Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy któras z was ma problemy z przyzwyczajeniem do butelki? Ja niedlugo wracam do pacy i chciałam ja powoli odstawić od piersi, a marysi odwidziało sie picie z butelki. Obecnie zjada mleko jedynie łyżeczką + odrobine z niekapka (dopóki sie nie wkurzy).
Zastanawiam sie, czy w ogóle przysposabiać ją, w tym wieku, do butelki ze smoczkiem.
moja pochlania sloiczki 190 na raz do dna, ale je co 5h wiec ja wciagnie taki sloiczek to jakis czas pelny brzuszek, w miedzy czasie daje jej chrupeczka, albo ciasteczko albo plastrki jablka i sobie ciumka :-) jutro dam jej chyba plasterki banana :-)
Mam wszelakie smoczki... 3-przepływowe również.... 6+ miesięcy... jest ryk jak tylko butelkie zbliżam do buzi.
powiedzmy, ze cwiartke jablka kroje na kolejne 4 plasterki i mala to sobie ciumka, ale ona potrafi sie przyssac nawet do calego mojego jablka jak ja jem :-) a jak zabiore to krzyk.... jak rdzi sobie z kawaleczkami to moze tez zrob mu takie cieniutkie plasterki i moze to go zachecipowiedz mi jakie te kawalki jablka dajesz? bo jak dalam cwiartke to maly sie wsciekal i nie mogl tego dobrze złapac
powiedzmy, ze cwiartke jablka kroje na kolejne 4 plasterki i mala to sobie ciumka, ale ona potrafi sie przyssac nawet do calego mojego jablka jak ja jem :-) a jak zabiore to krzyk.... jak rdzi sobie z kawaleczkami to moze tez zrob mu takie cieniutkie plasterki i moze to go zacheci
ja zaczelam od gruszki, a wlasciwie od jablka, potem gruszka, ale to chyba nie robi wiekszej roznicy, a czemu nie dasz sierzej gruchy albo banana?jutro cos kupie i bedziemy probowac tylko nie wiem jakie te jablka bo jest ich teraz tyle
dziewczyny od czego zaczac od banana czy gruszki w sloiczku?