• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Ja też chce karmić rok - taki mam plan. Jak wyjdzie to też zależy bo np. Gabi odstawiła mnie jak miała 11 miesięcy - nie chciała cycka wolała normalne jedzenie. Ja lubię karmić daje mi to sporo szczęścia a mała jest cyckowa na maksa.

reklama
Dzięki dziewczyny!
Bo ja źle Was zrozumiałam,jakaś chyba przewrażliwiona jestem sory.

Kaja_10 jakie dajesz te kaszki bo mój ma uczulenie bo mleczno-ryżowej bananowej i nie wiem czy na mleko uczulony czy banan tak zadziałał,a mój mały ma podejrzenie skazy lub azs

Ostatnia edycja:
justys - tu cala gadka o tym była, bo ja koniecznie szukałam tylko samej kaszki - i znalazłam. Przeszukaj allegro - zamawialam od sprzedawacy w Slubicach bo w Niemczech są aż trzy firmy produkujace kaszki bio - bezmleczne, bezcukrowe i w ogole eko. Polecam Holle- mamy ją pyszne - mam jaglana i orkiszową. Jeszcze mozesz kupic Hipp i Milupa ale tylko na allegro. Jakis sklep w Polsce sprzedaje... Bomi?
Dziewczyny ale nie skumalam,,, na tej www jest tez wysylkowa ale na cala Polske czy tylko Warszawa?

Ja także daje kaszke bezmleczna(ale nie powiem z mleczkiem są smaczniejsze):tak:i u mnie można kupić od ręki:eek:Dominiś jadł do roczku kaszki bezmleczne(alergia)i wszedzie są takowe obok mlecznych:tak:

Patrysia - ale są z cukrem.... a my szukamy bez-mlecznych i bez cukru i innych świństw.

"... piłem w Spale, spałem w Pile i to jak na razie tyle, hej..."

Ja karmię już tylko rano, wieczorem przed snem i ewentualnie w nocy, ale tylko z jednej piersi, z drugiej Miki nie chce jeść, nie wiem czy tam jest mniej pokarmu, cycuś to dla niego raczej przytulanka, nie zjada za dużo, ale będę go karmić jak długo będzie chciał, nie planuję ile to potrwa.

reklama
dokładnie jest tak jak pisze Jolcia, te kaszki są bez cukru i na tym mi też zależy
roxeen - no to jest dodatkowy atut, że ty musisz w Pile mieszkać dalej ;)
Jolcia - ale fajny rym ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry