reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachowanie naszych dzieci

Paweł od jakiegos tygodnia ma dziwne fazy .... gdy jestem w pokoju albo kuchni <mam połączony aneks kuchenny z pokojem> to jest ok ... wychdoze do łazienki KRZYK wracam cisza.... wychodze do drugiego pokoju KRZYK wracam cisza ... yh

reklama
Paweł od jakiegos tygodnia ma dziwne fazy .... gdy jestem w pokoju albo kuchni <mam połączony aneks kuchenny z pokojem> to jest ok ... wychdoze do łazienki KRZYK wracam cisza.... wychodze do drugiego pokoju KRZYK wracam cisza ... yh
Kręcisz się i kręcisz po tym domu,robisz dziecku wiatr tylko :-D.Siądz na tyłek i siedz:-D

moja też tak ma, póki widzi mame to jest ok ,jak wychdzę to słysz ę marudkę moją..
no ale czasem się tak zabawiczymś że nawet nie zwraca na mnie uwgi więcc mogę spokojnie wyskoczyćna górę, czy do wc... heheh:-D

moja robi podobnie, jak siedze w pokoju to sie bawi ladnie a jak tylko sie gdzies rusze to leci za mna.... wydaje mi sie , ze to normalne w tym iweku, lek przed porzuceniem czy jakos tak...cos gdzies czytalam....:-)

moja robi podobnie, jak siedze w pokoju to sie bawi ladnie a jak tylko sie gdzies rusze to leci za mna.... wydaje mi sie , ze to normalne w tym iweku, lek przed porzuceniem czy jakos tak...cos gdzies czytalam....:-)

Tak, chyba zaczyna się właśnie w okolicach 8 miesiąca, bo dzicko zaczaiło, że nie ejst z mamą jednym bytem ;)...
Ale u mnie zaczęło się to już w 6-tym miesiącu - do wszystkich dotychczasowych krzyków i lamentów doszedł jeszcze ten gdy znikam z pola widzenia :D

Oli krzyczy jak tylko straci mnie z widoku... chyba ze jest intensywnie czyms zajety... mnie sie to nawet podoba bo wtedy czuje sie taka wyjatkowa no ale niestety czesto jest to tez uciazliwe bo musi byc ciagle blisko mnie, ale wyrosnie z tego a teraz ciesze sie bliskoscia miedzy nami ;-)

moja Amelka od jakiegos czasu stala sie jakas taka bojazliwa....boi sie odkurzacza, sygnalu przejezdzajacj karetki, innych malutkich dzieci jesli zrobia niespodziewany ruch.....czy u was jest podobnie?

moja Amelka od jakiegos czasu stala sie jakas taka bojazliwa....boi sie odkurzacza, sygnalu przejezdzajacj karetki, innych malutkich dzieci jesli zrobia niespodziewany ruch.....czy u was jest podobnie?

o tak! Oli boi sie jak kicham, a ostatnio bylismy u kolezanki ktorej kotka ma male i zaczely piszczec to Oli zrobil ogromna podkowke i od razu w ryk jak tylko je uslyszal. Gdy ktos nagle zacznie sie glosno smiac to tez w ryk... ale odkurzacz to jak najbardziej jego ulubiony wabik do raczkowania heheheh

reklama
Do góry