reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jak to gdzie sie podziewalam. Bylam wczoraj, ale Ciebie juz nie bylo...
Co slychac?

co chwilę mnie wywala wrrrrr :wściekła/y:
u mnie powolutku

teraz zaczynaja sie staranka,jutro jade do lasu:cool2: moze tam zaskocze hehehe :-p
a co tam u Ciebie ??????

Uciekam kochane , bo córcia ma swoje święto dzisiaj
Miłego weeekeeennduuuu wszystkim życze
papatki

Ostatnia edycja:
macku nie chciałam pokazać moich pogryzanych paluchów to się browarek trafił w tle, bo to miało by tak, że kupiłam test i browar jak test bez krechy to browar na osłodę, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebny, może jutro zrobię nowy test ale nie wiem bo trochę się obawiam m bo już się na mnie drze, że wydaje na testy fortunę.

witam sie
dziewczyny nie wiecie moze jak jest z testami owu po owulacji, czy ZAWSZE jak jest kobitka w ciazy to wyjdzie jej pozytywny
???? bo moze bym sprobowala tego

u mnie 3 testy owu wyszły pozytywne a potem potwierdziłam 22 ciażowymi:), ale wiem,z e nie zawsze swiadczą o ciaży!

dziewczyny jest jest jest, już nie taka blada jak przed @ tylko różowa chociaż jeszcze jaśniutka, no i nie wiem czy już mogę się cieszyć, czy nie, tak się boje.

gratuluję

witam się porankowo, u mnie piękna słoneczna pogoda. @ dalej nie ma, już mogła by się pojawic bo wypadało by rozpocząc kolejny cykl staranek.
niech lepiej nieprzychodzi :-)
hejo :)

zabka to jak bedziemy mialy na odwrot to sie wymienimy :p

palissa narazie nie robie na zamowienie i nie wiem czy bede miala czas pozniej jak dzidzia juz na swiecie bedzie ale jak cos dam znac :)
czym sie wymienimy???
witajcie dziewczyny! nie zaglądałam do Was kilka miesiecy i widzę wiele nowych fasolek! wszystkim gratuluje!
u mnie nadal bez zmian, to juz 8 cykl..... mam podejrzenia że teraz moze sie udalo, ale jeszcze musze troszke poczekac
oby przeczucie niemylilo :-)
Strasznie chce żeby to była prawda, ale się boje, że znowu pomyłka z testem bo troszkę już to przerobiłam, wrzucam zdjęcie (jak mi się uda), nie wyraznie i kreska blada okropnie ale na żywo jest lepiej widoczna, widac marny ze mnie fotograf albo aparat do baniZobacz załącznik 257498
slabo widac ale ja widze 2 kreche ale slabo widac bo wczoraj fota byla z bliska bardzo bliska a dzis zrobilas z daeka zrob z bliska
macku nie chciałam pokazać moich pogryzanych paluchów to się browarek trafił w tle, bo to miało by tak, że kupiłam test i browar jak test bez krechy to browar na osłodę, ale mam nadzieję, że już nie będzie potrzebny, może jutro zrobię nowy test ale nie wiem bo trochę się obawiam m bo już się na mnie drze, że wydaje na testy fortunę.
a moze kup niebieskiego bobotesta one sa czulsze i wychodza wyrazniej
witam sie

u mnie 3 testy owu wyszły pozytywne a potem potwierdziłam 22 ciażowymi:), ale wiem,z e nie zawsze swiadczą o ciaży!

gratuluję
chyba chcialas napisac 2 testy a nie 22 :-) hihihi
witam sie wieczorowo wlasnie ogladam z corcia dzwoneczek 2 :-) na dvd

zabka chyba jutro polecę po tego bobotesta bo jak podchodzę do okienka to zazwyczaj pełno ludzi a ja tylko cichutko mowie test ciążowy poproszę (bo się wstydzę jakbym miała z 15 lat) a oni mi wszyscy Quixxy, 4 apteki w miescie i w kazdej ten sam test sprzedają, pytałam ostatnio o bobo testa ale nie mieli.

zabka chyba jutro polecę po tego bobotesta bo jak podchodzę do okienka to zazwyczaj pełno ludzi a ja tylko cichutko mowie test ciążowy poproszę (bo się wstydzę jakbym miała z 15 lat) a oni mi wszyscy Quixxy, 4 apteki w miescie i w kazdej ten sam test sprzedają, pytałam ostatnio o bobo testa ale nie mieli.
gdzies musza miec chodziaz normalnego ja tylko na bobotestach jechalam najpierw pink testy a potem same bobotesty ale kobietki tu probowaly niebieskich bobotestow bo sa czulsze ale ciezko je dostac

Ja też wcześniej pink testy, bo takie sprzedawali a jak nie będzie bobo testa to sobie zamówię na poniedziałek. Ja to jestem taka powalona bo przecież wczoraj byłam u lekarki po receptę bo bromek mi sie skończył i nie powiedziałam, że mi się spóźnia bo uznałam, że nie ma poco bo pewnie i tak nic z tego no to teraz mam następna wizyta 27:szok:. Ja spadam bo muszę jeszcze upiec placka odezwę się jutro mam nadzieję, że z dobrymi wieściami.

reklama
Ja też wcześniej pink testy, bo takie sprzedawali a jak nie będzie bobo testa to sobie zamówię na poniedziałek. Ja to jestem taka powalona bo przecież wczoraj byłam u lekarki po recepte bo bromek mi sie skończył i nie powiedzialam, że mi sie spóźnia bo uznałam, że nie ma poco bo pewnie i tak nic z tego no to teraz mam nastepna wizyta 27:szok:.
A czy Twoja pani dr mowila Ci, czy masz odstawic bromka jak zobaczysz dwie krechy? Bo w ulotce jest chyba napisane zeby w ciazy nie brac... (spawdz, bo dawno czytalam)

Do góry