reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny śliczne fotki wszystkich maluszków i ich mamuś:-)
A ja dziś nadrabiam wekend na bb bo całe dnie spędzaliśmy na działeczce:happy2::happy2:
zdec-moja znajoma dała swojej córci herbatke od 1 miesiąca w 2 tyg zycia i mała strasznie się męczyła dwa dni:no:
J podaje hippa koper włoski i rumianek i moja wypija 200ml dziennie około i nie ma kolek mimo że wcinam chyba już wszystko
Kurcze mi zostało jeszcze trzy kilo do wagi z przed ciąży a najlepiej zrzuciłabym z 8 jak to zrobić jak waga staneła w miejscu:crazy:

Załączniki

• DSC_0503.jpg
    DSC_0503.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 66
Tak oglądam Wasze zdjęcia, prawie na każdym Wasze dzidzie mają smoczki... a Hania wypluwa.

Już próbowałam 5 różnych smoczków i nic :szok:

to ciesz się Kochana, że nie chce, bo ja czasami mam takie przeboje z tym smoczkiem, szczególnie jak zasypia, smoczek wypadnie i od razu w ryk:-( ale z drugiej strony często spełnia swoja rolę, bo ją szybko uspokaja:tak:, ale gdybym miała teraz wybór to wolałabym ze smoczka zrezygnować, tylko że ona się już przyzwyczaiła:-(

gosiagro jaka piekna Majunia i jak cudnie sie usmiecha
moj Jas nie za bardzo lubi sie usmiechac, mam nadzieje ze nie bedzie ponurakiem

Koriander niezly chillout na kanapie:-)

zdec a ludzie jakos sie gapili jak karmilas na tym przystanku? ja ciagle jeszcze mam jakies zahamowania i na karmienie lece do domu
pewnie zmieni sie to jak pojde z malym gdzies dalej

Ja dzisiaj karmiłam przy głównej ul w Trzebnicy ale nie miałąm wyjścia najbardziej to się patrzyli facecicki;)
Znalazłam suknię do ślubu ale jestem happy;)
Moja tez nie chce smoka juz mam 4 w domu i stwierdziłam, że nie bede jej dawac na "chama" jak nie chce:)
Mam pytanie cz jak karmię cycolkiem to mogę jeść wędzone ryby??

gosiagro-majeczka śliczna:-)
Ja tam niemam oporów wyciągam cycki gdzie popadnie:-Dostatnio poszłam nad wode z mężem bez małej tak na dwie godzinki a znajomy a gdzie zośka przynajmiej bym sobie na cycki popatrzył:-D
Moja smoka też niechce ale ja ją na siłe chce przyzwyczaić bo poprzednie bez smoka były i musiałam cały czas cyckami uspokajać a smok chociarz na chwile uciszy niewiem czy coś wyjdzie z tego przyzwyczajania bo krzywi się jakby to jakieś świństwo było:baffled:

reklama
hej
Ja też mam trochę opory z wyciąganiem cycka gdzie popadnie, zresztą póki co to nie ruszylismy sie nigdzie dalej jak na spacer i do przychodni.
Dziewczyny, czy te, które z Was podają witaminę k i d to podajecie w tych mikrokapsułkach? Kurcze, któraś pisała o tym, że zna historię z wyślizgnięciem się kapsułki do buźki, no i też zaczęłam dawać na łyżeczce, ale mam wrażenie, że z łyżeczki nie wszystko zostaje zjedzone, zresztą te kapsułki to jakaś masakra, już kilka zepsułam, bo albo sie rozprysły albo się ukręcić nie dało i w końcu się zniszczyły:wściekła/y:.

Do góry