reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja

Maz w drodze do Polski, Laura oglada bajeczke.
Zaraz robie sniadanko ubieramy sie i idziemy na Trodel. Za oknem sloneczko wiec nie ma co siedziec w domku:happy2:

Dowikla kiedys musial byc ten pierwszy wypadek.Ja kupilam Laurze kask i ma dobry.No ale szczypiorki drobniutkie wiec nie dzienw ze najmniejszy maja za duzy:cool:
Patrysia ile to pracy trzeba zrobic.Jak dlugo robilas?
Agnes pij kawulca i oby do konca dnia.A jak bedziesz bardzo slaba to walnij drzemke z Oliwka:tak:
Malinka zamykanie oczow na gary:-D:-D:-Ddobry pomysl ja wczoraj tez tak robilam, stoja do dzis:eek:Moze potem bede miala wene:-D:-DNawet planuje wlaczyc posciel do prania:cool2:

Co do truskawek to ja wczoraj kupilam i jak maz wrocil to rowniez z trukawkami z tym ze nie mam pojecia ile kosztuja:sorry2:Ja wogole nie znam sie na cenach:cool:Jak cos chce kupic to biore i wkladam do koszyka:eek:Jakos mi sie cena tylko arbuza rzucila 0.99e:-D

reklama
hej ho hej ho
witam was kochane panie moje :-D
czarek dzis pobudke o 7 zrobil:dry:
ale dalam mu mleko wlaczylam na lapku bajki i siedzial w wyrze i ogladal a ja dosypialam:-p:-D
pozniej sie bawil i ja tez drzemalam a co nie bede sie przemeczac;-)
u nas dzis znow pogoda do bani, nie pamietam takiego bożego ciała:no::no:
zawsze chociaz na chwilke sloneczko wyszlo a tu non stop leje masakra:cool:
mlody wcina bakusia i okolo 11 do spania ja wtedy sie za porzadki wezme a co;-)

witam sie jako pierwsza i niewyspana.

Oliwka obudziła sie o 4.30 i już nie usneła.
mam dość ,jestem taka padnięta że szok,oczy mi się cały czas zamykają,już kawe wypiłam ale jakoś nie pomaga będę musiąła jeszcse jedną sobie strzelić.i jak tu funkcjonowac cały dzień????:sorry2:

zawaliło jje nos rano dlatego się przebudziła i kasłać zaczęła.

śniadania zjadła tylko pół kanapeczki :no::no::no::no::no::no:

na dworzu do dupy,deszcz pada,zimno ,wiatr.
biedna malutka :(
Ciebie tez pozaluje bo niewyspana :)
ale mozemy sobie podac reke bo ja tez dzis malo spalam ...
Witam i ja

Maz w drodze do Polski, Laura oglada bajeczke.
Zaraz robie sniadanko ubieramy sie i idziemy na Trodel. Za oknem sloneczko wiec nie ma co siedziec w domku:happy2:

Dowikla kiedys musial byc ten pierwszy wypadek.Ja kupilam Laurze kask i ma dobry.No ale szczypiorki drobniutkie wiec nie dzienw ze najmniejszy maja za duzy:cool:
Patrysia ile to pracy trzeba zrobic.Jak dlugo robilas?
Agnes pij kawulca i oby do konca dnia.A jak bedziesz bardzo slaba to walnij drzemke z Oliwka:tak:
Malinka zamykanie oczow na gary:-D:-D:-Ddobry pomysl ja wczoraj tez tak robilam, stoja do dzis:eek:Moze potem bede miala wene:-D:-DNawet planuje wlaczyc posciel do prania:cool2:

Co do truskawek to ja wczoraj kupilam i jak maz wrocil to rowniez z trukawkami z tym ze nie mam pojecia ile kosztuja:sorry2:Ja wogole nie znam sie na cenach:cool:Jak cos chce kupic to biore i wkladam do koszyka:eek:Jakos mi sie cena tylko arbuza rzucila 0.99e:-D
nie liczac przerw bo tu na karmienie tu kapanie malej tu ona z moim m na balkon zapalic... to jakies 2,5 do max 3 godz. miala troche zniszczone paznokcie po ostatnich tipsach ;/

no i witam sie i ja :) tez nie wyspana ale coz...
zaraz zabieram sie za male sprzatanie...
swieci u nas slonce raczej przebija sie a mnie w domku juz 3 dzien pranie schnie... i tak sie zastanawiam po co ja robie pranie i wode marnuje skoro i tak nie wyschnie a jak wyschnie to bedzie smierdziec stechlizna ;/ no ale zawsze jakas nadzieje mam ze a noz zaczna grzac bo w domku zas pizdziawica ... :(
i mali znow zaczynaja cos pokaslywac ...
ok kawka wypita wiec spadam
pa

biedna malutka :(
Ciebie tez pozaluje bo niewyspana :)
ale mozemy sobie podac reke bo ja tez dzis malo spalam ...

nie liczac przerw bo tu na karmienie tu kapanie malej tu ona z moim m na balkon zapalic... to jakies 2,5 do max 3 godz. miala troche zniszczone paznokcie po ostatnich tipsach ;/

no i witam sie i ja :) tez nie wyspana ale coz...
zaraz zabieram sie za male sprzatanie...
swieci u nas slonce raczej przebija sie a mnie w domku juz 3 dzien pranie schnie... i tak sie zastanawiam po co ja robie pranie i wode marnuje skoro i tak nie wyschnie a jak wyschnie to bedzie smierdziec stechlizna ;/ no ale zawsze jakas nadzieje mam ze a noz zaczna grzac bo w domku zas pizdziawica ... :(
i mali znow zaczynaja cos pokaslywac ...
ok kawka wypita wiec spadam
pa

a nie masz mozliwosci dogrzania mieszkanka? Jaks farelka czy grzejnikiem elektrycznym?
Kurcze u mnie to kaloryfery non stop grzeja nawet latem jakby bylo zimno to mozna odkrecic.No ale tu jest kociol a nie ogrzewanie zdalaczynne

Hej dziewczyny wreszcie tutaj moge cos napisac :-).U mnie atmosfera do D.... Mama mnie ignoruje ale sie nie dziwie i to bylo do przewidzenia.Ja praktycznie nic nie robie.Oszczedzam sie tak jak mowila ginka.Ide wlasnie mala uspac i sama sie drzemne albo poleze. Milego dnia wam zycze.Przyznam ze nic tutaj nie czytalam.

a ja za karę wysłałąm Oliwkę do łozka do spania.cyrkowała przy drugim śniadaniu,zjadła troche suchego chleba i z jajecznicę z niecałego jednego jajka resztę zostawiła.

a jak wymyslała,jka cyrkowała ,nie to nie szarpać sie z ią nie będę.

wazyłam ją wczoraj,schudła mi 1kg,brzucha w ogóle nie ma,nóżki,raczki takie chudziutkie.
kiedys tak fajniutko wyglądała a teraz taki chudzielec się z niej zrobił:-:)-:)-:)-(

Witam kochane czwartkowo świątecznie i wreszcie ze słoneczkiem za oknem :happy2:
nna początek

DOROTKO GRATULUJĘ PIĘKNY SUWACZEK:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ania jak nie musisz patrzeć na ceny to nic tylko sie cieszyć :-):-):-):-)
Agmes niewyspania współczuję bardzo znam ten ból:-(zdrówka dla Oliwki i kochana proponuję w poniedziałek gnac do lekarza co zreszta masz w planach i wymusić skierowanie na zrobienie Oli morfologi bo coś nie halo często ma bóle może nie wiem ma nie tolerancje laktozy..może bóle wzrostowe a może może może...po co gdybać zrób badania bo mała cierpi a wy razem z nią:-(
Natalineczka braku słonka współczuję weź trochę mojego:tak::tak::tak::tak: a kochana dziś święto ty w ciąży zamknij oczy na bałagan i jak mały pójdzie spać ciesz się błogą cisza i spokojem :tak::tak::tak:
My dziś mieliśmy w planach długi błogi poranek...taaaa o 6.40 obudziła nas dzika awantura Julki i Adama w skrócie było "jULKA PODNIEŚ TO Z PODŁOGI"...Julka "to nie mój burdel ja go sprzątać nie będę":szok::szok::szok: Julka jesteś świnia ...Adam a ty dziki osioł...Julka zamknij się bo obudzisz mamę...(wszystko z dzikim okrzykiem w gwoli jasności:eek:)......... Adam sam się zamknij ty durny łbie...Julka nie odzywam się do ciebie bo jestes głupia....a ja do ciebie bo jestes starym pawianem śmierdzącym zbukami:szok::szok::szok::szok::szok: i cisza.....a za chwilę Antek w łóżeczku "Mama da da todz nie aaaaaaa:cool::cool::cool::cool::cool: no i było po spaniu...........
Ja całą noc latałam do w-c nie dość że pęcherz to jeszcze mnie biegunka dopadła normalnie jak nie urok to sraczka jak nie sraczka to przemarsz ruskich wojsk......:eek::eek::eek::eek:
ale muszę pochwalić mojego Pietruszkę :tak::tak::tak::tak: bo wstał rano ogarnął starszą młodzież domową doprowadził ich do porządku przebrał Antoniego zrobił kawkę i śniadanko mi do łóżeczka ...ogarnął mieszkanie i zabrał Toniego na długaśmny spacer ...dzieciaki zagonił do sprzątania pokoju ..a ja mam błoga ciszę i siedzę sobie na lapku z małymi przerwami na ganianie do toalety :-D:-D:-D

malinka a po co robic morfologię??????

jej te bóle brzucha zaczeły się jak miała tą infekcję wirusowąi przy tym lekka biegunka i dieta.po lekarstwach kupa wróciła do normy a ból brzucha został i teraz znowu ma jakby zaparcia.

wczoraj zrobiła tylko 2 maleńkie bobki,dziś 2 wieksze kupki ale też dosyc twarde bo męczyła się przy ich robieniu.

nigdy wczesniej nie miała bóli brzucha ani zaparć,pierwszy raz nam sie to przytrafiło

Hej dziewczyny wreszcie tutaj moge cos napisac :-).U mnie atmosfera do D.... Mama mnie ignoruje ale sie nie dziwie i to bylo do przewidzenia.Ja praktycznie nic nie robie.Oszczedzam sie tak jak mowila ginka.Ide wlasnie mala uspac i sama sie drzemne albo poleze. Milego dnia wam zycze.Przyznam ze nic tutaj nie czytalam.
dorotko gratulacje;-);-)
wreszcie dołączyłaś;-)
Witam kochane czwartkowo świątecznie i wreszcie ze słoneczkiem za oknem :happy2:
nna początek

DOROTKO GRATULUJĘ PIĘKNY SUWACZEK:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Ania jak nie musisz patrzeć na ceny to nic tylko sie cieszyć :-):-):-):-)
Agmes niewyspania współczuję bardzo znam ten ból:-(zdrówka dla Oliwki i kochana proponuję w poniedziałek gnac do lekarza co zreszta masz w planach i wymusić skierowanie na zrobienie Oli morfologi bo coś nie halo często ma bóle może nie wiem ma nie tolerancje laktozy..może bóle wzrostowe a może może może...po co gdybać zrób badania bo mała cierpi a wy razem z nią:-(
Natalineczka braku słonka współczuję weź trochę mojego:tak::tak::tak::tak: a kochana dziś święto ty w ciąży zamknij oczy na bałagan i jak mały pójdzie spać ciesz się błogą cisza i spokojem :tak::tak::tak:
My dziś mieliśmy w planach długi błogi poranek...taaaa o 6.40 obudziła nas dzika awantura Julki i Adama w skrócie było "jULKA PODNIEŚ TO Z PODŁOGI"...Julka "to nie mój burdel ja go sprzątać nie będę":szok::szok::szok: Julka jesteś świnia ...Adam a ty dziki osioł...Julka zamknij się bo obudzisz mamę...(wszystko z dzikim okrzykiem w gwoli jasności:eek:)......... Adam sam się zamknij ty durny łbie...Julka nie odzywam się do ciebie bo jestes głupia....a ja do ciebie bo jestes starym pawianem śmierdzącym zbukami:szok::szok::szok::szok::szok: i cisza.....a za chwilę Antek w łóżeczku "Mama da da todz nie aaaaaaa:cool::cool::cool::cool::cool: no i było po spaniu...........
Ja całą noc latałam do w-c nie dość że pęcherz to jeszcze mnie biegunka dopadła normalnie jak nie urok to sraczka jak nie sraczka to przemarsz ruskich wojsk......:eek::eek::eek::eek:
ale muszę pochwalić mojego Pietruszkę :tak::tak::tak::tak: bo wstał rano ogarnął starszą młodzież domową doprowadził ich do porządku przebrał Antoniego zrobił kawkę i śniadanko mi do łóżeczka ...ogarnął mieszkanie i zabrał Toniego na długaśmny spacer ...dzieciaki zagonił do sprzątania pokoju ..a ja mam błoga ciszę i siedzę sobie na lapku z małymi przerwami na ganianie do toalety :-D:-D:-D
kochana sprzydałoby sie troszke tego sloneczka bo znow sie czuje jak potwor z bagien:dry:
a ja teraz obiadek wstawilam i leze do gory brzuchem:-p
i ogladam tredowatą, dawno nie ogladalam

reklama
no moja wredota usnęła :tak::tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• oli 001-924060.jpg
    oli 001-924060.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 33
  • oli 002-924077.jpg
    oli 002-924077.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja: