Spóźnione życzenia dla Lenki i Zainab!
Julia mam nadzieje, że wszystko dobrze...Wypoczywaj i siedź w cieniu.Z puchnięnciem to przy tych upałach norma, nawet mnie troszkę po nocce łapie a zwykle tych objawów nie miałam.
kasia ooo to brat pewnie biżuterii zazdrości
te kropelki fenistil podobno są dobre, a one bez recepty?
Tymek też ma bąble na 2 cm ale pocieszam się, że Patrykowi też tak miał a teraz jest dużo lepiej. Wyrósł chyba.
kamu, surv tak to jest z firmami.
A najlepsze jest to, że niektórym się wydaje, że jak człowiek ma coś swojego to bogacz i trzeba go podskubać
. U nas się wszystko rozbija o ciągnące się za nami stare sprawy i związany z tym brak kasy.
Jak by nie to wszystko było by git bo klientów mamy.

Cóż, wszystkiego w życiu trzeba doświadczyć, żeby np. potem doceniać gderającego szefa
albo zmusić m do współpracy. Cholerka wie kiedy teraźniejsze zmartwienia się przydadzą.
kamu wiesz, ciężarne ledwo się teraz toczą irozbierają raczej nż ubierają. Jak zejdą upały będzie lepiej. A może wprowadź do siebie coś czego gdzie indziej nie ma a baby w ciąży szukają typu chusty dla dzieci albo pieluszki wielo...
surv hehe ja się przez ciebie zaczęłam zastanawiać kiedy mi czop wypadnie
bo to już przecież niedługo.
tosika ja już myślałam, że z twoim rozmachem to jakąś kolekcje stworzysz czy co
Zresztą pewnie tak będzie tylko ciut później;-). Pomysł fajny zwłaszcza zwłaszcza, że maszz gdzie sprzedawać te 'hobbystyczne" wyroby.
I jak po wypadzie. Mam nadzieje, że łyknełaś coś zimnego bo to dobre nsa anginę. Zdrówka dla was.
Madzia no to gratki i umowy i podwyżki
A nie mówiłam, że tobie to się szczzęście do spódnicy przyczepiło:-)...a powerowi przeprowadzkowemu się nie dziwie.
A z excelem to poszukaj na sieci skrótów. ja się uczzyłam a i tak teraz nie pamiętam i metodą prób i błędów sprawdzam co i jak
pabla oby takich dni jak najwięcej.:-)
renia oj żebyś ty wiedziała, ja tak się przed sobą tłumacze bo kupa roboty a ja leże i pisze.Ale ja naprawde padnięta jestem... i niezorganizowana...i nic dzisiaj nie zrobiłam...no dobra stoliczek szlifuje ale to hobby nie praca.ja na balkonie mam (jeszcze) ślicznego powojnika i kosodrzewinkę i mini skalniaczek w skrzynce którą sama zrobiłam
Tjaa tylko powojnik ma 1 kwiatek bo pozostałe Tymi zerwał. strasznie mnie cieszą:-)
dorka współczuje. Może jak się przyzwyczaisz i wyćwiczysz będze lepiej.
Kurde ale podwyżka za to by się przydała.
No i przynajmniej masz pewność zatrudnienia
kate aparat nie zając, poczeka. ehh u nas coś widzę, że dla Patryka będzie potrzebny jak wyrwanie mlecznej 2 nie poskutkuje i jedynka się nie naprostuje.
post gratki teściku. Dżzas jak czytam o twoim wstawaniu to aż mii gula w gardle podchodzi bo dla mnie już już i zacznie się ta jazda...znowu...
kic oj nie martw się, skoro lubisz tą prace to pomysłów do 60 ci starczy
Izabelka no w tą pogdę to wszelkie wyjścia to koszmar. Zwłaszcza jak ktoś się toczy nie idzie
Super, że nie alergia. Znaczy się, wyrośnie z tego.
Katar tak jakoś bezboleśnie nam przechodzi tylko co jakiś czas psiknę i wytrę
Wczoraj byliśmy na przeglądzie domku- już się maluje. Jeszcze byli starzy lokatorzy i usłyszeliśmy, że farta mieliśmy z tym wynajmem bo super się mieszka
. No mam nadzieje. Zresztą 1500 zł za domek w którym będą mieszkały 2 rodziny, z ogrodem, sadem i szklarnią i w takim stanie to u nas naprawdę niewiele. Inna sprawa, że zawsze lepiej na swoim.
Julia mam nadzieje, że wszystko dobrze...Wypoczywaj i siedź w cieniu.Z puchnięnciem to przy tych upałach norma, nawet mnie troszkę po nocce łapie a zwykle tych objawów nie miałam.
kasia ooo to brat pewnie biżuterii zazdrości

te kropelki fenistil podobno są dobre, a one bez recepty?
Tymek też ma bąble na 2 cm ale pocieszam się, że Patrykowi też tak miał a teraz jest dużo lepiej. Wyrósł chyba.
kamu, surv tak to jest z firmami.
A najlepsze jest to, że niektórym się wydaje, że jak człowiek ma coś swojego to bogacz i trzeba go podskubać
. U nas się wszystko rozbija o ciągnące się za nami stare sprawy i związany z tym brak kasy. Jak by nie to wszystko było by git bo klientów mamy.

Cóż, wszystkiego w życiu trzeba doświadczyć, żeby np. potem doceniać gderającego szefa
albo zmusić m do współpracy. Cholerka wie kiedy teraźniejsze zmartwienia się przydadzą.kamu wiesz, ciężarne ledwo się teraz toczą irozbierają raczej nż ubierają. Jak zejdą upały będzie lepiej. A może wprowadź do siebie coś czego gdzie indziej nie ma a baby w ciąży szukają typu chusty dla dzieci albo pieluszki wielo...
surv hehe ja się przez ciebie zaczęłam zastanawiać kiedy mi czop wypadnie
bo to już przecież niedługo.tosika ja już myślałam, że z twoim rozmachem to jakąś kolekcje stworzysz czy co

Zresztą pewnie tak będzie tylko ciut później;-). Pomysł fajny zwłaszcza zwłaszcza, że maszz gdzie sprzedawać te 'hobbystyczne" wyroby.I jak po wypadzie. Mam nadzieje, że łyknełaś coś zimnego bo to dobre nsa anginę. Zdrówka dla was.
Madzia no to gratki i umowy i podwyżki
A nie mówiłam, że tobie to się szczzęście do spódnicy przyczepiło:-)...a powerowi przeprowadzkowemu się nie dziwie.
A z excelem to poszukaj na sieci skrótów. ja się uczzyłam a i tak teraz nie pamiętam i metodą prób i błędów sprawdzam co i jak

pabla oby takich dni jak najwięcej.:-)
renia oj żebyś ty wiedziała, ja tak się przed sobą tłumacze bo kupa roboty a ja leże i pisze.Ale ja naprawde padnięta jestem... i niezorganizowana...i nic dzisiaj nie zrobiłam...no dobra stoliczek szlifuje ale to hobby nie praca.ja na balkonie mam (jeszcze) ślicznego powojnika i kosodrzewinkę i mini skalniaczek w skrzynce którą sama zrobiłam
Tjaa tylko powojnik ma 1 kwiatek bo pozostałe Tymi zerwał. strasznie mnie cieszą:-)dorka współczuje. Może jak się przyzwyczaisz i wyćwiczysz będze lepiej.
Kurde ale podwyżka za to by się przydała.
No i przynajmniej masz pewność zatrudnienia

kate aparat nie zając, poczeka. ehh u nas coś widzę, że dla Patryka będzie potrzebny jak wyrwanie mlecznej 2 nie poskutkuje i jedynka się nie naprostuje.
post gratki teściku. Dżzas jak czytam o twoim wstawaniu to aż mii gula w gardle podchodzi bo dla mnie już już i zacznie się ta jazda...znowu...
kic oj nie martw się, skoro lubisz tą prace to pomysłów do 60 ci starczy

Izabelka no w tą pogdę to wszelkie wyjścia to koszmar. Zwłaszcza jak ktoś się toczy nie idzie
Super, że nie alergia. Znaczy się, wyrośnie z tego.Katar tak jakoś bezboleśnie nam przechodzi tylko co jakiś czas psiknę i wytrę

Wczoraj byliśmy na przeglądzie domku- już się maluje. Jeszcze byli starzy lokatorzy i usłyszeliśmy, że farta mieliśmy z tym wynajmem bo super się mieszka
. No mam nadzieje. Zresztą 1500 zł za domek w którym będą mieszkały 2 rodziny, z ogrodem, sadem i szklarnią i w takim stanie to u nas naprawdę niewiele. Inna sprawa, że zawsze lepiej na swoim.
Ostatnia edycja:
a więc....

Już wszystko prawie gotowe.Wczoraj dokończyłam kuchnię i juz jest zrobiona na cacy,teraz tylko gary zwozić....tak, a mam ich az 3 sztuki