pianistko, moja Kianka ma prawie 8 miesiecy i nie pije nic procz mleka, kaszek nie trawi, a jak zje pol deserku czy 1/3 warzywek z najmniejszego sloiczka od 4 mca to odprawiamy dziki taniec radosci, wiec nie martw sie o swoja kruszyne. Caly cas zastanawiam sie czy nie dac sie namowic na polozenie w szpitalu w ramach badan tej kiepskiej wchlanialnosci u Kianki, ale nie chce stesowac dziecka... Moim zdanie problemow z wchlanianiem nie ma, a moje dziecko to niejadek.Nadal nie je sniadan, kaszek itd. jedynie pol (max. 3/4) sloiczka obiadku malego (papki), sloiczek owocka dziennie i troszke pije, ale z otwartego kubeczka albo lyzeczki, nie sa to jednak ilosci zadowalajace, choc zawsze cos![]()
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
jeszcze się nie udały, dopiero w niedzielękilolek a jak chrzciny sie udaly?
no prosze, alle się złożyłodopiero 20 beda;hahaha w Twoj dzien imprezy ;D
;-)Dziś Patryczek kończy 7 miesięcy ; *;-)
100 latMamy 7 miesięcy ;-)
biedny Pawcio, nie mam pojęcia co mu moze dolegać. A te kupy się uspokoily?dzieki dziewczyny za zyczenia ... u nas ciezko ..... mały po kąpieli nie chcial spac.... butle z mlekiem jak wsadzam to odruch wymiotny ma ... :| nie wiem co mu ... przed chwila mialam go na kolanach i cos tam spiewałam to zamuliło go ... teraz tata wzial pokołysał i odrazu zasnal ... gorszy dzien? ;/ brzuch nie boli nie zeby wiec nei wiem![]()
100 lat Kasiula!!!
Kasiula spóźnione ale szczere życzenia 100... nie... 200 lat!!! Coż Ci życzyć? Kochanego faceta obok siebie już masz, cudowne maleństwo też... więc zyczę Ci zdróweczka i pociechy ze swych mężczyzn oraz samych usmiechniętych dni...
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Dzieki Aza
))))))))
nie wiem co z Pawełkiem wczoraj sie działo :| na noc jak zwykle kąpiel on zmeczony wiec karmienie i spac... na widok butli i jak zblizała sie do buzi odruch wymiotny... a glodny byl bo wczesniej nie jadl ... wzielam na rece i go jeszcze pomęczyłam troche do spania i po 2h padl ... po 23 zbudził sie wiec nakarmiłam ... i przeraźliwy płacz :| oczy zamkniete i płacze wiec kołysanie śpiewanie... cisza ... przestalam kolysac Płacz :| :| i tak z godzine ..... ledwo uspałam go i usnał ... no ale spał do 3.30 zjadl i pozniej spał do 7.30 yh ....
nie wiem co z Pawełkiem wczoraj sie działo :| na noc jak zwykle kąpiel on zmeczony wiec karmienie i spac... na widok butli i jak zblizała sie do buzi odruch wymiotny... a glodny byl bo wczesniej nie jadl ... wzielam na rece i go jeszcze pomęczyłam troche do spania i po 2h padl ... po 23 zbudził sie wiec nakarmiłam ... i przeraźliwy płacz :| oczy zamkniete i płacze wiec kołysanie śpiewanie... cisza ... przestalam kolysac Płacz :| :| i tak z godzine ..... ledwo uspałam go i usnał ... no ale spał do 3.30 zjadl i pozniej spał do 7.30 yh ....
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
WOW! NIE WIEDZIAŁAMpianistka i maram moj Michas nie je zupelnie nic poza cycem, nawet odrobiny

Nieźle musi ci to życie utrudniać... Nie chodzi mi o synka oczywiście ale o kwestie organizacyjne...

mary__mary
Jak to co? Zęby moja droga, zębynie wiem co z Pawełkiem wczoraj sie działo ....

Był głodny ale że w buzi bolało to nie chciał jeść - dlatego niespokojny , marudny i płaczliwy...
Przeciez na 2-3 ząbkach nei kończy się uzębienie człowieka ;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
yh ...Jak to co? Zęby moja droga, zęby
Był głodny ale że w buzi bolało to nie chciał jeść - dlatego niespokojny , marudny i płaczliwy...
Przeciez na 2-3 ząbkach nei kończy się uzębienie człowieka ;-)
reklama
mary__mary
Ja to trochę zazdroszczę Wam tych zębów bo u Soni ani widu ani słychu, tak jakby postanowiła być bezzębna do 18tki albo i dłuzej ;-)yh ...no u nas dwójki gorne juz na wierzchu prawie ;/