"Nestlé Sinlac jest produkowany z ryżu i mączki chleba świętojańskiego - składników zazwyczaj bardzo dobrze tolerowanych w alergii. Odznacza się wysokim udziałem łatwo przyswajalnych węglowodanów, białkiem o wysokiej wartości odżywczej, zawiera tłuszcze roślinne, jest wzbogacony w witaminy i składniki mineralne, dlatego stanowi pełnowartościowy i smaczny posiłek. Jest łatwy do przygotowania - aby otrzymać porcję Nestlé Sinlac wystarczy dodać wodę."
Dziunka nie miałam dyni, bo ciężko teraz kupić świeżą, taką dobrą dla małego bąbla. Użyłam puree dyniowo-ryżowego nestle.
Dokładniej: wstawiłam warzywka na sosik - buraka, pietruszkę, pora, selera i kartofelka. Żółtko doprawiłam natką z pietruszki i pomieszałam z puree dyniowym do konsystencji do polepienia kotlecików. Pogotowały się w sosiku, wyjęłam, lekko zblendowałam warzywka żeby był ten sosik i dawałam po kawałku kotlecika z warzywkami i sosikiem

MNIAM, wsunęła wszystko. Kotlecik fajny, bo mięciutki i rozpływa się w buzi, sama próbowałam