reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Na razie dalej ryz, makaron ryzowy i kasza jaglana. Makaron rzadzi. A tak to brokul i dzis marchew ktora wogole nie przypadla jej do gustu. No i dzis tez bananek. Probowalam podac lyzka papke to mala sie strasznie krztusila-pisalam wyzej. :|
Do blw nie jest potrzebne karmienie piersia ;)

Moim zdaniem mozesz na luzie :)
Myslisz ze sprobowac jeszcze raz ta marchew jutro czy odpuscic?
ja mysle ze za jakis czas mozecie jeszcze raz, ale troche niech odpocznie od marchewki a marchewka od niej :))))
....Trzy razy z krzesla wyciagalam i do gory nogami. ...

ale miałyscie przeboje z marchewka, pomoglo chociaz to odwrocenie do gory nogami?? Ja małeko zawsze na boczek i glowa nizej niz nogi i tez u nas sie supeer sprawdza na zakrztuszenia

my dzisiaj pierwszy raz zjedlismy mięsko i zaczelam od królika z bobovity :))
pawelek zjadl, az mu sie uszy trzesły ale on tam z resztą wszystko zje :))

szkoda że u nas w polskim sklepie nie ma takiego króiczka..
a co myślicie jakbym dała ugotowanego kurczaka??:-)

Dziewczyny powiedza ze kurczak nie zdrowy, ale ja bym sprobowala w najgorszym wypadku po prostu nie zje. Jakąś niewielką ilość z obiadkiem zmieszano czemu nie, a moze lepiej zaczac od kroliczka wlaśnie albo indyka co?

Dziewczyny powiedza ze kurczak nie zdrowy, ale ja bym sprobowala w najgorszym wypadku po prostu nie zje. Jakąś niewielką ilość z obiadkiem zmieszano czemu nie, a moze lepiej zaczac od kroliczka wlaśnie albo indyka co?
dziewczny?? a Ty to kto?? :-D
indyka to jeszcze tu dostanę nawet w całości...;-)
ale z królikiem ciężko.. o słoiczku z króliczka nie ma mowy...
i tak się zastanawiam... bo jak kupowałam małej obiadki to były już z cielęcinką, z kurczkiem, ze świnką.. i nie wiem czy dając jej to źle zrobiłam....
no ale indyka mogę skołować i jej dać... dobry pomysł:tak:

reklama
kamcia ja tez daje kurczaczka ale tylko w gotowychdaniach, takiego kupnego i ugotowanego chyba wolalbym jeszcze nie chociaz wiadomo i tak w koncu trzeba bedzie kiedys dawac....obiadki tez czasem kupuje w pl skleie ale zdzierstwo niesamowite....angielskie jak kupuje to mam 8 za £4,50( chodzi mi o te wieksze) a te w pl sklepie od £1,40 do £2 za jeden! poupadali na glowy! no ale takie wlasnie co tu nie ma to kupuje raz na jakis czas te polskie

Do góry