reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się wieczorowo.
karlita gratuluję dobrych wyników.
fogia ja robiłam USG również w Luxmedzie, też byłam bardzo zadowolona u dr Bartosiewicza. Super fachowiec, z poczuciem humoru, dokładnie wszystko wyjaśniał. Tyle że nie wiem ile kosztuje bo ja miałam za freeko;-) Ma bardzo dobre opinie wśród pacjentek.
sunday_ miłego odpoczynku:-)
sienio musimy wreszcie się spotkać! Bo znów tematów się nazbierało.
Kuba już śpi, ja trochę prasowałam a teraz kąpałam się w wannie, boshe może z rok się nie kąpałam tak długo, zawsze prysznic;-) Musiałam odreagować bo Kuba tak mi dał popalić że nie wiedziałam czego się czepić. Teraz jeszcze prasowanko mnie czeka... Miłej nocki.

reklama
misia czekamy na wieści

mandziula a Ty jak tam w tym poolu wytrzymujesz?

u mnie +32 w cieniu, siedzę przed kampem, a tu coś mi chrapie na plecami, słucham i myślę kurczę pewnie mały wstał, ale odwracam się a to pies śpi:szok::szok::szok:

karlita Najlepsze Życzenia Imieninowe dla E i dla Ciebie Urodzinowe: Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Twoje urodziny,
Z serca składam ci życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów

Dołączam się do życzeń i życzę udanego świętowania:tak::tak::tak:;-);-);-)

odebrałam wyniki badań i powiem Wam ze jestem zdrowa jak rybka nawet anemia mi się zmniejszyła JUPI :)

Super, że wyniki się polepszyły:tak::tak::tak:

My po wizycie u ortopedy:tak::tak::tak: i majtek się nie pozbyliśmy:-(ale jest lepiej....mamy rozmiar większe (podobno to już ostatnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:) ale zakładane tylko na noc a nie jak dotąd na 20 godzin dziennie:tak::tak::tak:a w dzień tylko odpowiednia pielęgnacja, czyli noszenie z ułożonymi szeroko nóżkami...kolejna kontrola we wrześniu:tak::tak:

Co za puchy!
Misia, dobrze,że już możecie ograniczyć to paskudztwo! Magda też się męczyła ale to byłą zima, nie wyobrażam sobie trzymać w tym dziecka w takie upały jak teraz. Dzielni jesteście.

Dobranoc!

Hej girls
a my mieliśmy dziś nieplanowany wypad do Lublina. Jak tylko popołudniu zrobiło się troszkę chłodniej, wskoczyliśmy do auta i pojechaliśmy. Odwiedziliśmy moich rodziców, zaliczyliśmy plazę (w końcu). Faktycznie promocji sporo ale nie byłam w stanie łazić po tych wszystkich sklepach. Zajrzałam tylko do h&m, kupiłam sobie tunikę i parę bluzeczek dla Filipka i tyle.

Fogia ja Ci moge w Świdniku polecić 120 zł i super wrażenia :) Miły lekarz, wszystko opowiada, ja bylam zachwycona :)
Mama Iza wyślij mi proszę informację o tym lekarzu na PV.

Fogia ja chodziłam do Top Medical 4D jest chyba po 250 a ja byłam u dr. Mazurka

O, jak się cieszę :) Wiesz jakie ja poczucie winy miałam :) Zuch chłopak :-)
wszystko jest już ok używa już rączki bez problemów :-D:-D

co do usg 4D
polecam LUXMED i dr CHOŁUBKA naprawdę najlepszy w Lublinie!!
robi świetne usg
chociaż z Gabi nie wygrał bo mała nie chciała pokazać buziaczka ;) tz pokazała na sekundkę a tak cały czas bokiem ;)

ale jak szukasz super fachowca od usg to z czystym sumieniem polecam też do niego pójdę na bank :)

koszt to 200 zł ale jak się nie uda zobaczyć buziaczka to Ci liczą za normalne usg nam tak liczyli 3 razy bo robiliśmy 3 podejścia :)

dzięki dziewczyny za wszystkie informacje. Nie będę ukrywać, że cena jest dla mnie jednym z głównych kryteriów. Jak na razie stawiam na lekarzy polecanych przez karlitę i mamę Izę. Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy Ci lekarze dają zdjęcia bejbika albo jeszcze lepiej filmik z badania?

A ja trzecia:-p:tak::-D:-D.
Pot po wiadomo czym;-) cieknie, jeszcze jedna porcja słoików z wiśniami do pasteryzacji i sok z malin będę zlewać a i znajoma zamówiła 2 kilo ruskich.:tak:
Mam chwilę oddechu bo butelki wyprażam w piekarniku to siadłam z kawką i Pieguskami:-p:tak::-).
My po wizycie u ortopedy:tak::tak::tak: i majtek się nie pozbyliśmy:-(ale jest lepiej....mamy rozmiar większe (podobno to już ostatnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:) ale zakładane tylko na noc a nie jak dotąd na 20 godzin dziennie:tak::tak::tak:a w dzień tylko odpowiednia pielęgnacja, czyli noszenie z ułożonymi szeroko nóżkami...kolejna kontrola we wrześniu:tak::tak:
Misia do noszenia przydałaby Ci się chusta :tak:.
Sienio, a jaki kurs robisz bo chyba nie doczytałam:no::sorry2::zawstydzona/y:.

dzięki dziewczyny za wszystkie informacje. Nie będę ukrywać, że cena jest dla mnie jednym z głównych kryteriów. Jak na razie stawiam na lekarzy polecanych przez karlitę i mamę Izę. Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy Ci lekarze dają zdjęcia bejbika albo jeszcze lepiej filmik z badania?

po pierwsze trzeba było krzyczeć ;) ja do plazy mam 15 min spaceru z wózkiem ;)

po drugie
w tej cenie usg dostajesz kompleksowy opis badania, zdjęcia dzidziusia i płytkę z nagraniem do tego dostajesz kod gdzie np mozesz go podać dziadkom wchodzą na stronę luxmedu i po wpisaniu kodu mogą sobie obejrzeć filmik, ściągnąć na komputer :) - przynajmniej tak było rok temu ;)

Z Gabi byłyśmy na targu pod Globusem nakupiłam warzyw .... strasznie duszno ...
ledwo doszłam do domu ....

lecę teraz gotować kapuśniak MNIAM :)

reklama
to ja ....nie wiem która niby słońce za chmurami, a leje się po...
my byliśmy już na poczcie i na placuzabaw troszkę, ale tylko jednen w okolicy jest w cieniu i przepełniony:szok: zaraz kładę małego spać a sama kawkę sobie chyba zrobuię, bo coś śpiąca jestem:tak:

karlita
cieszem się że wyniki wporządku:-)
mandziula mój nie chaił marchewki, na początku spróbował, a póżniej już beeee było i tak ze wszystkim do 7 miesiąca:tak:
misia dobrze, że lepiej z Nalatki bioderkami, aby patzreć jak pozbędziecie się pieluchy w ogóle:tak:
fogia Twoi rodzice w Lublinie mieszkają??? a jak to się stało, że Ty do Chełma poszłaś????

Do góry