Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(ja tak mam właśnie z serią Diany Gabaldon "OBCA"wiem, polecalas mi ja dlatego od niej zaczelam.
Wiecie czego nienawidze w fajnych ksiazkach?
Ze czytam, czytam, jestem w polowie i juz sie irytuje, ze wkrotce sie skonczy ...
Ehhhh baby, to sie nazywa uzaleznienie. Juz sie zegnalam i isc nie umiem![]()
u nas taki sam schemat zaczal obowiązywaćJa również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
A tak poza tym to lenia mam...
najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje
tych wulkanow tez sie boje co to mniejszy niedawno pyly wypuscil w powietrze a podobno kwestia czasu jak wybuchnie ten wielki bo ten mniejszy go nasruszyl co to wtedy bedzie
jak juz ten maly zawirowania porobil w drogach lotniczych
ja sie boje...![]()
Moze to nie byly bajki
Poza tym plyty tektoniczne, na ktorych sa kontynenty, tez uleglyby przesunieciu - przy tych silach nawet o tysiace kilometrow
Szczerze mowiac wole myslec, ze to takie glupie teorie, takie same jak 1000 lat temu jak sie ludzie bali, ze bedzie koniec swiata, bo zblizala sie ladna data w kalendarzu...od 13stej wawie sajgon
sratolicy...o,przepraszam-katolicy walczyli w obronie krzyza...
"Jak będą chcieli mnie zabić, za ten krzyż życie oddam" - Wideo - Wiadomości - WP.PL
Wstyd na caly swiat, bo ogladalam relacje obszerna u nas na bbc, i na niemieckich kanalach...
elektorat PiSu... same polglowki. Najlepszy jest ten z testem:krzyz narodowy. buahahaaha......

kochany ten Twoj BorysekWitam się czwartkowo;-). Nie śpimy od godziny, bo synus postanowił,że się wyspał;-)

;-)no to witam w klubie, bo Seb ma tak juz któraś noc, że po kapieli kolacja, do łóżeczka i spanko. Budzi sie o 1,20 (zegarek możnaby od niego nastawiaćJa również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
A tak poza tym to lenia mam...
) a potem co 2 godz. Nie je długo, bo po 5-7 min i zasypia. nie da rady go obudzić żeby więcej zjadł:-( i tak do 9. Potem juz normalnie - co 3 godz.
kilka razy juz mu uwage zwracalismy, bo co Sebek zasnie, to jakas wiertarka czy inna machina go obudzi. Raz to sie tak rozryczal, ze z pol godz nie moglam go uspokoic, bo dziecko chce spac, a mu nie dadza. No ale wyglada na to,ze skonczyl

kitteczku kochany, ale ja od lutego do kwietnia 15kg przytyłam...;-(