reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez od tego zabezpieczania to firma budowlana jest ;-) Płace z akompleksowe wykonanie prac łącznie z zabezpieczeniem :-p a jak felernie zabezpieczą to na ich koszt będzie remont tego co zaleje... czyli łazienki teściów... może dlatego sie tak nie napinam :confused::zawstydzona/y::-D
ale dziś robią już wieniec i chyba jeszcze jakąś wylewkę... no zobaczymy... jak zrobią faktycznie wylewkę to nie mam się już czym martwić...

reklama
dzień dobry :-)
Dzieci zajęte swoimi sprawami to mama ma czas dla siebie. Zaraz kawka, potem na spacer pójdziemy. Deszcz spadł i od razu się przyjemniej zrobiło. Żaru jeszcze nie ma, więc będę korzystać. Tylko Młoda będzie nieszczęśliwa, bo do piachu nie pójdziemy.

Anielka dziś 3 miesiące kończy. Kurcze, czy Wam tez czas tak szybko mija? Jakoś się nie mogę temu ciągle nadziwić.

Aniez co prawda mam nadzieję, że zacznę przygodę ze żłobkiem (pisałam Wam? - Marysia była miesiąc temu 60 na liście rezerwowej :szok:), ale chyba dobre czekoladki i Kubulkowa laurka dadzą radę

Aniez z szkolnego doświadczenia mojej mamy wiem, że 15 bombonierek na zakończenie roku zbytnio jej nie uszczęśliwiało. Najbardziej zadowolona była z kawy albo kosmetyków - ja w przedszkolu tak właśnie zrobiłam.

dzien dobry:-)

my juz po spacerku ( wyszlysmy o 7:30 a o 10 biegiem do domu bo zar z nieba sie leł).

na dworzxe 35 w domu TYLKO 27.......

ale mj przyjaciel wentylator dziala non stop:-)

ogolnie to u nas nuda, wiec nie bede zawracac głowy:-D

Aniam duzo zdrowia i słodyczy Alexis z mama z okazji 18 urodzin Tobie zyczy:-D
tort.jpg

No dobra- laurka (laurki) + kawka będzie git... ale jak się to wręcza (o oficjalnym zakończeniu roku na razie cisza)... chyba Kubolek powinien z tym pognać??? Tylko jak ja dziecku wytłumaczę, że z kawą ma się rozstać??? On lubi takie gadżety :-) W tym układzie czekoladki odpadają, bo po prostu by je zjadł :-D

Witamy się, u nas też wczoraj popadało, miło chłodno się zrobiło, ale dzisiaj znowu gorąc. Niby fajnie, bo człowiek na urlopie, tylko z Młodą nie bardzo na takim upale. Przy basenie nie ma ani kawałka zacienionego:szok:, więc na zmiany z mamą z Igorem chodzimy. To będzie chyba pierwszy urlop na którym ani chwilki z książką na leżaku nie spędzę, ale za to może chudsza wrócę, bo tych ćwiczeniach, które mi syn funduje.:baffled:
Mama moja mnie wykańcza nerwowo, bo każdy stragan zaliczony, wszystkie karuzele, quady i inne bzdety i tak dzień w dzień. I oczywiście ja muszę Igora dyscyplinować, a efekt oczywisty mama jest be, a babcia cacy:wściekła/y::angry::angry: Już się nie mogę doczekać jak B przyjedzie.

Dziewczyny.. ale waruneczki:)
Ale pogoda...
Zajefajnie:-D :-D :-D :-D

Alicja śpi, ja na kompie S ogląda tv klima nam pilnuje 24 stopni:-)
Spacer i plażowanie zaliczone
Ech!!! żyć nie umierać:-D

13X13 napisz proszę jak plażowanie zorganizowałaś. Może ja za bardzo panikuję, ale po prostu nie wiem jak się do tego zabrać i czy w ogóle<?> Długo byliście na plaży?
a ja takie mam mieszane uczucia co do ośrodka, w którym jesteśmy. Niby jest właśnie dla rodzin z dziećmi i plac zabaw jest, basen dla dzieci i taki pompowany dla całkiem małych, ale cały czas mślę, że jesteśmy kilka lat za ośrodkami zagranicznymi. Tam wszystko jest tak z głową pomyślane i faktycznie wiele udogodnień dla dzieci i wszystkie w cenie. Może marudzę, ale z Igorem jak jeździliśmy to zawsze byłam pod wrażeniem. Także już zastanawiam gdzie polecimy na wiosnę:-)

Aniez z szkolnego doświadczenia mojej mamy wiem, że 15 bombonierek na zakończenie roku zbytnio jej nie uszczęśliwiało. Najbardziej zadowolona była z kawy albo kosmetyków - ja w przedszkolu tak właśnie zrobiłam.[/QUOTE]

też myślę, że kawa to dobry pomysł. Z kwiatków zero pożytku, no chyba, że doniczkowy fajny, czekoladki mojemu mężowi jak jeszcze uczył odpowiadały, bo on łasuch jest, ale dla teściowej już niekoniecznie, no i kobiety często na dietach są;-)
;-)

Aniez to chyba musisz w dwie kawy zainwestować:-)

Teściowa z wizytą się zapowiedziała:baffled:, ale jagodzianki własnej roboty wiezie więc jakoś przeżyję:-)

Witam się letnio :-)
Dziś w miare przyjemnie po wilgotnej nocce. Współczuję wrocławianom :-)
U mnie tylko 5 godz snu z przerwą. Słaba nocka, a od rana mam przedchrzcinowy najazd gości. Górale przyjechali na całego korzystać z uroków bałtyku. W sumie 6 dorosłych i 4 dzieci. Takiego tłumu mój synuś dawno nie widział i nie mogłam sobie poradzić z karmieniem. Naszczęście zasnął ok 10:00 i kima dalej.
Jutro fryzjer!!! jupi :-D

reklama
No dobra- laurka (laurki) + kawka będzie git... ale jak się to wręcza (o oficjalnym zakończeniu roku na razie cisza)... chyba Kubolek powinien z tym pognać??? Tylko jak ja dziecku wytłumaczę, że z kawą ma się rozstać??? On lubi takie gadżety :-) W tym układzie czekoladki odpadają, bo po prostu by je zjadł :-D

hahahaha, dobre :-)...Kubolek da laurkę, mamusia da kawkę i po sprawie :-)

Witamy się, u nas też wczoraj popadało, miło chłodno się zrobiło, ale dzisiaj znowu gorąc. Niby fajnie, bo człowiek na urlopie, tylko z Młodą nie bardzo na takim upale. Przy basenie nie ma ani kawałka zacienionego:szok:, więc na zmiany z mamą z Igorem chodzimy. To będzie chyba pierwszy urlop na którym ani chwilki z książką na leżaku nie spędzę, ale za to może chudsza wrócę, bo tych ćwiczeniach, które mi syn funduje.:baffled:
Mama moja mnie wykańcza nerwowo, bo każdy stragan zaliczony, wszystkie karuzele, quady i inne bzdety i tak dzień w dzień. I oczywiście ja muszę Igora dyscyplinować, a efekt oczywisty mama jest be, a babcia cacy:wściekła/y::angry::angry: Już się nie mogę doczekać jak B przyjedzie.

13X13 napisz proszę jak plażowanie zorganizowałaś. Może ja za bardzo panikuję, ale po prostu nie wiem jak się do tego zabrać i czy w ogóle<?> Długo byliście na plaży?
a ja takie mam mieszane uczucia co do ośrodka, w którym jesteśmy. Niby jest właśnie dla rodzin z dziećmi i plac zabaw jest, basen dla dzieci i taki pompowany dla całkiem małych, ale cały czas mślę, że jesteśmy kilka lat za ośrodkami zagranicznymi. Tam wszystko jest tak z głową pomyślane i faktycznie wiele udogodnień dla dzieci i wszystkie w cenie. Może marudzę, ale z Igorem jak jeździliśmy to zawsze byłam pod wrażeniem. Także już zastanawiam gdzie polecimy na wiosnę:-)

Anna, a gdzie jesteś ? Jaki ośrodek ?

Do góry