reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Jolcia - polecam naleśniki na orkiszowej z pełnego przemiału. Na żytniej nigdy nie piekłam więc wyobrażam sobie, że nie wyszły ;)
Dodam, ze naleśniki robię na wodzie, z ciutka oliwy wewnatrz i z 1 jajkiem - cieniutkie i pyszne - polecam!

Ja uwielbiam naleśniki z kaszy gryczanej .... mniam do tego np. sałatka z tuńczyka i ogórka kwaszonego --- hmmm rozmarzyłam się

reklama
Naleśniki.... muszę zacząć wyrabiać.... do tej pory miałam fazę na gofry i z maki pełnoziarnistej wychodzą super ;-) - robię na wodzie gazowanej, a chciałam wczoraj zaeksperymentowac i doooopa ;-)

A te naleśniki Czechow sobie zrobię - tylko po prostu kupie mąkę gryczaną - bo nie mam czym zmielić ;-). Koleżanko zarażasz ;-))) bo co do ekspresu to chyba sie skłaniam do Nivony - za Twoją poradą

Znam ten sklep. Jeszcze sie na model nie zdecydowałam... ale chce go miec jeszcze w tym tygodniu...

A mąkę to nawet orkiszową, z ciecierzycy... można kupić ;-) Zdrowa żywność - sklep internetowy nie trzeba w necie - wystarczy wylooookać sklep ekologiczny - jak duże zakupy to w necie taniej - czasem w marketach sa regały z żywnością eko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Znam ten sklep. Jeszcze sie na model nie zdecydowałam... ale chce go miec jeszcze w tym tygodniu...

A mąkę to nawet orkiszową, z ciecierzycy... można kupić ;-) Zdrowa żywność - sklep internetowy nie trzeba w necie - wystarczy wylooookać sklep ekologiczny - jak duże zakupy to w necie taniej - czasem w marketach sa regały z żywnością eko

już żem sobie lookneła w necie i teraz i ja mondrom mogę udawać.
A w Piotrze i Pawle nie będą mieli mąki gryczanej - w każdym razie nie sądzę. Swego czasu szukałam u nich kukurydzianej i dopiero po kilku narzekaniach się znalazła

w BOMI jest i gryczana i kukurydziana

edit: jest nawet orzechowa, migdałowa ;-) i inne ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja uwielbiam mielone z ryzu brązowego, sera żółtego, trochę bułki dla sklejenia i pietruszka, jajko ;-) - mniam ;-)

...ale to nie ten wątek ;-)

reklama
Do góry