reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
My dziś wcinamy znowu jabuszko - tym razem jak radziłyście - ze słoiczka BIO Hippa kupiłam;-) no i zobaczymy - może drugie podejście będzie bez wysypki. No i małej bardziej smakowało niż ostatnio - może posypkę chemio-nawozowa wyczuła wtedy:-D

oglądałam ten misiowy ogródek i on jest słodzony z tego co przeczytałam na nim:eek: więc kupiłam kaszki Holle - tylko czemu one takie drogie:confused2:
Jola dzięki - byłam w Boomi i rzeczywiście wszystko mają:tak:

Agata wczoraj dostała pierwsze 2 łtzeczki jabłuszka:tak:
Dzis znów... zaczyna buzie otwierac na widok łyzeczki wiec jest coraz lepiej...

Oczywiscie u nas słoiczek idzie na 2 buzie:eek: Bo przeciez siostra patrzec nie bedzie jak mała wcina... :cool2:

Agata wczoraj dostała pierwsze 2 łtzeczki jabłuszka:tak:
Dzis znów... zaczyna buzie otwierac na widok łyzeczki wiec jest coraz lepiej...

Oczywiscie u nas słoiczek idzie na 2 buzie:eek: Bo przeciez siostra patrzec nie bedzie jak mała wcina... :cool2:

Skąd ja to znam - Gabi jak zobaczyła że karmię Laurę śliwkami to nie omieszkała mi powiedzieć że ona UWIELBIA! śliwki.... jak się dorwała to myślałam że szło zdrapie łyżeczką

A jak malutka?

ja tez zawsze zjadam resztki, uwielbiam zwłaszcza deserki, mniam mniam :)
Mój Mati juz nie jest taki zafascynowany jedzeniem słoiczków, wcześniej zjadał cały słoik na raz a teraz tylko pół i marudzi

Aga mam nadzieje ze tym razem jabłko nie zaszkodzi ! :-)
co do kaszek ja ostatnio kupiłam takie z 5 zbóż z lipą (smakuje jak biszkopciki) jest tez bez cukru i małej smakuje ze hej - ma taki brazowy kolor :-)

Jolcia ze spokojem.. na pewno zasmakuje - moja tez najpierw pluła i sie krzywiła (bo tam wieksze kawałki już są niż w zupkach) ale po jakims czasie jej zasmakowało i teraz szama az jej sie uszy trzęsą :-)

Asiowo dokładnie przynajmiej Ci się nie zmarnują resztki bo ja co róż wywalam jakiś niedokończony słoiczek :-)

U nas problemów z resztkami nie ma, bo ich nie ma :-D Ja już nawet do miseczek nie przekładam, bo u nas cały słoiczek idzie na raz. Tylko nowości dzielę na 2 razy.
Dzisiaj śliweczki, bo kupki w takiej konsystencji, że jak się nie upilnuje, to z pieluszki same uciekają :-D

reklama
ja chciałam kupić ciasteczka od 6 miecha bo ostatnio przyuważyłam i dziś już miałam wziąć a tam cukier i dupa nie wzięłam
a widziałyście, że w tych słoiczkach po 6 m są już kawałki a nie taki musik:szok: ale się będę bała jej dawać.

Do góry