reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

bry!
ale macie produkcję
nie wiem już co komu miałam napisać

noc spokojna, pobudka 1,25 i 5,50 potem po 8, także źle nie jest. Wczoraj T. sie na mnie pofochał czy cus i się nie oddzywał:eek: cóż jego sprawencja, jak dziś się sytuacja powtórzy to pakuje manatki i powiem żeby mnie wiózł do mamy. A co.

Mowa byla o FB. Kurde tak gadałyście ostatnio to nie chciałam byc taka konserwa no i sie zalogowalam, no ale o co kaman tam to ja ni dyrydy nie wiem,
no tak blondynka jestem przecie....
a opcja taka jak "wyloguj" to isnieje bo u mnie ni ma, no chyba żem ślepa. :baffled:

Aga u nas bylo to samo. Przed wjsciem zeba i jak juz wyszedl i dziasla bolaly - mysle, ze najzwyczajniej w swiecie nie chodzilo o glod, a o ulzenie sobie z dziaselkami.

nooo
moj Ł od kilku lat w tym siedzi, i znam to na pamiec...
I szczerze powiem, ze wydaje mi sie, ze troche prawdy w tym jest.

Czesc Smerfetki Wy moje :-)

Czy Wy tez kochacie swoje Malenstwa tak mocno jak ja?? :-D;-)
Kazdy dzien jest dla mnie tak samo cudowny, bo otwieram oczy i obok spi Wysniony Cud.
Ahhhhhh Moja Polineczka Kochana.....

Dzis prosze trzymac za mnie kciuki - na 17sta jade na zabieg wyciecia pieprzyka. Brrrr....
zaciśniemy zacisniemy :tak:

monia a storczyki mnie rozwaliły. Mój od roku nie zakwitł więc może też pójdą tą droga i wsadzę sztucznego i się będę zachwycać :-D

reklama
Mowa byla o FB. Kurde tak gadałyście ostatnio to nie chciałam byc taka konserwa no i sie zalogowalam, no ale o co kaman tam to ja ni dyrydy nie wiem,
no tak blondynka jestem przecie....
a opcja taka jak "wyloguj" to isnieje bo u mnie ni ma, no chyba żem ślepa. :baffled:

Po prawej stronie na gorze masz "konto" i tam jak rozwiniesz jest wyloguj.

daga...ja tez nie wiem o co kaman na FB, zwłaszcza ze ja niestety analfabeta językowy jestem:zawstydzona/y::-(

uwielbiam tu przychodzic bo wiem, ze nie jestem sama :-)

oooo już wiem...po zdjęciach doszłam....matko z córką jaka ja cwiercinteligentna jestem....:-)

hehe ja tez tak dochodze :-) a jak nie tak to po znajomych :-D

Aga u nas bylo to samo. Przed wjsciem zeba i jak juz wyszedl i dziasla bolaly - mysle, ze najzwyczajniej w swiecie nie chodzilo o glod, a o ulzenie sobie z dziaselkami.

nooo
moj Ł od kilku lat w tym siedzi, i znam to na pamiec...
I szczerze powiem, ze wydaje mi sie, ze troche prawdy w tym jest.

Czesc Smerfetki Wy moje :-)

Kazdy dzien jest dla mnie tak samo cudowny, bo otwieram oczy i obok spi Wysniony Cud.

Dzis prosze trzymac za mnie kciuki - na 17sta jade na zabieg wyciecia pieprzyka. Brrrr....

oj kochamy i jak ja tule to zeby zaciskam, zeby jej z tej milosci za mocno nie scisnac :-)

badz dzielna, niech szmoc bedzie z Toba !!!!!!!!!!!!!!! :-D

Wow ale straszysz -aż znalazłam to
Przebiegunowanie Ziemi – Wikipedia, wolna encyklopedia

według naukowców ma nastąpić dopiero w 4000 roku przebiegunowanie ale kto tam wie
Ja zawsze pamiętam słowa mojego wujka jak mówił
"nie zdarzyło się to przez tysiące lat a my myślimy że akurat na nas wypadnie"

Witam się -u nas cóż... Ala w nocy nie płakała ale budziła się co jakiś czas troszkę marudziła troszkę gadała do siebie... pierwszy raz Jej się to zdarzyło. Obśliniona ręcę ciągle w buzi...

A w biedronce są jakieś paki huggissów niby w promocji -wie któraś co s na ten temat???

mama do mnie dzwonila ( :-) ) po 39 zł za pake :-)

no u mnie ni ma takich rzeczy

hehehhehehehe widocznie u Ciebie jest inny fb niz u reszty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech.. co ja bym bez Was zrobila

no humar mam juz taki ze hoho :-D

Jak czytam takie teksty to chcialabym zeby malenka spala z nami w lozku, zebym mogla ja widziec i calowac w czolko za kazdym razem jak sie niespokojnie poruszy ;-) Szkoda tylko ze moja coreczka jeszcze nie rozumie ze mozna zasnac przytulona - dla niej kontakt ze mna to jedzenie i zabawa a nie spanie (no chyba ze wezme na rece i ululam)

Trzymam kciuki!

Wronka - ja juz w PL 3 mialam usuwane, i 3 blizny po kilka szwow na ciele- 2 na brzuchu 1 na plecach. I teraz kolejne chyba ze 3 albo 4 do wyciecia......

EDIT:
no i zapomnialam dodac, ze tutaj nie tna tak jak w PL - ze mam blizne na kilka cm po wycinkach. Tutaj wycinaja sam pieprzyk doslownie, a rane krwawiaca "zatykaja" taka specjalna zgrzewarka jakby. Wybaczcie, ale nie wiem jak to sie nazywa, i w sumie przerazajace jest to co napisalam, ale w rzeczywistosci wyglada to calkiem sensownie.

Duze te blizny zostaja przy standardowej metodzie? Ja tez myslalam zeby wyciac, ale... kurde no nie chcialabym miec blizn na twarzy :szok: Poza tym zastanawiam sie jakbym sie czula gdybym patrzyla w lustro i czegos by mi 'brakowalo'... Tobie wycinali z twarzy?

reklama
hehehhehehehe widocznie u Ciebie jest inny fb niz u reszty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ech.. co ja bym bez Was zrobila

no humar mam juz taki ze hoho :-D

nosz kurna drynda no naprawdę ni mam takich rzeczy:eek:
mam z lewej nabis facebook i jakieś 3 ikonki
1.zaproszenia do grona znajomych
2. wiadomości
3. powiadomienia
no a potem pasek szukaj:eek: i to by było na tyle:baffled:

Do góry