motylicaja
Fanka BB :)
Violet Mnie też często dopadają cholerne bóle głowy.. i wiem, że spanie nie pomaga na to.. za to jedna tabletka apapu załatwia sprawe migiemKiedyś mnie tak bolała, że miałam ochote walnąć głową o ściane..
U mnie wszystko okej.. za niegługo ślubsuknia wisi w szafie i mam straszliwą ochotę ją co chwilke oglądać.. podobnie jak ciuszki dla maleństwa
Wybrałam nowy wózekOZON A4 BAMBI koła pompowane + FOTELIK GRATIS (1063999174) - Aukcje internetowe Allegro Jest śliczny.. kolor coffe & chocolate
Pogoda do bani.. cały czas burze, leje i ogólnie nie za ciekawie.. ale podobno od czwartku upały.. mam nadzieje, że sie nie ugotuje na ślubie
Elizka Mały jest przesłodki!!! Śliczniusi! Wstaw kiedyś więcej zdjęćTo bede podziwiać dalej..
Powiedz, jak się czujesz?
Artystka Wiesz, ZAKOCHANIE.. kurcze też nie mogłam nic jeść.. cały czas myślałam o moim D.Nie zepsujcie tylko tego!
A moje maleństwo szalejekopniaki czuje niemal cały dzień..
FANTASTYCZNE UCZUCIE!
![]()
fajny wozeczek..i suknia sliczna....zapewne jestes szczupla osobka
[
Kiedyś mnie tak bolała, że miałam ochote walnąć głową o ściane.. 

byłam w piątek u lekarza i oznajmił mi ze mogę rodzic na dniach.... łózysko uzyskało 3 stopien dojrzałosci dzieciątko tez się dobrze ma wazy ponad 3 kilo ;-) ale jak narazie zero rozwarcia... chociaz dzisiaj od 5 rano nie spie bo jakies skurcze mnie złapały 
no to buziam Was mocno !!
pomocy
ale ja w życiu bym tyle kasy nie dała