reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ewka- no i masz.... Niezazdroszcze sytuacji! trzymam kciuki za dobra organizacje, a przede wszystkim - za zdrowko synusia!!!!!!!!!!!

Aniam gdzie ty chodziłam z Szymkiem na basen?
Rozglądam się za jakimś fajnym z zajęciami dla dzieciaków co by od września wystartować

Ja chodziłam do szkoły pływania niemowląt delfinki
Nauka pływania niemowląt i dzieci - Szkoła pływania Delfinki
i basen namysłowaska ale oni mają kilka zobacz sobie w spisie bardzo fajny pan prowadziła basen też była fajny:)

namiot taki posiadam, a nawet dwa, jeszcze po córci. Parawany tez mam....ale.........zastanawia mnie jedna rzecz. Co zrobic z takim maluchem w momencie jego czuwania??? Nie wiem może wasze dzieciaczki leżą spokojniutko sobie na kocyku, ale Borys ma różnie. Raz poleży, a raz bedzie marudzil i kwękał. Nad jeziorem, to albo wyjmowalam go z wozka i sobie oglądal wszystko co dookoła, albo spacerowałam z wózkiem. Jednak na plazy spacer odpada, a i wyjęcie takiego dzieciaczka na to słonce jest średnim pomysłem. Macie jakies sposoby???

Moja leży i sobie łypie nie raz się koło niej kładłam i sobie z nią gadałam ale może jak 13 pisze parasol jakiś wziąść ale tam gdzie ja byłam na wiosce nie było takich do wypożyczenia żadnych . mała soboe bez problemu lezała i się sama zwykle zabawiała , jakl nie ja do niej gadałam to córcie koleżanki bo była 6 dzieciaków .. lepiej brać ze sobą tłumy to i ma kto do dziecka gadać

[ewka - kurde współczuje :( a czemu w szpitalu ?

U mnie remont robią mi pokój ale skończą już w sobote strasznie się ciesze bo ile można siedziec w pokoju gdzie sa dwa ogromne narożniki

Witam wieczorkiem:-)
Chłopcy śpią pod namiotem a my mamy babski wieczór;-)
Aniam miłego remonciku ;-)no i 100 lat:-D

Ewka zdrówka dla syneczka i trzymaj się kochana

Zielona u nas dokładnie to samo chyba też zęby idą bo taki płacz że nie można Helenki uspokoić, bidulka wkłada sobie całą piastkę do buzi razem z pieluchą:no:Muszę się zaopatrzyc w jakiś gryzaczek

Aniez ja myslę że kwiatki wystarczą :tak:

Agnieszka niech ci szybciutko ten dach skończą, bedziesz spokojniejsza

13x13 miłego odpoczynku:tak:

Katik zazdroszczę takiej rodzinki:tak:

Aga udanego wypoczynku w PL:-)

Co do wyjazdu nad morze to ja mam dokładnie taki sam namiocik jak polecała Aniam tam Helenka bedzie sobie lezała.Zabawiać bedziemy ją wszyscy na zmianę;-) a co ja tez mam zamiar troche odpocząć:-DZabieram też lezaczek bo ma wibrację i małą to uspokaja:tak:Myslę ze przyda sie też chusta, wtedy spokojnie bedziemy mogły sobie spacerowac brzegiem morza:tak:
Głowa do góry kobietki damy radę:-) ja juz nie moge się doczekać wyjazdu;-)

Ewka- no to faktycznie kłopot! Biedny Jerzyk! Tak źle, że go w szpitalu zostawili? U Kubusia antybiotyk zaskoczył po 2,5 dnia i potem było już coraz lepiej. Strasznie Wam współczuję, ale będzie dobrze!!!

Dziewczyny- zdyyychaaam! Kot już wysłuchał mojej tyrady w kwestii zakazu włażenia do sypialni, bo ja nie dam rady bez otwartego balkonu... chyba mnie za to 'znielubi', ale ja zamierzam przeżyć :-D

reklama
Witam :) Jestem nowa i ciesze się że znalazłam mamy które też maja dzidzie z kwietnia :) Razem raźniej :D Pozdrawiam wszystkie kwietniówki :D Do pani Zielona maupa :p - Moja Zuzia ma to samo od ponad miesiąca :p -podobno ta piąstka w buzi to normalny etap rozwojowy w tym wieku a ślinienie się to uaktywiniona praca ślinianek które od ok 2,5 miesiące zaczynaja ostro pracowac :) Aczkolwiek są przypadki że dziecko zaczyna tak wcześnie ząbkowac :D Moja też tak płacze więc bardzo możliwe że to juz...:)---Moja bidusia ma asymetrie i ćwiczymy Vojtą ;( Czy ma ktoś podobny problem ? ;/

Ostatnia edycja:
Do góry