reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja za to jutro spędzam cały dzionek przy jeziorku:-puwielbiam grillowanie i plażowanie:tak:
MADZIAS AGADARIA to już niedługo wakacje:-)

reklama
Patrysiu,zazdraszczam.....wlasnie dlatego nie moge sie doczekac juz 17 lipca.....
Madziaaas,my planujemy wypad taki weekendowy nad morzew sierpniu,a teraz to Mazury....

Wiecie co,az mi niedobrze od tego upalu....buziam;)

No rzeczywiście dzisiaj straszny upał
Ja ledwo dycham,jeszcze głowa mi pękaaa:-(
Ale to nie z upału,lekkie nerwy były,ech.....

WITAM SIĘ:-)
Jednak nie byliśmy nad jeziorkiem bo troszku inne plany weszły tzn.na matarni pochodzilismy pooglądaliśmy fajoskie ciuszki(heh nie no musze sie wybrać jak bedzie kasa i coś sobie kupić ;P)lody hot-dogi pojedlismy i do domciu;)

MADZIAS a co się stał?zrelaksuj się:tak:

WITAM SIĘ:-)
Jednak nie byliśmy nad jeziorkiem bo troszku inne plany weszły tzn.na matarni pochodzilismy pooglądaliśmy fajoskie ciuszki(heh nie no musze sie wybrać jak bedzie kasa i coś sobie kupić ;P)lody hot-dogi pojedlismy i do domciu;)

MADZIAS a co się stał?zrelaksuj się:tak:
O to fajnie spędziliście dzień :)

Aaa małe spięcie z T
Ale jest ok ;-)
A my dzisiaj byliśmy w makro na piechotke bo tak było ładnie:-)

DZIEŃ DOBRY:-)
MADZIAS to fajnie że już jest dobrze:happy2:heh u mnie też zgrzyty są ale szybko mijają:-ppogoda tak ciepełko ale ciekawe jak długo się utrzyma:confused:

Cześć dziewczynki!

Kaira gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy:tak:

Madziu a czemu dziś taki masz kiepski humorek?

Ja byłam dziś na USG piersi jak co pół roku i wszystko w porządku. Piesek mi gdzieś wsiąkł bo się suka cieka na wsi i lata za nią jak głupi. Ale spryciarz jeden wraca na noc do domu pojeść i pospać i rano biegnie dalej. Dziś wyjątkowo w dzień był w domu a na wieczór mu się na amory zebrało i poszedł sobie ale na szczęście szczeka od czasu do czasu to wiem, że nic mu nie jest i gdzie jest.

reklama
Do góry