reklama
łącze się w bólu...przechodzę to już drugi dzien....:-(
Wieczorem była powtórka ale po maści zasnęla...
dołuje mnie tylko to że tą maść można stosować krótkotrwale

a jakiekolwiek masaże dziąseł kończą się płaczem:-(
aniez
Fanka BB :)
No to idą ząbki, idą... oby szybko wyszły!
Dzisiaj po raz pierwszy byliśmy we trójkę na placu zabaw... w sensie ja z dziećmi, bo zazwyczaj tatuś był z nami (po żłobku szliśmy, a teraz żłobka niet) iiiiiiiiiiiiiiiii................. dzieci mi podmienili!!!!!!!!!!!!!!! Kubuś się słuchał, bawił, nie zwiewał z wizgiem bucików
zaś młodszy poszedł w kimę bez smokulca wśród wrzeszczącej stonki
Może jednak przetrwam ten sierpień i nie wyląduję w psychiatryku 
Dobra... lody przyszły

współczuje wam ząbkowych problemów ja żyje nadzieją że bedzie jak u Szymka .. o istnieniu zęba dowiadywałam się jak zachaczyłam o niego łyżeczka i tak było z wszystkimi .. Oby było tak samo i z Olą .
W sumie tylko chyba przy pierwszym troszkę pomarudził ale mało .
U mnie nic nowego dziś byłam z dzieciakami na placyku i karmić kaczki i wiewiórki ( ostatnio ulubione zajęcie Szymka ) i tak sobie dzionek zleciał he he
W sumie tylko chyba przy pierwszym troszkę pomarudził ale mało .
U mnie nic nowego dziś byłam z dzieciakami na placyku i karmić kaczki i wiewiórki ( ostatnio ulubione zajęcie Szymka ) i tak sobie dzionek zleciał he he
Jasne że się dogadamy. My w Sarbinowie jesteśmy od 16 – 20 sierpnia. Grilla tam nie robiłam jeszcze ale mogę zapytac o możliwość… no chyba że wpadniecie do nas w tygodniu i pójdziemy na plaże a my do was w niedziele…ale to jest wszystko do obgadania :-)
Nie no grilla to zrobimy u nas)) A na plaży może was nawiedzimy.
Aniez jak ja ci zazdroszcze tej nocki… mój mały dzisiaj co 2 godziny szamałchodzę po rzęsach…
cóż za pogoda! No fantastico!!Zupka już się gotuje a my się w domku chłodzimy... panowie od balkonu coś tam porobili i schnie dalej... ehhh niech to już skończą
A dzisiaj Janek zupełnie inne dziecko... tulił sie do mnie jak rzepi usłyszałam że jestem najukochańszą mamusią na świecie !!! Aż sie pobeczałam
![]()
I nie możesz mysleć inaczej!!!
Ja się witam i zmykam. Dziś cały dzień poza domem, jutro chyba dzień plażowy jak pogoda dopisze.
Muszę troche kwiatków kupić na ogród bo mnie sołtys wkopał w ten konkurs i trza trochę w ogródku posiedzieć.
Daga wielu pięknych chwil z małżem!!!
Love
czesc Kochane
nie odzywalam sie bo sie przeprowadzaliśmy... zamieszania i roboty strasznie dużo... aż przez to wszystko stracilam pokarm, poprostu nagle zanikl... i teraz jestesmy na butli... nie wiem jak ja dam rade sobie z ta butlą, dopiero druga noc dziś będzie... aż się boje
nie wiem kiedy się odezwę bo roboty co nie miara....
buziaki
ps. Daga życzę Ci zebyscie juz zawsze sie tak mocno kochali a nawet mocniej, o ile da sie jeszcze mocniej :-)
nie odzywalam sie bo sie przeprowadzaliśmy... zamieszania i roboty strasznie dużo... aż przez to wszystko stracilam pokarm, poprostu nagle zanikl... i teraz jestesmy na butli... nie wiem jak ja dam rade sobie z ta butlą, dopiero druga noc dziś będzie... aż się boje
buziaki
ps. Daga życzę Ci zebyscie juz zawsze sie tak mocno kochali a nawet mocniej, o ile da sie jeszcze mocniej :-)
Forget-me-not
Witamy się wtorkowo.
Jesteśmy na nogach od 5.15, bo po co spać? ech...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam sie z rana
Dziś będzie bieganina bo z Jankiem do okulisty
Także odezwe się wieczorem
Dziś będzie bieganina bo z Jankiem do okulisty
Także odezwe się wieczorem
my co prawda nie mamy dzisiaj rocznicy ale świętowaliśmy powrót do domu(wyposzczeni po 4 dniowym pobycie u babci
gdzie łóżko skrzypi niemiłosiernie a pokój trzeba było dzielić z teściami)

4 dni maja dla Was znamiona POSTU? 

A jak dlugo zwykle trwa zabkowanie??
Dzisiaj po raz pierwszy byliśmy we trójkę na placu zabaw... w sensie ja z dziećmi, bo zazwyczaj tatuś był z nami (po żłobku szliśmy, a teraz żłobka niet) iiiiiiiiiiiiiiiii................. dzieci mi podmienili!!!!!!!!!!!!!!! Kubuś się słuchał, bawił, nie zwiewał z wizgiem bucikówzaś młodszy poszedł w kimę bez smokulca wśród wrzeszczącej stonki
Może jednak przetrwam ten sierpień i nie wyląduję w psychiatryku
![]()
Hehe swietnie, ze tak sie fajnie udalo na placu

czesc Kochane
Kochana moze jeszcze pokarm wroci, trzymam kciuki
Zycze duzo sil zebyscie sprawnie uporali sie z tym wszystkim co Was tam czeka!Witamy się wtorkowo.
Taaaak wlasnie, po co spac?
reklama
basia0412
Mam dość... dzieć darł mi się godzinę...
cyc beee butelka beee smoczek beee leżenie na brzuchu beee na plecach beee na rękach beee w wózku bee...
Jeeeessssu
łzy jak grochy...
Posmarowałam dziąsła źelem i padła...
ale przez sen popłakuje.... już nie wiem jak jej pomóc....
w takich sytuacjach u nas pomaga VIBURCOL ( na stany niepokoju i bolesne ząbkowanie)