reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Fikusek ja przez pierwsze 4 miesiące strasznie cierpiałam z powodu kręgosłupa, w końcu poszłam do lekarza i przepisał mi zabiegi fizykoterapeutyczne tzn masaż, pole mag. i laser i jest lepiej. Chociaż spać moge:-DPomogły mi też ćwiczonka:tak:

reklama
Dziewczynki jakby któraś miała pomysł na danie na grilla to proszę wrzućcie na wątek o gotowaniu, bo mnie w sobote czeka grill i nie mam pomysłu co zrobić:sorry2:

Dzień doberek kolezanki :-):-):-)
luuuzna
Odp: Grudzień 2009
Dziś Dzień Ojca :)
Tak więc wszystkim Tatusiom życzymy wytrwałości w opiece nad pociechami :) Żeby byli zawsze pomocną ręką dla nas i wzorem dla dziecka :tak:
A naszym tatom - dziękujemy za trud wychowania, za to że teraz fajne z nas babki :biggrin2:

Tak więc wszystkim tatom STO LAT :*

Przyłączamy sie do życzeń:-)​

Dzień doberek kolezanki :-):-):-)

[/CENTER]
Przyłączamy sie do życzeń:-)​
[/INDENT]
my riwniez sie dolaczmy

ja sie witam i zalaczam zdjecie olka do paszportu:)

Załączniki

• P1030584.jpg
    P1030584.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 51
Hej dziewczyny:)

100 lat dla wszystkich tatusiów:)

Fikusek ja przez pierwsze 4 miesiące strasznie cierpiałam z powodu kręgosłupa, w końcu poszłam do lekarza i przepisał mi zabiegi fizykoterapeutyczne tzn masaż, pole mag. i laser i jest lepiej. Chociaż spać moge:-DPomogły mi też ćwiczonka:tak:

no to ja chyba tez sie wybiore:) nie zaszkodzi sie napewno przebadac:)

Kasiu to dzieci musza byc powazne na zdieciu do paszportu? bo moj jak widzi aparat to zaraz wielki usmiech:D:D
Swietnie Olek wyszedl:) fajna mina:)

Hej dziewczyny:)

100 lat dla wszystkich tatusiów:)

no to ja chyba tez sie wybiore:) nie zaszkodzi sie napewno przebadac:)

Co mogę ci jeszcze doradzić:
- nie nachylać się na wyprostowanych nogach, tylko kucać
- torby nosić w obu rękach, żeby równomiernie rozkładać ciężar
- jak cos podnosisz to z "kucka"
Neurolog powiedział mi że większość dolegliwości kręgosłupa bierze się z przeciążenia i predyspozycji rodzinnych:tak:

reklama
Co mogę ci jeszcze doradzić:
- nie nachylać się na wyprostowanych nogach, tylko kucać
- torby nosić w obu rękach, żeby równomiernie rozkładać ciężar
- jak cos podnosisz to z "kucka"
Neurolog powiedział mi że większość dolegliwości kręgosłupa bierze się z przeciążenia i predyspozycji rodzinnych:tak:
no a ja wlasnie zauwazylam ze Alana nosze zawsze na lewej rece na lewym boku moze dlatego boli?

Do góry