reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jak jej pomagają gryzaczki i żel to mogą to być ząbki.
Kubuś lubił, jak miałam na palcu nawinięty gazik, zamoczony w rumianku i tym delikatnie masowałam. Inne formy dotyku dziąsełek kończyły się rykiem.

reklama
Nareszcie chwila wytchnienia i mogę się porządnie przywitać :-)
Wczasowiczki i zagubione w akcji powracają :-)
Olapolap mi też nic nie było wiadomo o starszym dziecku. Jakos ci umknęło. I poza tym patrzę na te fotografie przy suwaczkach i uświadomiłam sobie, że jeszcze nie pochwaliłaś się nam Twoimi Szkrabami
Daga najlepszego!!!!
Agnieszka Janek potrafi wzbudzić w Tobie emocje pozytywne i negatywne. Ale mamusia to zawsze jest mamusia :tak:
Tak podczytuję Katik i jestem przerażona... Dzieciacki będą tak reagować na wszystkie 32 zęby??????

Witam Was moje drogie
Nie było mnie chyba cały tydzień albo jakoś tak...moja nieobecność spowodowana była awarią kompa- dopiero dziś odebrałam go z serwisu-więc odcięta byłam od świata. Mimo to i tak nie mam ostatnio czasu na neta bo Antonio daje mi równo popalić- w ciągu dnia nie śpi prawie wcale, a jak już kimnie na 20 minut to ja w tempie expresowym muszę zrobić obiad i doprowadzić się do stanu używalnośći- na spacery mało co łązimy bo jak tylko zbliża się do wózka to drze się jakby go ze skóry obdzierali:szok:nie wiem o co camman...wózek mu się nie podoba , wstydzi się go czy co- sama nie wiem. Dziś dał sięprzekonać i podróżowaliśmy 1.5 h aż się wichura jakaś zerwała i trzeba bylo drzeć do domu....:sorry:Poza tym to cały dzień muszę go zabawiać bo nawet ostatnio nie chce sam leżeć na macie ani w leżaczku i wszystko mu się szybko nudzi. Zasypia tylko przy cycku- inaczej nie ma szans. A ja padam na cyce i doskwiera mi chroniczny brak samowoli:-Dale jutro mamunia na 2 dni przyjedzie więc już mam plana że porywam starego i jedziemy wieczorem na kolacje nad morze , puścimy w aucie głośną muze i w końcu zasiąde sobie z przodu...jeden jedyny raz....sama mama z tatą:-)

wątków nie nadrobie, bo widzę że ich przybyło ...całuje Was gorąco i hmm....tęskniłam za Wami

witam się po weekendzie:tak: właśnie wróciliśmy z mini wczasów Natalka opalona, rodzice wypoczęci żyć nie umierać
a teraz lecę nadrabiać co tam u was słychać !

Dziekujemy za zyczenia :*************************

mamy juz za soba romantyczny obiad z marudnym brzdacem i opetanym kocurm :-D

teraz Olka i Ramzelini padli, wiec rodzice maja czas dla siebie iiiiiiiiiiiiiii kazde zasiadlo do swego kompa hahahahaha

Jasne że się dogadamy. My w Sarbinowie jesteśmy od 16 – 20 sierpnia. Grilla tam nie robiłam jeszcze ale mogę zapytac o możliwość… no chyba że wpadniecie do nas w tygodniu i pójdziemy na plaże a my do was w niedziele…ale to jest wszystko do obgadania :-)
Aniez jak ja ci zazdroszcze tej nocki… mój mały dzisiaj co 2 godziny szamał :szok: chodzę po rzęsach…

cóż za pogoda! No fantastico!!Zupka już się gotuje a my się w domku chłodzimy... panowie od balkonu coś tam porobili i schnie dalej... ehhh niech to już skończą :tak:
A dzisiaj Janek zupełnie inne dziecko... tulił sie do mnie jak rzep :-D i usłyszałam że jestem najukochańszą mamusią na świecie !!! Aż sie pobeczałam :tak:

oczywista oczywistosc :-D

To teraz ja już sama nie wiem:confused2:

hehehe nie wiem czy pamietacie jak Olapolap urodzila i wyslala mi sms, a ja za cholere nie moglam dojsc do tego ktora to dziecie na swiat wita i tez bylo siesaj i w horejszia sie bawilam :-) heheheh no i znowu nam dostaracza kobita kłizów do rozwiazywania :-)

Czynascie- biedna Alusia..

Dziekujemy za zyczenia :*************************

mamy juz za soba romantyczny obiad z marudnym brzdacem i opetanym kocurm :-D

teraz Olka i Ramzelini padli, wiec rodzice maja czas dla siebie iiiiiiiiiiiiiii kazde zasiadlo do swego kompa hahahahaha

oczywista oczywistosc :-D

hehehe nie wiem czy pamietacie jak Olapolap urodzila i wyslala mi sms, a ja za cholere nie moglam dojsc do tego ktora to dziecie na swiat wita i tez bylo siesaj i w horejszia sie bawilam :-) heheheh no i znowu nam dostaracza kobita kłizów do rozwiazywania :-)

Czynascie- biedna Alusia..

Daga sio od komputera :-D do mężusia wracaj i korzystajcie póki mała śpi:-p

Daga sto lat sto lat niech żyją żyją nam i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat ... i uciekaj do swojego K.
my co prawda nie mamy dzisiaj rocznicy ale świętowaliśmy powrót do domu :zawstydzona/y:(wyposzczeni po 4 dniowym pobycie u babci:-D gdzie łóżko skrzypi niemiłosiernie a pokój trzeba było dzielić z teściami)

reklama
Mam dość... dzieć darł mi się godzinę...
cyc beee butelka beee smoczek beee leżenie na brzuchu beee na plecach beee na rękach beee w wózku bee...
Jeeeessssu
łzy jak grochy...

Posmarowałam dziąsła źelem i padła...
ale przez sen popłakuje.... już nie wiem jak jej pomóc....
łącze się w bólu...przechodzę to już drugi dzien....:-(

Daga kochana...wszystkiego naj, z okazji rocznicy. Obyscie zawsze się kochali tak mocno jak teraz;-)

Ostatnia edycja:
Do góry