Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiem o co camman...wózek mu się nie podoba , wstydzi się go czy co- sama nie wiem. Dziś dał sięprzekonać i podróżowaliśmy 1.5 h aż się wichura jakaś zerwała i trzeba bylo drzeć do domu....
Poza tym to cały dzień muszę go zabawiać bo nawet ostatnio nie chce sam leżeć na macie ani w leżaczku i wszystko mu się szybko nudzi. Zasypia tylko przy cycku- inaczej nie ma szans. A ja padam na cyce i doskwiera mi chroniczny brak samowoli
ale jutro mamunia na 2 dni przyjedzie więc już mam plana że porywam starego i jedziemy wieczorem na kolacje nad morze , puścimy w aucie głośną muze i w końcu zasiąde sobie z przodu...jeden jedyny raz....sama mama z tatą:-)
Jasne że się dogadamy. My w Sarbinowie jesteśmy od 16 – 20 sierpnia. Grilla tam nie robiłam jeszcze ale mogę zapytac o możliwość… no chyba że wpadniecie do nas w tygodniu i pójdziemy na plaże a my do was w niedziele…ale to jest wszystko do obgadania :-)
Aniez jak ja ci zazdroszcze tej nocki… mój mały dzisiaj co 2 godziny szamałchodzę po rzęsach…
cóż za pogoda! No fantastico!!Zupka już się gotuje a my się w domku chłodzimy... panowie od balkonu coś tam porobili i schnie dalej... ehhh niech to już skończą
A dzisiaj Janek zupełnie inne dziecko... tulił sie do mnie jak rzepi usłyszałam że jestem najukochańszą mamusią na świecie !!! Aż sie pobeczałam
![]()

To teraz ja już sama nie wiem![]()
Dziekujemy za zyczenia :*************************
mamy juz za soba romantyczny obiad z marudnym brzdacem i opetanym kocurm
teraz Olka i Ramzelini padli, wiec rodzice maja czas dla siebie iiiiiiiiiiiiiii kazde zasiadlo do swego kompa hahahahaha
oczywista oczywistosc
hehehe nie wiem czy pamietacie jak Olapolap urodzila i wyslala mi sms, a ja za cholere nie moglam dojsc do tego ktora to dziecie na swiat wita i tez bylo siesaj i w horejszia sie bawilam :-) heheheh no i znowu nam dostaracza kobita kłizów do rozwiazywania :-)
Czynascie- biedna Alusia..
do mężusia wracaj i korzystajcie póki mała śpi
(wyposzczeni po 4 dniowym pobycie u babci
gdzie łóżko skrzypi niemiłosiernie a pokój trzeba było dzielić z teściami)Daga sio od komputerado mężusia wracaj i korzystajcie póki mała śpi
![]()

łącze się w bólu...przechodzę to już drugi dzien....:-(Mam dość... dzieć darł mi się godzinę...
cyc beee butelka beee smoczek beee leżenie na brzuchu beee na plecach beee na rękach beee w wózku bee...
Jeeeessssu
łzy jak grochy...
Posmarowałam dziąsła źelem i padła...
ale przez sen popłakuje.... już nie wiem jak jej pomóc....