reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

czesc dziewczyny,
u nas rowniez piekny dzien, a ja do 15stej siedzialam w pracy. No coz, takie zycie.
KrolowaFal, wszystko sie ulozy, zobaczysz, zanim sie obejrzysz bedziesz w ciazy. Ten czas tak szybko leci:-)Juz mamy polowe roku.
Pozdrawiam Was wszyskie!

reklama
Witajcie staraczki
U mnie tez pogoda super
wprawdzie nie leżałam na plaży , wrecz przeciwnie spedziłąm w pracy całe szczescie jutro juz weekend wiec troche sie odpocznie .
Agnieszka fajowy avatarek ,jak tam urlopie ???
Aga rzeczywiscie czas leci nie ubłagalnie juz połowa czerwca sie nie obejrzymy a bedziemy testowac :tak:
Ewula czy zdecydowlascie gdzie jedziecie ?
Krolowa fal Paulina i reszta staraczek pozdrawiam !
Isana
co u Ciebie gdzie sie podziewasz ????

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10

Witam porannie. Mnie dzisiaj od rana boli głowa. Nie chce mi się nic. A jutro mam wielkie zaliczenie i muszę się uczyć. Masakra jakaś... Macie jakiś sposób na pobudzenie poza kawą?

Witam:happy::happy::happy:

Mama Sówka:) - też "zapisuję sie" na luty 2012 - teraz tylko trzeba trzymać kciuki i może sie uda :-D

phoenix no to super:-D:-D:-D

MAMA SOWKA witaj:tak: Fajnego masz tego synka:-)

Motylek dziękuję:-D:-D:-D

No dziewczyny, Phoenix i MamoSowko, jak chcecie dzieciaczki z lutego, to w maju przyszlego roku wypadaloby zaciazyc;-)

Aga no rzeczywiście -> rodziłam w tym roku w lutym, a ostatnią @ miałam w maju 2009r.:tak::tak::tak:

A jutro mam wielkie zaliczenie i muszę się uczyć.

KrólowaFal trzymam kciuki za zaliczenie:-D:-D:-D

Ja po wczorajszym dniu i nocce jestem padnięta -> najpierw Bartuś mnie mega obrzygał rano, że i ja i On do przebrania, potem byliśmy w Gliwicach i było nawet spoko, a wieczorem -> do kąpania super, po kąpaniu mleczko i zaś Bartuś i mnie i siebie obrzygał, więc Go przebrałam i poszedł spać:tak::tak::tak: o 22:00 przebudził się z wielkim płaczem, że nie dało się Go uspokoić, biorę Go na ręce i zaś wielki rzyg:szok::szok::szok: jak Go przebierałam to strasznie płakał i się prężył, ale potem jak Go położyłam na naszym łóżku od razu zasnął:eek::eek::eek: próbowałam Go chyba z 10 razy przenosić do łóżeczka, ale za każdym razem był mega płacz, więc dziś spał z nami w łóżku:sorry::sorry::sorry: ehhh nie wiem od czego to, ale dziś nie dam mu kaszki i zobaczymy czy to od niej:sorry::sorry::sorry:

Buziaczki i miłego dnia życzę:-D:-D:-D

Agnieszka fajowy avatarek ,jak tam urlopie ???

Dziękuję a Ja od wczoraj do pracy wróciłam...w końcu...do moich koleżanek cudownych bo w domu pier....dostawałam już po woli...bo ile można w chałupie siedzieć także mój urlop dobiegł końca z czego bardzo się cieszę:))

Motylku witaj:)U mnie ok:))

Wszystkie bardzo gorąco pozdrawiam...miłego dnia życzę:)

KrolowaFal planujemy tak w przyszłym roku w maju ale coraz częściej z mężem rozmawiamy o tym żeby zaraz po nowym roku rozpocząć starania normalnie ostatnio tak mnie wzięło na dzidzie że oglądam się za każdym wózkiem w sklepach zachwycam się ubrankami :zawstydzona/y:

reklama
KrolowaFal planujemy tak w przyszłym roku w maju ale coraz częściej z mężem rozmawiamy o tym żeby zaraz po nowym roku rozpocząć starania normalnie ostatnio tak mnie wzięło na dzidzie że oglądam się za każdym wózkiem w sklepach zachwycam się ubrankami :zawstydzona/y:

zupełnie jakbym siebie widziała. ja już wózki z daleka rozpoznaje. No ale trzeba cierpliwie czekac. czasu nie przyspieszysz. Ja jeszcze zanim w ciąże zajdę mam 3 duże imprezy na których chce się dobrze bawić. :-)

Do góry