reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

dziewczny?? a Ty to kto?? :-D
indyka to jeszcze tu dostanę nawet w całości...;-)
ale z królikiem ciężko.. o słoiczku z króliczka nie ma mowy...
i tak się zastanawiam... bo jak kupowałam małej obiadki to były już z cielęcinką, z kurczkiem, ze świnką.. i nie wiem czy dając jej to źle zrobiłam....
no ale indyka mogę skołować i jej dać... dobry pomysł:tak:
ja bardzo chcialam zaczac od indyka ale jak na zlosc nie dostalam, jesli chodzi o to miesko to chyba ci ludzie wiedza co wkladaja do tych sloiczkow do jasnej cholery :))))
Nie zapytałam się tylko o jajko :(((( i nie wiem co teraz robic, z glutenem mam poczekac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja u Macia zaczelam od kurczaka-sloiczkowego, potem kupny. U Alana zaczelam od indyka-sloiczkowego, w kolejce czeka kurczak-sloiczkowy, a potem beda juz kupne.

czyli jak moja mała jadła już słoiczkowego to mogę powoli zając się kupnym??
Wiesz, podobno sklepowy niedobry bo na hormonach itd. Pewnie i tak. Ale jak pisalam nizej, Macius dostawal, ja jem i moj M tez i zyjemy ;) Od razu podalabym kupnego, ale nie chce sie bawic w gotowanie mini ilosci, rozdrabinianie itd aby zobaczyc czy go nie uczuli...wole isc na latwizne i podac w sloiku. Jak bedzie u Alana ok, zadnychreakcji to bede kupowac juz.

Wiesz, podobno sklepowy niedobry bo na hormonach itd. Pewnie i tak. Ale jak pisalam nizej, Macius dostawal, ja jem i moj M tez i zyjemy ;) Od razu podalabym kupnego, ale nie chce sie bawic w gotowanie mini ilosci, rozdrabinianie itd aby zobaczyc czy go nie uczuli...wole isc na latwizne i podac w sloiku. Jak bedzie u Alana ok, zadnychreakcji to bede kupowac juz.
ja nigdy nie robiłąm tak że ;podawałam małe ilości żeby sprawdzić uczulenie...:zawstydzona/y:
zawszedaję od razu posiłek... no i codzienie coś inego...
ale jeszczenic jej nie uczuliło...:tak:
no a kurczaka pewnie mogę tu dostac z jkiejś ekologicznej farmy bez hormonów....

ja nigdy nie robiłąm tak że ;podawałam małe ilości żeby sprawdzić uczulenie...:zawstydzona/y:
zawszedaję od razu posiłek... no i codzienie coś inego...
ale jeszczenic jej nie uczuliło...:tak:
no a kurczaka pewnie mogę tu dostac z jkiejś ekologicznej farmy bez hormonów....
Ja robilam poddobnie z Maciejkiem, ale on mial sloik na 2-3dddni na poczatku nie aby sprawdzic reakcje ale dlatego, ze nie zjadla calosci.
Na Alana musze uwazac, bo jest alergikiem. Ma skaze bialkowa, reaguje szybko na to co ja zjem. Dlatego czekam te 2-3 dni...chociaz czasami ja w miedzyczasie zgrzesze jedzeniem i wyskakuje mu swirza skaza i wtedy nie wiem, czy na to co on zjadl, czy ja...ale na ogol po moim zgrzeszeniu ;)

no ja mam śłoik na 2 dni ale do tego jeszcze na wieczór deserek też na 2 dni...
słoik na dwa dni wy to macie dobrze moj wciagnnie jednego na raz i jeszcze mu malo. Muszę dac jeszcze pół nowego, albo dokarmic cycem. Chociaz dzisiaj miesko wystarczylo tzn sloiczek z mieskiem moze bedzie sie tym bardziej najadal. Mam jeszcze jedno pytanko dziewczyny ile razy tygodniowo dajecie mieso?? codziennie, bo ja sie tak zastanawiam czy nie dawac co drugi dzien np.

reklama
Do góry