reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes a nie masz słoiczków z jagodami zrobionych , najlepsze sa jagody albo ten sok z jagód zeby wypiła lub zjadła , a to przynajmniej dobre i dzieci sie ciesza bo puzniej buzie sa wymalowane:tak::tak::tak:ja zawsze własnie dla dziecka od mamy biore ze 6 słoiczków małych wrazie takich biegunek , bo smekty to ja sama nie lubie wole ten słoik jagód zjeść:-):-):-)

reklama
AGNES
A moze sprobuj Jej podac enetrol i najlepiej hipp ors jak ma rozwolnienie
Zwyklego jedzenia sie nie daje jak dziecko ma biegunke:no::no::no:

Moje dzieciaki wlasnie ida spac a ja zaraz zmykne pod prysznic

AGNES
A moze sprobuj Jej podac enetrol i najlepiej hipp ors jak ma rozwolnienie
Zwyklego jedzenia sie nie daje jak dziecko ma biegunke:no::no::no:

Moje dzieciaki wlasnie ida spac a ja zaraz zmykne pod prysznic

ale ona je wszystko suche,suchy chleb,sucha bułkę,kisiel,chlebki ryżowe,,suchy makaron dzis odrobinkę zjadła i nic więcej:no::no::no::no:
dowikla ona bierze enetrol od wczoraj rana bo jej lekarka przepisała
Agnes a nie masz słoiczków z jagodami zrobionych , najlepsze sa jagody albo ten sok z jagód zeby wypiła lub zjadła , a to przynajmniej dobre i dzieci sie ciesza bo puzniej buzie sa wymalowane:tak::tak::tak:ja zawsze własnie dla dziecka od mamy biore ze 6 słoiczków małych wrazie takich biegunek , bo smekty to ja sama nie lubie wole ten słoik jagód zjeść:-):-):-)

kupiłam w sklepie jagody w słoiczku ale nie chciała jeść,ona nic nie chce jeść.wzięła jedną łyzeczke i koniec płacz że nie i koniec.

witam.

u nas nie za fajnie.
jakos Oliwce nie przechodzi za bardzo mimo brania leków.

dziś zrobiła3 dosyć duże luźne i smierdzące kupy,znowu się skarzyła na brzuszek.
lekarst nie cche brać bo krzyczy że nie dobre,bo fakt to jest paskudztwo,o smekcie nic nie będe mówić z tym mamy najwiekszy problem aby jej podać.

dziś bardzo malutko zjadła.mizernieje mi w oczach,dziś ją wazyła to zleciała z wagi 0,5kg.

i do tego ta powódż.opóźniło sie wszystko.fala dotrze do nas dopiero o wczesnych godzinach porannych ,spodziewają się ok 4.00-6.00 rano jutro.

MH a jak tam u Ciebie?bo zalewa warszawę
ty to sie rzeczywiscie masz z tą Oliwką:no::no::no:
a jak tam fala??
mam nadzieje ze was nie zalalo:no::no:
&&&&&& za zdrówko oliwki

a ja dzis w zlym chumorze
mlody w lozeczku zamknelam mu wyjscie i powiedzialam ze albo zje mleko albo ma isc spac:wściekła/y:
stal nade mna pol godziny i mleka wolal a pozniej wzial do buzi i mowi nie chcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wscieklam sie normalnie
ide go zaraz uwolnic
rano ladnie przez rolete mi slonko zagladalo a teraz znow chmury zchodza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz mam dosc tej zasranej pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i wszystkiego
m nadal ma mnie gdzies
a w dodatku dzis mamy imieniny i impreze robi:wściekła/y:
jestem wiecej niz wsciekla:wściekła/y::wściekła/y:
dzis z kijem nie podchodz:wściekła/y:

fala juz doszła do Wrocławia dziś wczesnie rano. jak na razie wszystko jest pod kontrolą,płynie,nic nie przecieka oby tak zostało bo może płynąć z 3 dni bo jest długa na ponad 100km więc aby te wały te 3 dni wytrzymały i nie było przerwań.

także 3 dni niepewności.

Oliwka siedzi na kibelku aby lużnej kupy nie było.

na śnaidanie zjadła ładnie kisiel,wzięła już lekarstwa dziś posżło troszkę lepiej niż wczoraj ale się darła.

ja zaraz zmykam do pracy a jutro komunia chrześnicy,jadę do sobótki.

M musi zostać w domu z Oliwką bo przecież chorego dziecka nie wezmę ze sobą.także plany pokrzyżowane.

Dziekuje wszystkim w imieniu Maksymilianka, no fakt stres mamie nie potrzebny wiec dziecko sie nie przyznalo stwierdził ze lepiej bedzie jak wróci z nagrodą:-D:-D:-D

Kokusia zyjesz dniem do przodu ja tak czesto mam ale do tyłu:-D:-D:-D

No i musze sie pochwalic ze mąż sie spisal kupił stolik i krzesełka do kuchni:-):-):-):-)
Jutro bede miec nowe w kuchni, ale sie ciesze bo na te stare patrzec nie mogę:-):-):-):-):-):-)tylko trzeba poskręcać:tak::tak::tak::tak:

Oj mi się często zdarza dni mylić zwłaszcza jak mężowy ma jakieś wolne. No i gratuluje udanych zakupów. Ja się już też kręcę żeby coś pozmieniać. Na kuchnię muszę jeszcze poczekać bo mąż nie dostanie narazie więcej niż tydzień urlopu a to troszkę za mało. Ale wymyśliłam sobie że w przyszłym tygodniu odmalujemy łazienkę

jak do spania to ten czarny z białymi grubymi pasami i szlafroczkiem
a ta dla mezula to super:tak::tak:
oj ziemia bedzie drżała:tak::tak:
szkoda tylko ze ja nie mam na tyle odwagi i libido do takich ekscesow:sorry2:
a z checia bym na siebie cos takiego wrzucila ale kompleksy mi nie pozwalaja:sorry2::-p

no toscie sie obkupily z cora;-);-)
fajniusio:tak:

gratulacje dl Maksia:tak::tak::tak:

wszystkie dzis zakupy robią:sorry2::-D
a ja dzis sobie staniczek zakupilam nowy bo jeden mi sie ostal ino:-D
a kumpel rzeczywiscie mu sie na zarty zebralo:sorry2::sorry2:

my wrocilismy z miasta tez bylismy na obiedzie ja kupilam sobie staniczek taki sliczny w czerwono czarno biala szkocka krate:tak:
no i kupilam sobie bukiecik rozyczek w aldim:tak::tak:
niestety nie kupilam sobie nic slodkiego:sorry2:
zapomnialam:-D:-D
mlody szaleje a m gdzies mi zniknął:eek:
pogoda u nas do kitu wszedzie dzis bylo slonce a jak tylko sie zjezdza w doł juz do Ogorzelca to nagle chmury nie wiadomo skąd:sorry2:jak w horrorze:-D
i nie to ze u nas jest mgla u nas sa chmury:tak::tak::tak:

Natali oj jak mi się podobają takie wzory staniczków. Ja mam taki fajny w różową, czarną i białą kratkę tylko przez to że cały czas chudnę to mi się zrobił za duży i zaczyna głupio wyglądać

witam.

u nas nie za fajnie.

dziś zrobiła3 dosyć duże luźne i smierdzące kupy,znowu się skarzyła na brzuszek.
lekarst nie cche brać bo krzyczy że nie dobre,bo fakt to jest paskudztwo,o smekcie nic nie będe mówić z tym mamy najwiekszy problem aby jej podać.

dziś bardzo malutko zjadła.mizernieje mi w oczach,dziś ją wazyła to zleciała z wagi 0,5kg.

i do tego ta powódż.opóźniło sie wszystko.fala dotrze do nas dopiero o wczesnych godzinach porannych ,spodziewają się ok 4.00-6.00 rano jutro.

Agnes dużo zdrówka dla Oliwki i żeby w końcu ta woda odpuściła

ty to sie rzeczywiscie masz z tą Oliwką:no::no::no:
a jak tam fala??
mam nadzieje ze was nie zalalo:no::no:
&&&&&& za zdrówko oliwki

a ja dzis w zlym chumorze
mlody w lozeczku zamknelam mu wyjscie i powiedzialam ze albo zje mleko albo ma isc spac:wściekła/y:
stal nade mna pol godziny i mleka wolal a pozniej wzial do buzi i mowi nie chcem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wscieklam sie normalnie
ide go zaraz uwolnic
rano ladnie przez rolete mi slonko zagladalo a teraz znow chmury zchodza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz mam dosc tej zasranej pogody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i wszystkiego
m nadal ma mnie gdzies
a w dodatku dzis mamy imieniny i impreze robi:wściekła/y:
jestem wiecej niz wsciekla:wściekła/y::wściekła/y:
dzis z kijem nie podchodz:wściekła/y:

Natali a może cząstka czekolady jakoś Ci humor poprawi albo jakaś energetyczna muzyka

fala juz doszła do Wrocławia dziś wczesnie rano. jak na razie wszystko jest pod kontrolą,płynie,nic nie przecieka oby tak zostało bo może płynąć z 3 dni bo jest długa na ponad 100km więc aby te wały te 3 dni wytrzymały i nie było przerwań.

także 3 dni niepewności.

Oliwka siedzi na kibelku aby lużnej kupy nie było.

na śnaidanie zjadła ładnie kisiel,wzięła już lekarstwa dziś posżło troszkę lepiej niż wczoraj ale się darła.

ja zaraz zmykam do pracy a jutro komunia chrześnicy,jadę do sobótki.

M musi zostać w domu z Oliwką bo przecież chorego dziecka nie wezmę ze sobą.także plany pokrzyżowane.

Oby brak luźnych kupek się już utrzymał
No i udanej komunii

Ja dziś wpadłam na pomysł że wybiorę się do fryzjera tylko muszę zadzwonić czy dadzą radę mnie gdzieś wcisnąć. A wczoraj kupiłam sobie farbę i jutro koleżanka mnie umaluje. Jakoś trzeba wyglądać wchodząc w 27 rok życia

Witam sobotnio :tak:

Pogoda puki co się utrzymuje :-) Dzisiaj mamy dzień dziecka z przedszkola, zobaczymy co oni tam zorganizowali :-D Ma musiał zostać w nocy w pracy wiec będzie padnięty, ale bardzo chce z nami iść czarno to widzę :eek:

Dziekuje wszystkim w imieniu Maksymilianka, no fakt stres mamie nie potrzebny wiec dziecko sie nie przyznalo stwierdził ze lepiej bedzie jak wróci z nagrodą:-D:-D:-D

Kokusia zyjesz dniem do przodu ja tak czesto mam ale do tyłu:-D:-D:-D

No i musze sie pochwalic ze mąż sie spisal kupił stolik i krzesełka do kuchni:-):-):-):-)
Jutro bede miec nowe w kuchni, ale sie ciesze bo na te stare patrzec nie mogę:-):-):-):-):-):-)tylko trzeba poskręcać:tak::tak::tak::tak:

Super, że sie udało kupic :tak:

Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Dopiero co zjedlismy tosty:tak::tak::tak:
Chcialam sobie kupic ten telefon samsung diva ale na zywo jest o wiele gorszy niz na necie:no::no::no:Wizualnie podobal mi sie ten diva dotykalski ale jakos ich nie lubie wiec wziełam sobie nokie x3:tak::tak::tak:I nowy toster;-):-)

IWCIK
Gratki dla Maksia:tak::tak::tak:

ANKA
No to fajny dzionek sie Wam szykuje:tak::tak::tak:

No to fajny zakup :tak:

witam.

u nas nie za fajnie.

Agnes, ja ni jestem w strefie zagrożonej, po zatym puki co wszystko sie trzyma kupy :tak: Jeśli chodzi o powódz w warszawie to chyba najvbardziej uziązliwe są korki na mostach i drogach przy zecie, bo luszidka tłumami chodza na wodę patrzec :sorry2:

A co do Oliwki, to stało się najgorsze :-( Moim zdaniem potrzebny jet teraz specjalista w sensie psycholog, bo przez to wmuszanie w nią wszystkiego ona ci dopiero teraz nie będzie nic jadła :-(

No pora sie szykować :-p

hej mam do was prośbę;-)
chciałabym wybrać się do fryzjera i coś zmienić ale nie wiem w jaki sosób:sorry2:
mogłybyście mi podpowiedzieć:confused:
moze tylko kolorek a moze ciecie:confused:
jedno zdj jest terazniejsze a jedno jak mialam dlugie wlosy
to moje zdjęcia

Załączniki

• przerobione2.jpg
    przerobione2.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_1819.jpg
    IMG_1819.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 31
Natali co do długości to trudno mi doradzać bo sama zawsze mam pietra. Całe swoje życie nosiłam długie lub półdługie włosy bo myślałam ze przez to że mam okrągłą twarz to w krótkich będę głupio wyglądać. Jak się rok temu odważyłam tak teraz aby mi tylko trochę odrosły to zaraz biegnę do fryzjera i ścinam na krótko.
Może jakiś fajne pasemka żeby włoski nabrały blasku?

MH udanej imprezki

reklama
Natali co do długości to trudno mi doradzać bo sama zawsze mam pietra. Całe swoje życie nosiłam długie lub półdługie włosy bo myślałam ze przez to że mam okrągłą twarz to w krótkich będę głupio wyglądać. Jak się rok temu odważyłam tak teraz aby mi tylko trochę odrosły to zaraz biegnę do fryzjera i ścinam na krótko.
Może jakiś fajne pasemka żeby włoski nabrały blasku?

MH udanej imprezki
JA TEZ WIECZNIE DŁUGIE A TERAZ PÓŁDŁUGIE sorki za caps
nie chciałabym scinac całkiem na krótko tylko je fajnie ułozyc
grzywki takiej całkiem krotkiej nie moge zrobic bo mi ie skreci:dry:
dodam ze moje wlosy sa trudne bo nijakie nie sa krecone nie sa proste takie poszarpane falowane:dry:
i zmechacone:sorry2:
a kolorek chciałam jakis w rudosc wpadajacy:tak::tak:
mam zielone oczy i blada cere dlatego
a ja sie na tym wogole nie znam wiec prosze o pomc;-)

Do góry