reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mega okazje-promocje ;-)

reklama
Wiecie co, ja używam chusteczek TAMI (są w Leclercu, nie wiem czy gdzieś jeszcze).
Kosztują 3,99 za paczkę i jak dla mnie są bardzo dobre, delikatne i ładnie pachną.

Używam fioletowych, bo w różowych zdarzało się czasem, że na dnie opakowania chusteczki były strasznie mokre - ale to jest ich jedyna wada jak dla mnie.
Sama używam tej firmy chusteczek do higieny intymnej i też jestem zadowolona.

ja wam powiem,ze chyba mam szczescie i Amelka nie jest zbyt wrazliwa bo ja kupuje te co sa akurat w promocji i nigdy nic sie nie dzialo, czesto uzywam pampers sesitive, ale wole te johnsona....a jak nie ma nic w promocji to i bezfirmowe kupuje i tez sie nadadza....

Dziewczyny, od piatku jestem w Polsce i ceny mnie rozwalaja, bo sa prawie takie jak u nas. Masakra, ja chyba juz nie wroce do Polski.... nie moge tez juz zniesc nadetych min sprzedawcow i tego, co sie tu dzieje. Nie ma podjazdow do sklepow a miedzy polkami przejsc czasem z wozkiem sie nie da.
Musze kupic malej kilka rzeczy, m.in. pampersy i sloiczki. Mam pytanie, gdzie najczesciej kupujecie sloiczki i kosmetyki, gdzie jest tanio? Bo jak wczoraj zobaczylam cene za maly sloiczek 3.60zl (gdzie u nas w UK kosztuje 62p czyli ok. 3zl, ale w promocji mozna kupic duuuzo taniej) to mi sie wlos zjezyl...... A pewnie w ciagu tego miesiaca duzo mnie jeszcze zaskoczy....

Dziewczyny, od piatku jestem w Polsce i ceny mnie rozwalaja, bo sa prawie takie jak u nas. Masakra, ja chyba juz nie wroce do Polski.... nie moge tez juz zniesc nadetych min sprzedawcow i tego, co sie tu dzieje. Nie ma podjazdow do sklepow a miedzy polkami przejsc czasem z wozkiem sie nie da.
Musze kupic malej kilka rzeczy, m.in. pampersy i sloiczki. Mam pytanie, gdzie najczesciej kupujecie sloiczki i kosmetyki, gdzie jest tanio? Bo jak wczoraj zobaczylam cene za maly sloiczek 3.60zl (gdzie u nas w UK kosztuje 62p czyli ok. 3zl, ale w promocji mozna kupic duuuzo taniej) to mi sie wlos zjezyl...... A pewnie w ciagu tego miesiaca duzo mnie jeszcze zaskoczy....

Pianistka - ja kupuję słoiczki w dużych marketach, typu Auchan, Carrefour, Tesco. Mam to szczęscie, że Tesco mam pod nosem, a do Carrefoura też niedaleko, a jest naprawdę taniej w porównaniu z małymi sklepami. Zawsze są też jakieś promocje. No i wybór większy, bo w małych sklepach to reguły nie ma tego, co mój młody może jeść.

reklama
Pianistk a w biedronce sa tanie , ale trzeba czesto trafic na smaki, bo sa przebrane. I tak jak dziewczyny mowia głównie markety maja promocje..

Do góry