reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zdj&#281;cie-0146.jpg

Hello to ja dzisiaj czyli początek 31 tyg. i 1 dz.
Jutro będe ważona brrrr to napiszę Wam ile na plusie:((((

Ostatnia edycja:
Bombusiu jakaś Ty zgrabniutka... wow!!! jak ten Alanek "wszedł" w Ciebie:) jak Ci dobrze, że nie nosisz przed sobą takiej wieeeeelkiejjjj piłki lekarskiej jak ja...:) ślicznie:)

Bombusiu - brzuszek zgrabniutki!!! - nie przejmuj sie ze wydaje Ci sie mniejszy, na pewno Ci lzej i wygodniej niz mi z moim beckiem:tak:

Bombusiu pieknie wyglądasz, wogóle jakoś inaczej sobie ciebie wyobrażałam :-) aż mi ulżyło że nie tylko ja mam taki maly brzuszek, teraz to sie juz chyba z tego ciesze, bo moze faktycznie jest lżej z takim, następna laseczka nam sie pokazała :-);-)

Bombusia - w porównaniu ze mną to ty w ogóle brzuszka nie nosisz :-) Śliczniutko i zgrabniutko!!
Ciamajdko - no chyba wszystkie wiemy, jak Alanek tam "wszedł" :-) i nikomu tłumaczyć nie trzeba... pytanie, jak on się tam mieści?? Jogin jakiś czy co?? ;-)

Bombusiu- powinnaś tej babbie z warzywniaka świsąć porem po głowie a pytanie czy ty już nie urodziłaś :p masz malutki brzunio...oj taki zgrabniutki....i malutki... cholera ja taki miałam w 20 tygodniu :D

reklama
Bombusiu-śliczny mały brzuszek-kiedyś pisałaś zdaje się o 110 cm w obwodzie :)confused:), gdzie one są?;-)
Ciamajdko-tak jak piszą dziewczynki-super tyłeczek:blink:Brzuszek też nieczego sobie:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry