Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kręcisz się i kręcisz po tym domu,robisz dziecku wiatr tylkoPaweł od jakiegos tygodnia ma dziwne fazy .... gdy jestem w pokoju albo kuchni <mam połączony aneks kuchenny z pokojem> to jest ok ... wychdoze do łazienki KRZYK wracam cisza.... wychodze do drugiego pokoju KRZYK wracam cisza ... yh
.Siądz na tyłek i siedz
moja też tak ma, póki widzi mame to jest ok ,jak wychdzę to słysz ę marudkę moją..Paweł od jakiegos tygodnia ma dziwne fazy .... gdy jestem w pokoju albo kuchni <mam połączony aneks kuchenny z pokojem> to jest ok ... wychdoze do łazienki KRZYK wracam cisza.... wychodze do drugiego pokoju KRZYK wracam cisza ... yh

moja robi podobnie, jak siedze w pokoju to sie bawi ladnie a jak tylko sie gdzies rusze to leci za mna.... wydaje mi sie , ze to normalne w tym iweku, lek przed porzuceniem czy jakos tak...cos gdzies czytalam....:-)
i tak reaguje jak straci mnie z oczu...
moja Amelka od jakiegos czasu stala sie jakas taka bojazliwa....boi sie odkurzacza, sygnalu przejezdzajacj karetki, innych malutkich dzieci jesli zrobia niespodziewany ruch.....czy u was jest podobnie?