reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Nadal nie je sniadan, kaszek itd. jedynie pol (max. 3/4) sloiczka obiadku malego (papki), sloiczek owocka dziennie i troszke pije, ale z otwartego kubeczka albo lyzeczki, nie sa to jednak ilosci zadowalajace, choc zawsze cos:):)
pianistko, moja Kianka ma prawie 8 miesiecy i nie pije nic procz mleka, kaszek nie trawi, a jak zje pol deserku czy 1/3 warzywek z najmniejszego sloiczka od 4 mca to odprawiamy dziki taniec radosci, wiec nie martw sie o swoja kruszyne. Caly cas zastanawiam sie czy nie dac sie namowic na polozenie w szpitalu w ramach badan tej kiepskiej wchlanialnosci u Kianki, ale nie chce stesowac dziecka... Moim zdanie problemow z wchlanianiem nie ma, a moje dziecko to niejadek.

reklama
kilolek a jak chrzciny sie udaly?
jeszcze się nie udały, dopiero w niedzielę

dopiero 20 beda;:p hahaha w Twoj dzien imprezy ;D
no prosze, alle się złożyło

;-)Dziś Patryczek kończy 7 miesięcy ; *;-)

Mamy 7 miesięcy ;-)
100 lat

dzieki dziewczyny za zyczenia ... u nas ciezko ..... mały po kąpieli nie chcial spac.... butle z mlekiem jak wsadzam to odruch wymiotny ma ... :| nie wiem co mu ... przed chwila mialam go na kolanach i cos tam spiewałam to zamuliło go ... teraz tata wzial pokołysał i odrazu zasnal ... gorszy dzien? ;/ brzuch nie boli nie zeby wiec nei wiem :(
biedny Pawcio, nie mam pojęcia co mu moze dolegać. A te kupy się uspokoily?

100 lat Kasiula!!!

Kasiula spóźnione ale szczere życzenia 100... nie... 200 lat!!! Coż Ci życzyć? Kochanego faceta obok siebie już masz, cudowne maleństwo też... więc zyczę Ci zdróweczka i pociechy ze swych mężczyzn oraz samych usmiechniętych dni...

Dzieki Aza :)))))))))

nie wiem co z Pawełkiem wczoraj sie działo :| na noc jak zwykle kąpiel on zmeczony wiec karmienie i spac... na widok butli i jak zblizała sie do buzi odruch wymiotny... a glodny byl bo wczesniej nie jadl ... wzielam na rece i go jeszcze pomęczyłam troche do spania i po 2h padl ... po 23 zbudził sie wiec nakarmiłam ... i przeraźliwy płacz :| oczy zamkniete i płacze wiec kołysanie śpiewanie... cisza ... przestalam kolysac Płacz :| :| i tak z godzine ..... ledwo uspałam go i usnał ... no ale spał do 3.30 zjadl i pozniej spał do 7.30 yh ....

reklama
Do góry