłumaczyć, że M wraca z pracy o północy i chciałby się wyspać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No, to otworzę im w piżamie, mam to w nosie, aloe teraz niestety muszę poodkurzać na szybko itp., bo po co mam mieć potem tyłek obrobiony...

Pasibrzuch masz Ty przechlapane z rodziną albo nie wizytują albo o morderczej porze z wyżerką.....ech

zapomniałam powiedzieć że pochłonełyśmy puree jarzynowe z indykiem o luuuudzie jakie to niedobre:szok::no: ale małej smakowało ale ja myślałam, że pawia puszczę bleee
oj wiem, że nie tu o jedzeniu zaraz mnie któraś na pewno opr :-)

idę robić luli luli i ja sama zaraz zrobię luli luli no więc pa pa

hej dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ale jak pamietacie pewnie MAM BLIŹNIAKI!:D:D:D chcialabym nadrobic ale chyba nie dam rady:) serdecznie was pozdrawiamy i calujemy z dziewczynkami Was i Wasze pociechy:***

Nadineczka Ty po 4 miesiacu juz mieso dajeeesz?????????

Dziewczyny a przesypiaja wam maluchy juz cale noce bez jedzenia? bo moje dalej jedza 2 razy w nocy i sa na butli.. ciekawe kiedy przestana:/

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ale jak pamietacie pewnie MAM BLIŹNIAKI!:D:D:D chcialabym nadrobic ale chyba nie dam rady:) serdecznie was pozdrawiamy i calujemy z dziewczynkami Was i Wasze pociechy:***

Nadineczka Ty po 4 miesiacu juz mieso dajeeesz?????????

Dziewczyny a przesypiaja wam maluchy juz cale noce bez jedzenia? bo moje dalej jedza 2 razy w nocy i sa na butli.. ciekawe kiedy przestana:/

Moja jeszcze ani jednej całej nocy nie przespała. Je co 2-3 godziny, przekichane, ale przecież kiedyś to się musi skończyć:cool2:

reklama
Eeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś:) No żartuję of kors:) Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy:) Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótki:tak:Moja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje:-D:-D

Do góry