reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wszystkiego dobrego dla Emilka .

Monia - na mnie nikt krzywo nie patrzył bo tam gdzie byłam jakoś ame rodziny z dzieciakami sa .

Aniam, wiesz Kołobrzeg - miasto uzdrowisk, więc rodzin z dziećmi dużo ale kuracjuszy z sanatorium jeszcze więcej...wogóle ludzi jak mrówków...ale ogólnie to takich maleństw jak nasze, to może jedno na plaży przez cały pobyt widziałam...
za to było dziecię - niespełna siedmiomiesięczne (chyba mniejsze od mojej Pucułki, ale nie ważyliśmy) i wiecie co ? malec już chodził prowadzany za łapki...a ząbka ani jednego...rozmawiałam z jego rodzicami, bo byłam w szoku i oni mi mówili, że jak miał 4 mce to już siedział :-) :szok:...ale był słodziak :-)
wracaliśmy wczoraj w nocy, to tak jak Kittek pisze - na drogach nad morze - masakra tyle aut...na pewno stali ludzie w korkach, na pewno...

Witam wieczorkiem:-)
Potwornie boję się pajaków i nawet najmniejszy w moich oczach ma rozmiar tarantuli:szok:Kiedyś pół nocy nie spałam tylko siedziałam na ławie bo na ścianie był gigantyczny pająk i biedny mój mąż musiał 20km specjalnie w nocy do mnie przyjechać aby go zabić bo o wyrzuceniu nie ma mowy bo przecież może przyjść jeszcze raz:-D

Kobitko, to jak Ty tam na tej wsi zamieszkasz, jak Ty taka strachliwa ? ja też nienawidze robali wszelkiej maści, dlatego jestem oflagowana moskitierami gdzie tylko się da a i tak na noc okna przymykam :-)...
a ponoć statystyczny człowiek w ciągu życia zjada 11 pająków :szok:...bleeeeeee...

ooo moj suwak tego nie pokazuje, ale dzisiaj mamy 2 rocznice slubu....

a obojgu nam sie wydaje ze to juz conajmniej 10..... :tak::-D:-D:-D:-D

Daga, najlepszego z okazji 2giej rocznicy :-)

i ja się witam...
czas zacząć pracować, ale m się nie chce...piorę masakryczne sterty ciuchów po wyjeździe, póki pogoda jest - niech się suszy, bo od jutra ma lać....

miłego dnia...

reklama
ooo moj suwak tego nie pokazuje, ale dzisiaj mamy 2 rocznice slubu....

a obojgu nam sie wydaje ze to juz conajmniej 10..... :tak::-D:-D:-D:-D

no to najlepszego :-) kurcze my po ślubie 8 m-cy :-p ale jesteśmy ze sobą ponad 5,5 lat i póki co nadal mam wrażenie że poznaliśmy się niedawno i ciągle nie wiemy o sobie wszystkiego :-D no i potrafi mnie rozbawić tak samo jak na początku związku...

Ahh najlepszego :) Same rocznice teraz z lato, letnie małżeństwa.
Ja wybrałam zime i zdecydowanie nie żałuje pięny biały puchhh....ahhh

A mi witamy wczoraj się nie odzywałyśmy ale w sumie to czasu tez nie było za wiele, troche tu troche tam i tak zlecial wolny dzien mojego W, a teraz zaraz lecimy na miasto jakies zakuoy zrobic, bo leczo juz ugotowane takze obiadek jest :)

Dagusia- sto latkow, niech Wam usmiech nigdy z twarzy nie schodzi, no i kolejnych tak udanych klonikow jak Aleksis :tak:

Ledwie zyje. Polce drugi zebol chyba idzie, bo poworka z rozrywki. Cyckala o 20stej po kapieli, o 21.30, o 24, o 3 - i wtedy zrobila sobie czas na zabawe az do 6tej!!!!!!!!!!!!!!
A ja ja tulilam, lulalam, glaskalam by jednak zechciala spac....
Pozatym po jej 2 dniowym maratonie przy cycku, bo znow dziasla bola, i chce cyckac non stop - laktacja mi sie zwiekszyla tak, ze wygladam jak przy nawale poporodowym! Cycki wielkie i bolace, przy chodzeniu mam oszalec, co upuszcze to momentalnie robia sie pelne...
Dzizas........

witam.
melduje że żyję po ciężkim weekendzie.
sobota - wielkie porządki i kłótnia ze starym, także chęci i czasu brak było na bb
niedziela - wybraliśmy sie w końcu nad jezioro od miesiąca. Pogoda super, dziecię też grzeczne no po prostu piknie. matka cała czerwona wróciła a dzisiaj rano patrzę a Olcia nosek i koło oczek rumieńce ma, no i dziecię się też mi opaliło a cały dzień pod parasolem w cieniu siedziało.

póki co nie wiem co u was. zaraz postaram się nadrobić jak dziecię pozwoli (na chwilę obecną śpi).

Daga wszystkiego naj z okazji rocznicy,
życzymy (ja i Ola) Wam abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
prezent-na-rocznice-slubu.jpg

Witamy się:-)
Pospałyśmy dzisiaj do 10:30:szok: , byłyśmy same więc jak Helenka się rano obudziła to wzięłam ją do siebie i tak sobie razem spałyśmy:tak:

Daga wszystkiego naj z okazji waszej rocznicy, duuuuuuuuuużo miłości:-D

Katik biedna ta twoja Pola, mam nadzieję że szybko wyjdzie drugi ząbek:tak:

Monia ja mam wstręt do pająków od dziecka:no: niczego innego się nie boję więc chyba dam radę na tej mojej wsi:-p.Miłego pranka:tak:

Olapolap zaskoczyłaś mnie kochana twoimi suwaczkami:tak: Nie przyznałaś nam się że masz synka:-D i ja zawsze myślałam że córeczka to Dorotka :-)No chyba że ja czegoś nie doczytałam:rofl2:

Idę po kawkę a potem muszę jechać po moje potworki:-D:-D:-D

Miłego dnia:tak:

Aga jeszcze się zgadamy co do dnia, ja może też sama z Mają wpadnę do Sarbinowa, bo mąż teraz na urlopie do 15. 20 jedzie na mecz do Szczecina (bo on oprócz pracy to jeszcze piłkarsko się rozwija, a raczej kończy karierę piłkarską, hihi),ale może w niedzielę grilla byśmy u nas zrobili. A od kiedy wy jesteście?
Jasne że się dogadamy. My w Sarbinowie jesteśmy od 16 – 20 sierpnia. Grilla tam nie robiłam jeszcze ale mogę zapytac o możliwość… no chyba że wpadniecie do nas w tygodniu i pójdziemy na plaże a my do was w niedziele…ale to jest wszystko do obgadania :-)
Aniez jak ja ci zazdroszcze tej nocki… mój mały dzisiaj co 2 godziny szamał :szok: chodzę po rzęsach…

cóż za pogoda! No fantastico!!Zupka już się gotuje a my się w domku chłodzimy... panowie od balkonu coś tam porobili i schnie dalej... ehhh niech to już skończą :tak:
A dzisiaj Janek zupełnie inne dziecko... tulił sie do mnie jak rzep :-D i usłyszałam że jestem najukochańszą mamusią na świecie !!! Aż sie pobeczałam :tak:

reklama
Jasne że się dogadamy. My w Sarbinowie jesteśmy od 16 – 20 sierpnia. Grilla tam nie robiłam jeszcze ale mogę zapytac o możliwość… no chyba że wpadniecie do nas w tygodniu i pójdziemy na plaże a my do was w niedziele…ale to jest wszystko do obgadania :-)
Aniez jak ja ci zazdroszcze tej nocki… mój mały dzisiaj co 2 godziny szamał :szok: chodzę po rzęsach…

cóż za pogoda! No fantastico!!Zupka już się gotuje a my się w domku chłodzimy... panowie od balkonu coś tam porobili i schnie dalej... ehhh niech to już skończą :tak:
A dzisiaj Janek zupełnie inne dziecko... tulił sie do mnie jak rzep :-D i usłyszałam że jestem najukochańszą mamusią na świecie !!! Aż sie pobeczałam :tak:

No bo jesteś najukochańszą mamą:tak:

Do góry