reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

podpisuje sie pod kazdym slowem i jeszcze tylko dodam: EPIDURAL DO KONCA, LACZNIE Z PARTYMI :tak:

moje dziecko wstalo sie pobawic o 3.30 w nocy :eek:

To chyba nasze dzeci się zgadały, bo moja dzisiaj o 4.30 (a u Was chyba 3.30...) i łaziła sobie po nas do 6.30 i jak budzik zadzwonił, to postanowiła pójść spać:eek:

Kasiiula - chyba grupowo, bo ja dzisiaj mogę zabijać za wszystko... nawet za chrapanie i pociąganie nosem :p Ach a @

reklama
u nas tez nie ma zabkow. gartulacje soni i pawelka

posmialam sie troche, mala uwielbia ta piosenke,a taniec w wykonaniu tego kolesia to poezja :-D [video=youtube;RJlPEHL85Ig]http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&feature=related[/video]

A jak się czułyście przed pierwszą @ po ciąży? Bo mnie ostatanio jakoś w dole brzucha boli i o paru dni mam straszne napady gorąca - nawet teraz jak się ochłodziło, bo w upały to chyba każdy miał :)
Może to @ nadchodzi...

A przy okazji - robiłyście już sobie cytologię po porodzie? Chyba dopóki karmię piersią nie ma sensu za bardzo robić, ta śluzówka jest chyba trochę wysuszona?

A przy okazji - robiłyście już sobie cytologię po porodzie? Chyba dopóki karmię piersią nie ma sensu za bardzo robić, ta śluzówka jest chyba trochę wysuszona?
ja mialam robic maj -czerwiec ale powiem wam NIE CHCE MI SIE ;/

a co do @ to nie czuje nic!! zero ... :| za to maż je słony wedzony ser i zagryza... UWAGA ... delicjami .... :o :o :o

reklama
Do góry