reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Eeeee Anulka??? Ja nie wiem kim jesteś:) No żartuję of kors:) Napisz że kobitko jak dajesz radę z dwójeczką bo my z jedynkami nie wyrabiamy:) Co tam u Was i wogóle .Raport musi być choćby krótki:tak:Moja dopiero wczoraj zaliczyła noc.
A że Nadineczka poszła spać ci powiem w tajemnicy że ona daje mięso nie tylko z indora ale dziczyznę nawet podaje na którą sama poluje:-D:-D
Morka juz mnie przestraszylas ze naprawde o mnie zapomnialyscie:))) wiesz jak sie nie wie jak jest z jednym to sie daje rade z dwojka..w sumie mam inne wyjscie?..:D mam podwojna robote ale pocieszam sie ze przemecze sie troszke a podwojne profity bede miec i to za jednym zamachem..zawsze chcialam miec dwojeczke a nie chcialoby mi sie juz w ciazy chodzic i przechodzic nieprzespanych nocy od nowa:) takze sa i plusy. a malutkie sa takie kochane ze dodaja mi sil:)
Anulka jak moglybysmy cię nie pamiętac:eek: zdawaj relacje i wstawiaj fotki tych twoich aniolkow a swoja droga jak one co dwa razy w nocy na butle wstaja to 2+2 daje man cztery razy:sorry2: Ty sypiasz kiedys????
Jola nie martw sie do glupich ja nie naleze:) i nie wstaje duzo wiecej razy niz Wy:D poprostu jak jedna se budzi na jedzenie to drugiej tez na śpiocha butle wciskam i koniec..nie ma wstawania co godzine:p a one mleka nigdy nie odmawiaja..nawet jak spia. Wiec wstaje 2 razy:)teraz duzo wiecej przesypiam..bo na poczatku to z 2-3 godz max..[/QUOTE]
witać witać:-)gadaj co tam u was jak z dwójką dzieciaczków dajesz rade:-)ps.hmmm kiedy zaczną przesypiać noce hmm o to jest pytanie[/COLOR]
witaj Patrysiu:)no jakos leci pomalutku. Ksiazkowo po 3 miesiacach kolki minely to teraz zabki sie zaczynaja i szalu malenstwa dostaja..wszystko podwojnie oczywiscie! no ale zyje jeszcze:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Klara jak byłam na absolutorium siorki to tez śpiewali ten utworek ! rewelacja ! to ten chór co zajął drugie miejsce w mam talent :-) audiofeels :-)

poza tym że zapomniałam po drodze ze sto razy napisać Anulce że normalnie podziwiam jak sobie dajesz kochana radę z dwójką, ja z C ledwie zipię.....
No i dlatego Klara trzeba bylo starac sie o blizniaki..skoro i tak i tak sie ledwo zipie..to za jednym zamachem i spokoj na cale zycie:D:D:D

Ogolnie to wyglada u nas tak: Do swojego jednego maluszka dodajcie takiego samego drugiego i wtedy latwiej bedzie Wam sobie wyobrazic:)))U nas jak jedna spi to druga nie..i tak sobie nosze na rekach to jedna to druga..i tak mozna caly dzien..marudza w domu ogolnie ale na dworzu jest duzo lepiej tak wiec jak widze taka pogode jak dzisiaj (ciepełko:)) to jestem bardzi pocieszona:)

Pozdrawiamy Was serdecznie i calujemy!!!

Ostatnia edycja:
No i dlatego Klara trzeba bylo starac sie o blizniaki..skoro i tak i tak sie ledwo zipie..to za jednym zamachem i spokoj na cale zycie:D:D:D

Ogolnie to wyglada u nas tak: Do swojego jednego maluszka dodajcie takiego samego drugiego i wtedy latwiej bedzie Wam sobie wyobrazic:)))U nas jak jedna spi to druga nie..i tak sobie nosze na rekach to jedna to druga..i tak mozna caly dzien..marudza w domu ogolnie ale na dworzu jest duzo lepiej tak wiec jak widze taka pogode jak dzisiaj (ciepełko:)) to jestem bardzi pocieszona:)

Pozdrawiamy Was serdecznie i calujemy!!!

Podziwiam Cię bardzo no i też zazdroszczę że za jednym zamachem masz takie dwa słodziaczki. Też bym chciała mieć drugie dziecko ale po ciąży jakoś nie śpieszy mi się do drugiej :), teraz jest napewno ciężko ale potem to super sprawa.
Słodkie masz te kruszynki!!!!!!!!

Witam wieczornie

We wtorek mój pierworodny miał wywiadówke.dziad poszedł i co?po zebraniu pani kazała zostac dziadowi mojemu i wykład-niegrzeczny,nie słucha,nie wykonuje polecen,przeszkadza,pyskuje itp załamka totalna
Poszłam wczoraj do szkoły z mega nerwem,dałam pani opinie psychologa z wytycznymi jak z nim postepowac,rozmawiałam z pedagogiem szkolnym i powiedziałam obu paniom ,ze szkoła to oczywiscie dla mnie priorytet,ale wszystko ma swoje granice,i jesli tak ma wyglądać jego edukacja w tej szkole ,ze straci całkiem wiare w siebie i system oświaty(ja)to przepisuje go od wrzesnia do innej szkoły do klasy integracyjnej.Byc moze potrzebuje innych metod nauczania.Rozmowa trwała bagatelka godzinke.
Moje dziecie dzisiaj wyszło ze szkoły z zeszytem w dłoni,więc mysle za co ty razem ta uwaga(ostatnio wrzucił bułkę do kibelka,powiedziała mi to wozna,a swoja drogą przez to ze jest niegrzeczny to go wozna nawet w kiblu szpeiguje,szczota wredna)a tam na pól strony -POCHWAŁA
był bardzo grzeczny ,nie przeszkadzał,nie gadał,i pani napisała,ze bardzo sie cieszy:sorry2:

Cóż o tym myslicie?czy tylko ja czegos sie dopatruje wtej sytuacji,czy szukam dziury w całym?

Olinek skacze pod sufitos:tak:focha na mleko ciąg dalszy:no:

Sylwia, napisała pochwałę, to czytaj ją po tysiąckroć Oskarowi. O to chyba chodzi. Tak mi się wydaje. Nauczyciele to też ludzie. Czasami zagubieni w tych wszystkich opiniach...

Ja dumna z niego jestem jakby conajmniej mature zdał już:tak::-D:-D:-DA młody ,puchł z dumy dzisiaj ,wszystkim pokazywał:tak:normalnie jak dziecko sie ciesze:tak:

reklama
Do góry