reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ufff... póki co MPWiK ogłosił, że w tej chwili nie ma zagrożenia dostawy wody dla Wrocławia i że będą informować. No więc zobaczymy, może nie będzie tak źle. Bo prawdę mówiąc, to też sobie nie wyobrażam bez wody w kranie...

Młoda za to marudzi, tatuś próbuje zabawiać, a ja się zastanawiam, czy gotować obiad, czy pranie wieszać, czy prasować...

Do wawy fala sie zbliża - przewidują 780 cm, a stan alarmowy to 800. tereny jakie mogą byc zalane to..... m. in. Białołeka czyli ja ;-(. Ja mam 3 zgrzewki wody bom była w realu w piątek ;-)

Kurcze - dali mi w pracy 4 bilety do kina - muszę zorganizować jakaś opiekę dla Stasia i bryknąć na Robin Schudł ;-) i ten nowy film Alena...

Jolcia, oby Was ominęła!

Mój mąż wymyślił, że wyjdziemy w niedzielę do kina i coś zjeść, ale jego babcia ma 80. urodziny, więc jedziemy do niej.
Poprosiłam teścia, żeby w Kalafiorze oblukał słoiczki Hippa, bo jest promocja, za 5 słoiczków jest jedna miseczka. Stwierdził, że miseczki są 4 różne, to kupi 20 słoiczków, żeby mieć wszystkie miseczki :-D

Ostatnia edycja:
Ufff... póki co MPWiK ogłosił, że w tej chwili nie ma zagrożenia dostawy wody dla Wrocławia i że będą informować. No więc zobaczymy, może nie będzie tak źle. Bo prawdę mówiąc, to też sobie nie wyobrażam bez wody w kranie...

Młoda za to marudzi, tatuś próbuje zabawiać, a ja się zastanawiam, czy gotować obiad, czy pranie wieszać, czy prasować...

właśnie jakieś pół godziny temu mówili w TVN24 że z tą wodą we Wrocławiu to tylko plotka i nie ma zagrożenia :), pokazywali półki w sklepach że są już puste tam gdzie stoi woda

Heh, ciekawa jestem zatem, kto tę plotkę rozpuścił. ;) I czemu tak długo zajęło zdementowanie jej. Czyżby ktoś czekał, aż się woda wyprzeda w sklepach? :>

Heh, ciekawa jestem zatem, kto tę plotkę rozpuścił. ;) I czemu tak długo zajęło zdementowanie jej. Czyżby ktoś czekał, aż się woda wyprzeda w sklepach? :>

to był dobry chwyt matketingowy :)

A mój Mati znowu obraził się dzisiaj na mleko, zjadł o 01 w nocy (jak nigdy, bo do tej pory przesypiał całe noce, a dzisiaj budził się chyba co godzinę) 180 ml, w 07 rano 170 ml i do tej pory nie chce mleka, pić pije herbatki, zjadł też o 16 prawie cały słoiczek zupki marchewkowej z ryżem a mleczko jest beeee

reklama
Helloł Dziewczyny,
Kochane Wrocławianki - pamiętam powódż z 1997, moja córeczka miała pół roku. W telewizji lokalnej TEDE mówiono, że nic miastu nie zagraża, zakłamanie było praktycznie do końca. Mój szwagier, który miał info z pierwszej ręki dzwonił do nas i mówił byśmy zwiewali z Wrocławia, bo będzie bardzo duża woda. Wyjechałam z córką i mężem do babci na Mazury. To tyle. Myślę, że powódz z 1997 nam nie grozi, ale od tego czasu nie wierzę w to co mówi się w telewizji. Poza tym wszyscy żyją tym co dzieje się w Warszawie.
Ja tam kupiłam wodę, na pewno sie nie zmarnuje.

Do góry