reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
to jest link do pierwszej części z 12 [video=youtube;kRDvbXaQvB8]http://www.youtube.com/watch?v=kRDvbXaQvB8&feature=related[/video] później z boku masz odnośniki do kolejnych :-)

Kici, Zeitgeist juz tez przerobilam...
No , powiem Ci, ze jako praktykujaca katoliczka (fakt, kiedys bardziej, teraz zeszlam na psy :sorry:) bylam w wielkim szoku ogladajac to. I wiele spraw sie dla mnie przewartosciowalo.........

najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje

Wow ale straszysz -aż znalazłam to
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przebiegunowanie_Ziemi

według naukowców ma nastąpić dopiero w 4000 roku przebiegunowanie ale kto tam wie
Ja zawsze pamiętam słowa mojego wujka jak mówił
"nie zdarzyło się to przez tysiące lat a my myślimy że akurat na nas wypadnie"

Witam się -u nas cóż... Ala w nocy nie płakała ale budziła się co jakiś czas troszkę marudziła troszkę gadała do siebie... pierwszy raz Jej się to zdarzyło. Obśliniona ręcę ciągle w buzi...

A w biedronce są jakieś paki huggissów niby w promocji -wie któraś co s na ten temat???

Ostatnia edycja:
Kici, Zeitgeist juz tez przerobilam...
No , powiem Ci, ze jako praktykujaca katoliczka (fakt, kiedys bardziej, teraz zeszlam na psy :sorry:) bylam w wielkim szoku ogladajac to. I wiele spraw sie dla mnie przewartosciowalo.........

no to dokładnie tak samo jak ja... ja już od jakiegoś czasu powątpiewałam w pewne elementy tej wiary, ale ten filmik całkiem mnie rozbił...

taaaa a czy w profilu na FB można zmienić nazwisko?? Bo ja 3 lata mam profil (nie korzystałam wogóle) a nazwisko od 2 lat nie zmienione...

Isabela łopatologicznie musisz mi wyjaśnić bo nie widzę takiej opcji jak zmiana nazwiska.
Kurcze po co mi jeszcze ten FB,jak i tak czasu nie mam....

Już nie trzeba, doszłam sama jak to zrobić :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc Kochane ...
znalazlam miejsce w mieszkaniu gdzie net dziala jak szalony :-)
juz nie bede miala problemow z łacznoscia z Wami hura hura

zauwazylam ze moje dziecie odkąd jest na sztuczniaku to dluzej spi w nocy... idzie spac o 21 budzi sie o 6 zjada 150ml i spi do 9 zje 60ml i spi dalej... teraz slysze ze sie budzi wiec uciekam

buziaki

Do góry