reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Sorki za znikniecie, ale cały weekend nie włączałam kompa bo lataliśmy tu i tam bo M ma urlop :D
Teraz wpadłam tylko na chwilkę się zameldować że zyjemy.... M kąpie małą ale musze pomóc trochę ;)

Agnieszka- przykro mi bardzo z powodu synka...mam nadzieje że jednak wszystko się ułozy...

100lat dalo Emilka :)

reklama
Witam wieczorkiem:-)
W imieniu Emilka dziękuje kochane za życzenia:tak:
Impreza się udała, chłopcy zostali z tatusiem na wsi bo muszą wypróbować nowy sprzęt Emila czyli jego lunetę byle tylko niebo nie było zachmurzone:tak:
Helenka już śpi a ja marzę o wannie pełnej gorącej wody:-D

Monia witaj.Super że wakacje udane:tak:

Katik ja też uwielbiam sierpień, tyle fajnych wspomnień mam związanych z tym miesiącem:-p

Agnieszka twój kot to jakiś nadpobudliwy chyba jest:-D

Iza najlepszego dla 3 miesięcznego Samuelka:happy:

Kici twój mąż to taki sam jak ja:tak:Potwornie boję się pajaków i nawet najmniejszy w moich oczach ma rozmiar tarantuli:szok:Kiedyś pół nocy nie spałam tylko siedziałam na ławie bo na ścianie był gigantyczny pająk i biedny mój mąż musiał 20km specjalnie w nocy do mnie przyjechać aby go zabić bo o wyrzuceniu nie ma mowy bo przecież może przyjść jeszcze raz:-D

Uciekam do wanny póki dziecko śpi:tak:
Miłego wieczorku;-)

witam wieczorkiem

jednak wróciłam do domu, Igora zostawiłam z babciami i dziadkiem i trochę mam wyrzuty sumienia, ale kurde muszę popracować, a on się tam świetnie bawi z kuzynem.
Plus całej sytuacji taki, że B już ciocię na jutrzejszy wieczór do Alicji skołował i idziemy świętować rocznicę ślubu, mamy ją co prawda w sobotę, ale wtedy będzie kinderbal i inni goście. W ogóle to mnie bardzo zaskoczył zaproszeniem:szok:
Jutro muszę tort zamówić i za prezent przelew puścić.
spadam dalej pracować, a tak mi się nie chce

Witam się wieczorową porą :)
Po wczorajszej impreze lenistwo z rana. U nas dziś pogoda śliczna więc cały dzień w rozjazdach. Mieliśmy na space po plaży pojechać,ale chyba zmian turnusu była i korki niesamowite więc w połowie drogi zrezygnowaliśmy i do znajomych pojechaliśmy.
Maja dziś jakaś niespokojna, chyba przez ten upał. W nocy mocno zwymiotowała,a w ciągu dnia bardzo mało jadła.... bidulka moja.

Aga jeszcze się zgadamy co do dnia, ja może też sama z Mają wpadnę do Sarbinowa, bo mąż teraz na urlopie do 15. 20 jedzie na mecz do Szczecina (bo on oprócz pracy to jeszcze piłkarsko się rozwija, a raczej kończy karierę piłkarską, hihi),ale może w niedzielę grilla byśmy u nas zrobili. A od kiedy wy jesteście?

Gosieńka wszystkiego najlepszego dla twojego Emilka!

Kolorowych snów i do juterka :)

Ostatnia edycja:
A gdzie wszystkie zniknęły?
U nas super nocka. Bartula pospał do 6:00 (od 19:00), szamnął mleczko i kima dalej :-D
Kubula pospał do 8:00, zjadł śniadanko i pobiegł z dziadkiem na basenik.
A mamusia kawusię pije i kombinuje coby tu zrobić, żeby się nie zarobić :laugh2:

hej hej

ja jestem, ale tylko na chwilke- poczytam co taam naskrobane wieczorem albo jutro, bo dzisiaj moj czas zarezerwowal sobie K.

mielismy pojechac do zoo, ale zostajemy l-ca, bedziemy razem gotowac i polazimy sobie po parku

a teraz uciekma na zakupy, co by jakies przysmaki kupic :-)

buziaki

reklama
Do góry