reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

GOSIA daj mi ten patent na spanie ,bo ja dzisiaj sie albo utopie albo przez okno wyskocze.

Polenka,Laurka wszystkiego najlepszeo z okazji miesięcznic

Olinek ma dzisiaj imieniny:)

Ostatnia edycja:
reklama
mari_anna ty złośliwcze!!
morka wyrazy współczucia w związku z cyrkiem zębowym A jeżeli idzie o schematy......Z tym to już jest różnie:))
nadineczka, czechow 100 lat !!! i zdrówka dla maluchów:))

Morka - moje dziecię na balkonie marudziło od poł godziny - widziałam, ze mu sie oczy kleją ale nie idzie usnąć... posmarowałam zuby Bobodentem i przestało marudzić - aktualnie spi od 15 min ;-)

.. ale u Staszka juz prawie drugi na wierzchu jest ;-)

Gosia, olej czasem te wszystkie obowiązki w domu i kładź się w dzień, jak się wstaje to humor od razu lepszy. To że naczynia będą nie pozmywane, czy pranie nie zrobione to się nic nie stanie. Ja bardzo często w dzień kładę się z Matim chociaż na godzinkę. Kiedy jestem wyspana to od razu świat jest bardziej kolorowy :)
tylko ja z córą nie bardzo mogę nawet jak jest babcia to ona mi spac nie da ale dziś jakoś pobawiła się przy mnie sama a potem się położyła ze mną :)

GOSIA daj mi ten patent na spanie ,bo ja dzisiaj sie albo utopie albo przez okno wyskocze.

Polenka,Laurka wszystkiego najlepszeo z okazji miesięcznic

Olinek ma dzisiaj imieniny:)

Najlepszego dla Olinka Polci i Laury :)

w sumie nie wiem czy mały ze zmęczenia nie poszedł tak ładnie spać :) bo od rana popłakiwał i spał po 5 minut ...

wstał o 14:00 i teraz wróciliśmy ze spacerku ale chmura idzie okropna choć ciepło pewnie zaraz lać będzie i się ochłodzi

Kurcze, zal mi troche, ze Michalek prawie najmlodszy. Ze wszystkim jestesmy po tylach. Ale z drugiej strony juz jest wszystko przewalkowane, zanim na nas przyjdzie czas :-)

My dzis sie spacerkowalismy przez 3 godzinki i byl nawet wzgledny spokoj :tak:

Czechow, Nadineczka - wszystkiego naj dla coreczek

Sel - wspolczuje wczorajszego dnia. Wyglada na to, ze faceci to nawet nie jak dzieci a jak zwierzeta chyba, skoro na okraglo trzeba tresowac :eek::wściekła/y:

Sylwia - wszystkiego naj dla synka z okazji imienin. Topienie dozwolone w wersji morki - w wanience ze zbyt mala iloscia wody:-D

Gosia - trzymam kciuki, zeby spanie poprawilo sie na dobre

WITAM:-)
Dzisiaj mniej czasu na pisanie:sorry2:
PUMKIN witaj spowrotem:-D

Ech Dominiś mnie drazni marudzeniem nic jak tylko na dworzu by chciał biegać a był z M od 8:0 do 13:00 :eek:(tak tak już tak szybko bo szybciej wstalismy dziś i M szedł porobić to i owo na podwórku i wziął ze sobą synka)i teraz nie ma czasu aby z nim dalej biegać a zebym ja też szła to nie za bardzo bo chłodno na dworzu nie ciekawie aby też z Alankiem być:dry:ech no cóż życie:sorry2:

Herj Kobietki :-)
ale jestem wydygaaaaaana !
M dał mi karte wiec pojechałam poszalec po sklepach - chciałam sobie jakąs ekstra sukienusie kupic w sobote na chrzciny i....kupiłam wszystko oprocz stroju na chrzciny hehehehe :D kompletnie nic mi ise nie podobało ! jak juz mi coś wpadło w oko to sie kijowo układało to na cyckach to na dupsku heheh i olałam to ! kupiłam sobie kilk abluzek, getry, torebke i dla Małej ciuszki w H&M a do soboty jeszcze wymyśle co ubrac hihihi - zreszta jak bedzie taka buba jak dzisiaj to najpewniej będzie w korzuchu :D

Nie pamiętam czy się dziś witałam :eek: Jakby co to witam :-D
Dzień kijowy, burza, słońce, deszcz... na zmianę. Spać się chce, nawet Tymek spał więcej niż zwykle.
Jakaś rozlazła jestem :szok:

reklama
hej! Ja dzisiaj znowu pol dnia na uczelni. Niech to sie wkoncu skonczy! Pogoda do du...y:wściekła/y:
Moj m tez tak robil, ze siedzial i siedzial przy kompie ale faktycznie wystarczyla rozmowa i jest lepiej:-) Sam doszedl do wniosku, ze komputer steruje jego zyciem. Trudno mu troche znalezc inne zajecie ale powoli... cos mu zawsze wymysle :-D

Musialam wczoraj moje dziedzie budzic do jedzenia. Caly dzien nie spala wiec zaraz po kapaniu odleciala...:tak: Myslalam ze pospi z godzinke i wstanie na jedzenie a ta neee... Jak o 17 zjadla to kolacji nie chciala :szok: Moje dziedzie bez jedzenia spi hehe

Porobilam wszystko, umylam naczynia, wykapalam sie, ogladnelam film z m a ona nadal spala. Wiec dalam jej butle na spiocha o 23:30 zeby mnie nie obudzila o 2. Udalo sie- wstala po 8.

No jak jej nie kochac??

Do góry