Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czasami tak je, ale on bardzo często tą poranną butlę je na śpiocha, on lubi długo pospać ale brzuszek głodny mu nie daje i się strasznie rzuca, więc dlatego narazie butla z kaką króluje. Dziunka nie widzisz za dużego urozmaicenia, czyli coś powinnam zmienić a z drugiej strony piszesz ze je normalnie? hehehe czyli co? Wiem ze muszę coś wprowadzić ale chrupków póki co nie dam, soczków klarownych i przecierowych nie lubi...
Jestem trochę ograniczona w rozszerzaniu jedzonka bo glutenu nie to i kaszki pszenne mi odpadają i owsianka itd.
aha no tak, zapominiała o gerberkachale warzywka są raz daję zupkę, obiadki z miękiem, raz np. dynię z ziemniaczkami, marchewkową z ryżem itd. Do mymłania poczekam na własne warzywka.
bo zastanawiaqłam się nad tym śniadankiem....:-)
nie musisz nic dodawać....
tak sie zastanawiałam nad naszym jadłospisem:
ok 6-7 cyc w łóżeczku spanko
ok 9 cyc
o 10 kleik ryżowy
obiadek ok 12-cyca po godzinie obiadek- albo słoiczk albo gotowany
15 kaszka mleczna (ze względu na moją pracę )
17 jakiś deserek,
18 cyc ,
ok21 po kąpieli cyc i sen do rana
casami jak się przebudzi ok 22-23 to cyc
miedzy czasie jakieś chlebki, ciateczka, chrupki kukurydziane, skubanie mojego obiadu, no i stasndardowo po każdym posiłku musi się napić więc cyc![]()
Antonio zjadła dziś brokuła ( w słoiku) a wcześniej nie ruszył
Passi ładnie mała Ci je. To juz prawie samodzielna dziewczynka![]()