Natalineczka555
kocham kochać :)
e no to super ta podroz mialas autobusemwitam porannie
za oknem 18stopni i chmury,ale nie pada i dobrez,bo zapowiadlai opady i wczoraj i dzis ale narazie sucho
ale w domu mimo pouchylanych okien strasznie parno i duszno.wstalam dac malje o 7 butle i juz sie nie kladlam
w poniedziake wzielam sie za porzdaki w pokoju Pauliny korzytsajac z jej nieobecnosci i sgregacja i sprztanie zajelo mi 3godz
moje dziecko uprawia zbieractwo pospolite chyba,kazda najmnijesza karteczke,nawe niepotrzebna gdzies chowa zamiast ja do kosza wywalic,pozniej jeszcze w amlej zabwkach robilam porzadki i tez mi sie zeszlo
wczoraj pojechalysmy do MH na plotki:-):-):-):-)
a tak w ogole to WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I DLA WASZYCH DZIECIACZKOW Z OKAZJI WCZORAJSZEGO DNIA DZIECKA
przy oazji plotek kupilam malej na bazarku sandalki za 40zl:-) i sobie czarne balerinki za 65zl
zadowolona jestem z zakupow
potem do Mh na ploteczki,dziewczyy sie poawily i spowrotem do domu
Weronika w drodze powrtonej w pociagu,zatloczonym zreszta strszanie dorwala sobie towarzysza.chlopka na oko moze ze 22 lata,kazal jej usiasc na swoim bagazu bo taksatlysmy przez pol drogi.a ze kupilam malej komiks toma i Jerego to onadawaj mu ten omiks pokzaywac
ale widac ze chlopak ma podejscie do dzieci(okazalo sie ze ma 3 letnia chrzesnice)
tak wiec meczyla go tym komiksem,ale widac bylo ze jemu tez to nie przeszkdzadza
w koncu zwolnilosie miejsce to usiadlysmy,to pozniej poszla obok do dziewczyny(chyba gmnazjalistka),bo uczyla sie geografii,wiec Weronika wladowala sie jej na kolana i ta ja uczyla geografii
tak wiec do samych mrozow mialam spokoj z dzieckiem
ten chlopak jeszcze pmogl mi wysiascz pociagu,bo trafilam na stary sklad wiec wszytsko wysoko.
no i spacerkiem dotarlysmy do domu
dzsi w planach mam zamiar odwiedzic bratwoa i mame
Weronika ciagle dopytuje czy idziemy do Julii (mala bratanica moja).
wiec jak ppogoda pzowli to wsiadziecmy na rower i pojedziemy,przy okazji jakies zakupy trzeba zrobic bo lodowk apusta
z racji bozego ciala p wczora i dzis dlugo pracuje to co bedziemy sie kisic w domu,trzea korzystac
Paulina zadowolona z wycieczki.panie mowia ze dobrze soie radzi
a Weronika cigale mowi ze Kiki w szkole
Lidka to juz wiem ze teraz Ciebie bede o pogode pytac bo moje dziecko kawalek od ciebie jest
Malinka wspolczuje problemow z pecherzem.oj widze ze wam sie cigale cos czepia
chyba Urosept jest bez recepty.do tego duuuuuuuuuuzo witaminy zeby mocz zakwasic
i do tego koniecznie probiotyki.je sie bierzez nie tylko przy antybiotykach.i zrob sobie nasiadowke z korzenia pietruszkiale z takie prawdziwej warzywnej
i pij duuuuuuuuuuuzo
Natali Pulmeo jest dobry,mozesz go d mleka dolaczreszta reszte syropwo tez
Luna szybkieo ukonczenia remontu zycze!czekamy na efekt koncowy
Medea a Twoj klip to bejrze jak bede u mamyi pozniej cie pochwale
Asiu zdrowka dla Gabi
Beata dla Kuby tez.no i szybkiej przeprowadzki yzce
Dowikla dobrze wyniki lpiej wyszly![]()

a mala jaka kontaktowa

świetnie;-)

a jaka była waga urodzeniowaheloooooołłłłłłłł
jestesmy juz po szczepieniu...
powiem Wam ze nie za ciekawie z waga malej...
jak dla mnie wazy za malo, ale lekarz nic nie powiedzial no bo ona ma 5,700 gram
Sewek w jej wieku (mam porownanie bo identycznie chodzili na szczepienia - wkoncu z tego samego dnia i m-ca sa) i wazyl juz 6,500 gram no to jest roznica... Sewek w jej wieku mial glowke jak sloneczko polsatua ona taka malutka mi sie wydaje... jakby byla wczesnaikiem...
nic trza zaczac ja bardziej futrowac a naprawde je sporo... wiec nie wiem
moze juz jej sam pokarm nie wystarcza
martwie sie tym :-(
no ale ogolonie to zdrowa...
dzisiaj mam klientke na tipsy zobaczymy czy mala mi na to pozwoli...
wstawie potem fotke efektu koncowego

mi wydaje sie że nie jest źle weź pod uwage że to dziewczynka a nie chlopczyk to zawsze wolniej przybierają i rosną

witam sie porannie mlody juz szaleje a ja z sniadankiem i herbatka zasiadam

u nas 10* i deszcz leje od rana balkon mam cały mokry wiec niezle musialo zacinac

a kwiatow nie schowalam znow

teraz ogladam dd tvn i siedze sobie z wami;-)
moze dzis pojedziemy do kamiennej na dzien dziecka do tego mamy chrzesniaka