reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

reklama
Witam dziewczyny :) nie było mnie cały tydzień bo od środy do niedzieli leżałam w szpitalu. W zeszłym tygodniu w nocy z wtorku na środę tak nie zaczęła boleć nerka, że nie mogłam spać ani leżeć, chodzić, siedzieć, normalnie nic. jakby tego było mało to wyskoczyła mi temperatura 38,4 stopni C i rano o 8 już byłam na izbie przyjęć. Tam siedziałam 2 i pół godziny zanim mnie przyjęli :wściekła/y: zrobili mi badania krwi, moczu oraz usg dzidziusia i nerek. Okazało się, że nerki są w porządku tylko infekcja dróg moczowych. Dostawałam kroplówki z antybiotykiem i furagin i na szczęście przeszło. Najważniejsze, że już jest wszystko dobrze i z Krzysiem też ok.
Pozdrawiam

Tygrysek najważniejsze, że wszystko w porządku :) ja też teraz mam podwyższoną temperaturę, byłam dziś u lekarza i też podejrzewa, że drogi moczowe, więc kazała zrobić badanie moczu i się okaże czy to to

Witam was!!
Dziś mam ciężki dzień od rana zła wiadomość!!:-(Dostałam list od położnej,że mam jakieś zapalenie moczu...nie wiem dokładnie czy chodziło o cewke moczową,czy co bo napisała po polsku i ciężko mi to rozszyfrować ale znów czekają mnie antybiotyki!!
Wydaje mi się ,że te moje ciągłe problemy z nerkami i moczem mają powiązania z przeszłością jak miałam jako dziecko bakterie w moczu!!
hmmm jutro się wszystkiego dowiem od lekarza , a teraz ide się zająć resztą prasowania ,żeby się nie martwić:-(Tygrysek a furalginu czasem nie dostałaś tego małego 250 żóltego bo ja mam jeszcze z przed ciąży ale to jest antybiotyk i się troche boje brać zdrowiejcie dziewczyny!!!POZDRAWIAM

Tygrysek dokladnie 4 tygodnie temu mialam to samo, trafilam do szpitala pod kroplowe przez bolaca nerke. Potem jeszcze bralam jakies kilka dni furlagin na bakterie w moczu ale teraz czuje sie super. Podobno bardzo powszechen w ciazy. Dobrze ze czujesz sie juz lepiej :-)

reklama
Do góry