reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Czasami tak je, ale on bardzo często tą poranną butlę je na śpiocha, on lubi długo pospać ale brzuszek głodny mu nie daje i się strasznie rzuca, więc dlatego narazie butla z kaką króluje. Dziunka nie widzisz za dużego urozmaicenia, czyli coś powinnam zmienić a z drugiej strony piszesz ze je normalnie? hehehe czyli co? Wiem ze muszę coś wprowadzić ale chrupków póki co nie dam, soczków klarownych i przecierowych nie lubi...
Jestem trochę ograniczona w rozszerzaniu jedzonka bo glutenu nie to i kaszki pszenne mi odpadają i owsianka itd.

Mi chodzi o to ze nie jest az za bardzo urozmaicona dieta odpowiadajac na Twoje pytanie :) jest w sam raz ;) Co by mial jeszcze dostac? Warzywa sa w obiadach, owoce w deserkach, jest ok :)

tak sie zastanawiałam nad naszym jadłospisem:
ok 6-7 cyc w łóżeczku spanko
ok 9 cyc
o 10 kleik ryżowy
obiadek ok 12-cyca po godzinie obiadek- albo słoiczk albo gotowany
15 kaszka mleczna (ze względu na moją pracę )
17 jakiś deserek,
18 cyc ,
ok21 po kąpieli cyc i sen do rana
casami jak się przebudzi ok 22-23 to cyc
miedzy czasie jakieś chlebki, ciateczka, chrupki kukurydziane, skubanie mojego obiadu, no i stasndardowo po każdym posiłku musi się napić więc cyc:-p

Antonio zjadła dziś brokuła ( w słoiku) a wcześniej nie ruszył :)
Passi ładnie mała Ci je. To juz prawie samodzielna dziewczynka ;)

Ostatnia edycja:
tak sie zastanawiałam nad naszym jadłospisem:
ok 6-7 cyc w łóżeczku spanko
ok 9 cyc
o 10 kleik ryżowy
obiadek ok 12-cyca po godzinie obiadek- albo słoiczk albo gotowany
15 kaszka mleczna (ze względu na moją pracę )
17 jakiś deserek,
18 cyc ,
ok21 po kąpieli cyc i sen do rana
casami jak się przebudzi ok 22-23 to cyc
miedzy czasie jakieś chlebki, ciateczka, chrupki kukurydziane, skubanie mojego obiadu, no i stasndardowo po każdym posiłku musi się napić więc cyc:-p

Dajesz skubać swój obiad? Solisz? I pewnie sporo? Ja bym nie dała, chyba że posiłki na parze bym robiła, bez soli.

Nie pamiętam która z was pisała, ze od dyni z ziemniakami robi jej się niedobrze - dołączam do tego klubu :) blech.. :)
Ale Ali w miarę smakowała, tylko później trochę ulała.

Ja na razie bardzo powolutku wprowadzam, wieczorem dziś dam kaszkę mleczno-ryżową, bo wczorajszy kleik na wodzie nawet po dodaniu deserku był wstrętny :/ bezsmakowa glajcha.

Dziewczyny cyckowe - ile razy dzienne (o ile w ogóle) dajecie kaszkę mleczną ?

reklama
Do góry