Serduszko1
Fanka BB :)
Ja też sama z dziecmi siedze... Mój pojechał z szwagrem do kumpla.... mi sie nie chciało z takim bólem tylko bym im tam narzekala.... a tak marudze sobie w domciu sama do siebie
;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też sama z dziecmi siedze... Mój pojechał z szwagrem do kumpla.... mi sie nie chciało z takim bólem tylko bym im tam narzekala.... a tak marudze sobie w domciu sama do siebie;/
a jednoczescioay , albo sa te nowe 2 czsciowe majtki i koszulka, a zamiast majtek mozeszz zalkozyc spodenkiNo cóż dla dzieci sie robi wszystko)
)
)
Wiesz w sumie to bym nie narzekała ale Seba juz jest starszy chce na basen a ja nie mam jak stroju włożyć bo zawsze cos widać :///

poki co mala jest za mala zebym mogla sie przy niej wylegiwac na sloncu bo ciagle trzeba jej pilnowac ;-)świetnie ze urlop jednak udanyWITAJCIE KOCHANE:-):-):-):-):-):-):-)
już wróciliśmy,ale ten tydzień zleciał,Oliwka odsypia nieługo będę ją budzić a ja ogarniam,sprzątam i piorę .
Było superowo ,odpoczelismy szkoda ze tak szybko to się skończyło.
Oliwka była mega zadowolona,staraliśmy zajmować jej czas aby nie odczuła że odstaje z powodu tej nogi złamanej i myslę ze nam się udało.
Kąpała się w morzu jedna nogąpływała na motorówce i pontonie,budowała zamki z piasku,robiliśmy sobie wycieczki rowerowe,zwiedziliśmy nie tylko Grzybowo ale też Kołobrzeg 2x.Mrzezyno 2X,Dżwiżyno
także mieliśmy co robić.
Oliwka przepuszczała kasę na wesołych miasteczkach i tym podobnych,jeżdziliśmy na gokardach no było rewelacyjnie.
Oliwka zakolegowała się z dzieciakami z ośrodka,opiekowali się nią super sie razem bawili.
Fotki wstawie póxniej jak je uporządkuje bo zrobilismy ich ponad 500szt
Buziaki:-):-):-):-):-):-)

lepiej pozno niz wcale, pierscioneczek slicznyellooo
Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu
MY dzis pospalysmy prawie do 11O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko
TYle razy jechaly ze szok
kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi
Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim![]()

Wys x szer x dł i masz ile litrów, a no i podzielić przez 1000.hehe luna... no chwal sie chwal, masz czym
moje akwa nie wiem ile ma litrow, ale moge je zmierzyc jesli to cos da..haha
albo lepiej pojde do sklepu i spytam ile l ma to akwanazw rybek za nic bym nie zapamietala
![]()
pogoda taka sobie, nie pada ale chłodno jest
i dobrze przynajmniej człowiek odetchnie od tego upału
M na służbie, dopiero jutro będzie
a ja dzisiaj robię sobie dzień dziecka
łóżka nie pościelone i w piżamie chodzę cały dzień
ale do tego głowa mnie znowu zaczyna boleć
Kuba lata, zaraz mu jeść dam i spać a ja sobie będę do końca książkę czytać "motyl we mgle" 
czekamy na fotki
a ja idę do końca obiad robić, zajrzę potem