reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Klaudzia jak slicznie jadł synek :) super :)
Antek je w zsadzie wszytsko co do tej pory mu podałam. Tak nie bardzo smakuja mu ziemniaki ze szpinakiem ... Jutro damy półżółtka- pediatra mówiła , ze od 6 msca pół co 2 dni

Hmm ja bede dawać do ciapania się, ale ja to inaczej karmie. A tak to do zupki można dodać z jajka ugotowanego na miękko np, albo rozdrobnic z ugotowanego na twardo ;)

Dziekujemy z Olim, ciekawe kiedy znowu bedzie sie tak zajadal... bo buzka dalej zacisnieta hehe martwilam sie ze mleka nie chce to teraz mam, za to nie chce z lyzeczki hehe :D postanowilam mu odpuscic na 2/3 dni i znowu sprobowac, moze zapomni ;-)

A tak wogole jezeli ja nie gotuje i podaje tylko sloiczki to co mam z tym zoltkiem zrobic? moze go dodawac do tego jedzonka ze sloiczka? i z jakimi smakami go bedziecie mieszac? mozna w roznych postaciach podawac to zoltko? wiaodmo ze nie smazone

reklama
no wlasnie dziunka jak tam wam idzie? co juz dajesz i jak mala? ja tak po czesci robie jak ty i mala ma radoche jak sama wcina :-) no ale daje jej papki bo ona na cycu nie jest jak Asia

Do góry