bry!
ale macie produkcję
nie wiem już co komu miałam napisać
noc spokojna, pobudka 1,25 i 5,50 potem po 8, także źle nie jest. Wczoraj T. sie na mnie pofochał czy cus i się nie oddzywał
cóż jego sprawencja, jak dziś się sytuacja powtórzy to pakuje manatki i powiem żeby mnie wiózł do mamy. A co.
Mowa byla o FB. Kurde tak gadałyście ostatnio to nie chciałam byc taka konserwa no i sie zalogowalam, no ale o co kaman tam to ja ni dyrydy nie wiem,
no tak blondynka jestem przecie....
a opcja taka jak "wyloguj" to isnieje bo u mnie ni ma, no chyba żem ślepa.

monia a storczyki mnie rozwaliły. Mój od roku nie zakwitł więc może też pójdą tą droga i wsadzę sztucznego i się będę zachwycać
ale macie produkcję
nie wiem już co komu miałam napisać
noc spokojna, pobudka 1,25 i 5,50 potem po 8, także źle nie jest. Wczoraj T. sie na mnie pofochał czy cus i się nie oddzywał
cóż jego sprawencja, jak dziś się sytuacja powtórzy to pakuje manatki i powiem żeby mnie wiózł do mamy. A co.Mowa byla o FB. Kurde tak gadałyście ostatnio to nie chciałam byc taka konserwa no i sie zalogowalam, no ale o co kaman tam to ja ni dyrydy nie wiem,
no tak blondynka jestem przecie....
a opcja taka jak "wyloguj" to isnieje bo u mnie ni ma, no chyba żem ślepa.

zaciśniemy zacisniemyAga u nas bylo to samo. Przed wjsciem zeba i jak juz wyszedl i dziasla bolaly - mysle, ze najzwyczajniej w swiecie nie chodzilo o glod, a o ulzenie sobie z dziaselkami.
nooo
moj Ł od kilku lat w tym siedzi, i znam to na pamiec...
I szczerze powiem, ze wydaje mi sie, ze troche prawdy w tym jest.
Czesc Smerfetki Wy moje :-)
Czy Wy tez kochacie swoje Malenstwa tak mocno jak ja??;-)
Kazdy dzien jest dla mnie tak samo cudowny, bo otwieram oczy i obok spi Wysniony Cud.
Ahhhhhh Moja Polineczka Kochana.....
Dzis prosze trzymac za mnie kciuki - na 17sta jade na zabieg wyciecia pieprzyka. Brrrr....

monia a storczyki mnie rozwaliły. Mój od roku nie zakwitł więc może też pójdą tą droga i wsadzę sztucznego i się będę zachwycać

:-(
Poza tym zastanawiam sie jakbym sie czula gdybym patrzyla w lustro i czegos by mi 'brakowalo'... Tobie wycinali z twarzy?