reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

My juz po. Okazuje sie ze Asia nienawidzi marchewki.Dalam w plasterkach, raz pociumkala, skrzywila sie, pokrztusila, wyplula. Zajela sie brokulem - tego uwielbia. A ja glupia mysle ze moze nie radzila sobie z ta marchwia i zrobilam papke. Tak sie nia krztusila ze myslalam ze dziecko strace! Trzy razy z krzesla wyciagalam i do gory nogami. Az w koncu mloda zacisnela usta i nie pozwolila sobie wcisnac ani grama wiecej a to co miala w buzi wczesniej szybko wyplula. Na deser banan- mniamku mniamku :)
No to wszystko jasne ;)
Moj Alan nie lubi jablka :) za to brzoskwinie tak. Zobacze jak posmakuje mu mix ;)
Banana tez chce mu podac za 2 dni...zaryzykuje...moze nie dostanie alergii

A jak to jest z naszym karmieniem cycowym? Bo jak karmie to nie wolno pestkowych, czyli np brzoskwin. A skoro on juz sam je je, to chyba moge, co?

reklama
Moim zdaniem mozesz na luzie :)
Myslisz ze sprobowac jeszcze raz ta marchew jutro czy odpuscic?
Poniewaz ty karmisz metoda blw to odpusc na kilka dni. Jakbyc karmila papkami(tak jak ja) to poradzilabym Ci wymieszac z czyms co Joasia lubi:tak:. Ja tak robie, jakos przechodzi...ciezko ale jednak. Albo podaj moze sok marchwiowy:-)

Oj probowalam, sokiem od razu plula i sie dusila :| u mnie sie ta papka dusila bardziej niz jak jadla plasterek :|

cienkie paseczki, banana w kolka.

ot: jak zrobic aby miec polskie litery na klawiaturze? jakas kombinacja klawiszowa jest? bo zawsze mi przeskakuje.

Dziunka, to odpus jej. Alan jak sprobuje jablka, to glowe odraca i koniec. A jak dostal szpinak z ziemniakami to dopiero bylo widac ze nie pasuje. Sprobuj za kilka dni!

I pije? Nie jest za gesta? Bo moj kleik na 60ml wody i 3-3.5miarki kleiku wychodzi baaaardzo gesty-przez smoka nawet z 3 dziurami nie przechodzi...ale to nic, bo Alan tylko lyzeczke akceptuje, wiec musi byc geste. A cyc staram sie dawac z godzine pozniej przynajmniej na popicie. Jakbym dala od razu to maly by sie tez na niego rzucil i drugie tyle zjadl, ale ja musze go odzwyczaic od cyca w dzien :(
z butlki by nie pociągła ale mam niekapkę więc z tego ije... za gęsta nie jest bo ma konsystencje budyniu a przez dziurki przechodzi spokojnie...
już ci wstawiam zjęcie wielkośc dziurek w niekapku ;-)
ten środek się odchyla trochę do góry więc jest 1 wielka dziurka

Załączniki

• DSC04091.jpg
    DSC04091.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
To ja wiem ale mi sie tak przestawia jakos samo ze zamiast z mam y i na odwrot i jak zmienie na EN to jest ok ale bez polskich liter, a jak zmienie na PL to nie dosc ze polskich nie ma to jeszcze zamiast z jest y.

Do góry